Khamis, 28 Mei 2009

Syurga Cinta...menarik...

Salam..

aduiiii...penat n bes gak arineh..pagi2 lagik aku bangon then jadik bibik jap..hua2..then pas zoho aku pegi tgk wayang dgn my fren Shimah...pegi tgk citer syurga cinta...sblom citer panjang..korg sume layan gambo2 kanak2 cumel nih...cuba teka bape umo budak yg comel nih...dia nih anak my cousin..abis aku tenyeh muka dia dgn make up..hua2...sweet kan..



Ok..yang nih pulak gambo aku cilok dari blog SM..muka letey je kan ARIL time kat Indonesia..yela..katanye..stat keja kol 7 pagi sampai la ke malam..dah le penat final concert pon xabis lagi...sian AWOK...dahla dia duduk ngan kenkawan katanye kat KL...mak ayah dia dah pindah ke Melaka..AWOK...jaga kesihatan ye..tgh aku menulis nih...aku bukak tb..then..ada trek selebriti AWOk seblom dia di afmasuk..uwaaaaaaaaaaa...tipu la estro nih..kata mlm nih trek klodia n ecah..tup2 AWOK punye...kan aku dah terMiss...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




Ok..sambung citer aktvt aku arini...walopon aku maseh lam mood bengang sket..muahaha...aktvt tau..xdela..aku saja nak citer pasal citer Syurga Cinta yg aku tgk nih..mula2 aku ingat...citer nih cam citer cinta melayu yg biasa..or..ala2 citer 'Kiamat sudah dekat'...heroin pon Heliza...kan Heliza ni maseh baru...so..aku x expect sangat Heliza dpt blakon dgn tip top..AWAL plak xdela aku teruja sgt nak tgk citer dia mcm aku teruja nk tgk citer AAron Aziz ke..muahahhaa..so..arini aku pegi la Sunway Carnival..(ni memg tpt aku tgk wayang)..sbb org rmai cakap citer nih bes..so..aku nak tgk n nilaikanla ikut penilaian aku..

Merasalah aku posing camni kat tpt parking..cantik ok pemandangan dia
Sambung citer lagik..kol 330 stat la citer tuh...tekejut gak tgk ada amaran bdk 13 tahun ke bawah perlu dpt guide dr org2 tua semasa tgk citer nih...Shimah ckp dia tgk the making..ada gakla adegan2 laqha..yup...betol la tuh...stat2 je ada adegan2 popuan umo 20 tahun ke atas pkai baju budak umo 7 taun...kah2..adoi..memg hidupla adegan cam lam zoo tuh..
Heliza punye gaya memg cantikkkk sangat...baju dia n tudung kena je ngan dia..hua2..lari topik jap..tingin aku nak dressing camtu gakla pasnih...aku nih memg simple giler..t-shirt n jeans je manjang...lakonan Heliza biasa je la..kan 1st time blakon..klaka tgk adik Haziqq...Haziqq nih memg cerdik...cute je lawak2 dia..
AWAL..1st time aku cam suka pulak tgk dia lam citer nih...kira menjadi la lakonan dia..part yg dia nak minum arak..then dia ucap bismillah...then dia jerit..'apa yg aku dah buat nih?'..then dia lari kuar dari disko tuh....memang satu adegan yg amat menarik...(aku xtau nak citer...korg p la tgk...korg mest rasa sumting bla tgk adegan tuh..then part Mustapha kamal ckp...dia xkesah kalau dia xsembahyang,x puasa sbb dia dah buat byk kebajikan,bela nak yatim...confirm xmasuk neraka katanya...hua2...skrip memg selamba..tapi menusuk tau...congrates..

Aku pegi sunway carnival dgn perot lapar..merasalah aku melantak fish n chip lam panggung

pastu aku melantak sekotak popcorn tanpa rasa malu..hua2

Abis tgk wayang...sekali lagik aku melantak mkn kat chicken Rice Shop..aku mkn tanpa rasa bersalah..hua2..Shimah kate..'apa2 ja lah hang nih Pijah ooiii'

Dapatkah aku menghabiskan makanan2 nih stelah perot aku penoh dgn popcorn??


jawapannye..rahsia..kah2

NOTA KAKI:~~aku tgh dgr C30 ERA..sambil tgk EraTV..hadoooooooooooooooo...penin dah hakuuuu

9 ulasan:

mama_ieta berkata...

tq coz pic awok td...anyway kita pun dh tgk syurga cinta..best gak kn..1 pengajaran wat anak muda tp xlupa gak cr mak bpk si irham tu melampau...yg pasti muzik temanya best..

kakjahku berkata...

mama_ieta..yup..muzik tema menusuk kalbuku..

AbdulWaheeD berkata...

aril x best gak ekekeke

kakjahku berkata...

yela2..AbdulWaheed je lah yg bes..wakakakkaakak

AbdulWaheeD berkata...

maceh kak jah ku ekekekeke

Tanpa Nama berkata...

KJ...muhahahaha...mmg best tgk syurga cinta...a/pun mereng x leh feel time heliza nangis coz dh kenai perangai dia jd nk gelak jer tgk lakonan dia..hahaha...

apa2 pun awokk mmg besttt....paling menanahhhh time awok ckp kat cari.com. dio rindu kat KJ....waaaaaaaaa....dok leh tahan nih....menanahhhh mata baca...waaaaaaaa....kakaka

kakjahku berkata...

Mereng...Heliza nih cam gila2 sket kan..nampak dia nanges tuh memg cam kne paksa le kadang2...hua2

mereng05 berkata...

mmg giler pun si ija nih...x yah ler kasi watak yg berair mata....bkn main payah tau nk feel minah tu..ishh3

hahah...

kakjahku berkata...

hahah..tp..pat dia sentap awal saja nk mainkan dia tuh...menjadi gakla..yg kt restoran tuh..

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.