Jumaat, 15 Mei 2009

Pengalaman menarik buat blog pasal af...haters and lovers

Salam..

Malam neh..kita akan menyaksikan diari af7 yang terakhir..wah..macam cepat jek masa berlalu..dah seminggu rupanya diari di minggu terakhir neh disiarkan..xpuas tgk AWokkkk..hu2

Aku start wat blog tahun neh..lam bln Februari..nih first time aku wat entry2 yang berkait dgn af..macam sesetgh blogger af..aku pon ada studen febret yang aku akan angkat,puji melambung,promot sakan n minat habis...mcm principal Tiara cakap..setiap org ada corak n sudut pemikiran masing2..kita xleh paksa org berfikir sama dgn cara kita berfikir...memang betul tuh..mana2 tempat yang aku baca pasal af neh..macam2 pemikiran yg ada..ada yg haters..ada yg lovers..errr...haters aku pon ade..kah2..lawak..kakjah lovers ada x??muahahahaha..





Pengalaman paling manis mestilah bila JOE LEE sebut nick aku yg haters aku cakap giler glemer nih kat blog dia..siap cakap aku fan tegar AWOK..kah2..siap bg gambo eksklusif lagik..spai AWOK pon dah notice yang ada fan dia nama Kakjah..walopon aku xharap pon sume tuh..aku hanyalah fan af yang biasa..yg bagi pendapat ikut apa yg aku fikir..yg rajin komen setiap entry blog2 af yang femes tuh..yang rajin layan2 ARIL Haters n ARIL Lovers kat cari.com..n jugak yang kadang2 rajin mencelah kat cenel @15..kalau ayat aku ada meninggalkan impak kat sesetgh org...kalu menyakitkan ati..aku mintak maafla..tu pendapat je..bukan nak perasan..tp..komen kat entry aku yg lepas pon dh buktikannye..hu2..aku paham..setiap org ada pendapat masing2 kan..





Mesti ada yg tertanya..samada ARIL haters or ARIL lovers...nape aku wat entry macam yg lepas tuh..kenapa aku nak tau..kenapa korg benci sgt dgn ARIL..tujuan aku..aku kenalpasti adakah blog aku nih diikuti oleh ARIL LOVERS saja,kakJah Lovers saja(merasalah perasan lagik)..or ada jugak haters..samada ARIL or kakJah haters..aku nak tau camne cara haters ni berfikir..n..aku dah dapat jawapannya..haters mcm lovers..tetap dgn pendapat dorg..walopon berbuih..menanah mulut korg kuarkan nasihat macam2...haters tetap dgn perasaan benci dorg..lovers tetap dgn kata2 semangat dorg..antara haters n lovers..Lovers lebih kuat dari segi emosi..Haters hanya memberi pendapat berasaskan emosi..perasaan benci tu pon dah menggambarkan yg mereka ini hanya beremosi....jgn salahkan dorg..af adalah drama..dalam drama..setiap yg terlibat akan bermain dgn emosi..



Lepas AF..Lovers akan merindui setiap detik diari yang melibatkan plaja febret masing2..of coz aku akan merindui AWOK..haters pulak akan terus dgn pemikiran dorg..bila hati dah benci..apa yang org dibenci tu buat,samada yg mulia pon akan jadik cam tahi kat mata dorg..semua nih normal..manusia ada rasa benci..

Haters or Lovers...mereka tetap peminat af..


Nota Kaki: ARIL LOVERS..last day utk mengundi AWOK..n..enjoy concert malam besok..AFUNDI10 ARIL KE 32999!!!!

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah... no 2.... banyak peminat konon.... lain kali afundi la.... dah la lagu best dia rosakkan.... itu ker pakej? hahahahha.... padan muka... dah la rampas tempat Akim.... penyanyi sampah@recycle.... seumur idup la tak kemana mana... jadik aje grafic designer...

kakjahku berkata...

anonymous..we'll see..

kakjahku berkata...

actually..no.2 is gud for AWOK..
xdpt bayangkan betap meroyannye fn juara tuh kalu awok yg juara mlm tuh..we'll see sape yg akan menonjol pasnih..hu2

Tanpa Nama berkata...

hakikatnya sepa yang meroyan sekarang? dah la rampas hadiah Isma.... sepatutnya auwwwwok hanya layak dapat piala aja tempat kelima.... kakjah tiada pendirian... asalkan nak pemes sanggup ubah pendirian... RIZ FC konon! dan padan muka cikgu Siti H.... kantoi masam muka time AC umum Hafiz... hahahahaha sepa suruh tak ikhlas mengajar.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah.... afundi10 aril konon! sibuk promo kesana kesini, padahal dia tak undi pun... nampakkan beza jarak peratusan markah Hafiz ngan Aril... peminat yang undi tu... paham dah konsep? kami confident Hafiz juara sebab kami undi.... ada paham!

kakjahku berkata...

Adoi..dah jd jora pon meroyan..kalu la AWOK jd juara semlm..mau korg wat rusuhan jalanan kan..kah2..cuba korg tgk video finalis af7 ucap thanks kat fan dorg tuh..Hafiz korg ckp jgn nak gado2..dia ngn Awok bekawan..nape fan nk gadoh pulak??

korg bebudak lg kot..aku paham..sabo ye adik2

kakjahku berkata...

IDUP RIZ..IDUP AWOK..yeahhh...idup jejaka2 hensem af..kah2

Tanpa Nama berkata...

Aril juara? stop dreaming la.... kah kah kah

kakjahku berkata...

hu2..tgk af x nih..ur hafiz juara kan..congrate la..

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.