Selasa, 26 Mei 2009

khabar RIZ yg terbaru n AWOK kebizian..

Salam..

Adeh..arini aku rasa cam panass sket badan nih...bkn apa..aku try minum air madu herba..mak aku kata baguihh punya madu neh..badan aku cam lemau je akhir2 neh...dah lama x pi joging..Shimahhhhh...jomla kita p joging...ekekeke..aku dah tembam nih..har2

Ok..fan AWOK..petang semalam sapa yg dengar radio Era..mayb dah tau kan yang ARIL akan bz sepanjang bln nih..biasalah kan baru kuar af..laku macam goreng pisang..kadang2 cam terkejar-kejar plak nak tau aktviti terbaru si AWOK nih,,,yg aku tau...mlm nih kol 7 mlm katanye..AWOK akan perfom kat program anak wayang..kat StarHill..kesian kat ORPHEN@AL cari.com yg berkejar ke lokasi kejadian sbb sebelom tuh ada informer bagitau yg show ARIL tuh stat kol 2...hua2...sabo PHEN..sabo..tadi rakaman AWOK n AKIM kat Awani dah kuar dah..mak aiii...mekap tebal giler dua org tuh...dah mcm tepong gomak...hua2...ARIL...tanak mekap camtu tau..dah xbrapa hensem dah aku tgk...kah2...cet kat @15 lak aku xtau la stat ari apa...arini kan show ARIL stat kol 7..sempat ke nak bekejo ke BKT JALIL..nan hadooo aku xtau jarak dr Starhill ke Bkt Jalil..hua2...pd fan AWOK yg tertanya-tanya aktvt ARIL nih...bawak bertenang...admin ARILfc akan buat yg terbaeeeek utk updatekan aktvt ARIL..tp..nape x update kat website rasmi ekkk???

Ok...nih gambo ARIL kat party yg JOE LEE war2 kan tuh...pic credit kat JOE LEE..

Adoi..AWOK nih wat aku tingat kat abg singlet kat cenel @15 tuh...wakakakakakakkaka


RIZ pulak..


Ok..kak MUZLIA ada inform yang RIZ skang neh dah bergerak sendirik...sama cam Nadia..dorang tanak sambung kontrak dah ngn AESB...mayb sebab AESB dah terpaksa uruskan rmai giler artis kan...bintang af7 semuanya diuruskan oleh AESB..so..aku rasa..tindakan RIZ nih bijakla jugak..insyaAllah..kalau RIZ buat yg terbaikkk...sure kerjaya RIZ akan terus menyerlah nih...Ni pic yang diambik oleh AUNTY NONI the angles...hu2..show dengan deputy prime minister tau..korporat function..hope RIZ pandai la cari peluang utk kembangkan lagi karier dia kan..RIZ nih sangat rajin tau...caiyok2 RIZ..lagu Ku Pinjam Satu Bintang meletop letop kat radio...vote OK!


makin hensem...good2
NOTA KAKI:~~~jgn tanya pasal citer2 berkenaan haku...sbb xde bahan menarik nak digebangkan...ekeke...FAN AWOK...undi lagu TOKSIK....sdey aku asik2 dgr lagu akim n apis je skang neh...apa ke hey??

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dear KJ, dah tgk berita Aril & Akim kat MStar online?

kakjahku berkata...

yg latest pnya ke??jap nak cek..hu2

Tanpa Nama berkata...

hallu...KJ..wah!! cantek banner atas nun tu..hehehe...KJ diapit oleh 2 jejaka ensem..mak aii...hang x ketaq ka....

kakjahku berkata...

ketaq chek..xtau nak habaq...hua2

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.