Isnin, 4 Mei 2009

AFMASUK..TAPI............................

Salam..

Adoi..pening pale aku skodeng cenel @15 td..ahahah..pas diari td aku saja jek tgk cenel @15..tp..oleh sbb byk sgt bahasa2 berunsur kenegerian,pergadohan,dengki mendengki..kutuk x hengat..so..aku tuko cenel..layan citer House kat axn..dah lama aku xtgk House sejak af ada neh..ahahah..

BTW kan..td aku tgk diari af..dr mula spaila abis..hasilnye..agak x memuaskan ati aku..bukan psl aku xpuas ati ada afmasuk..aku sukeeeeeeeeeeee..tp..bila pk pasal bebudak 4 org yg maseh ada kat dlm tuh dpt 2 lagu..satu bi..satu bm..forsure dorg kene keja keras for this week kan..yg aku tertanya tanya neh..adakah 4 org tuh dah sah2 menjadik finalis??

Bukan apa aku persoalkan menda neh..kesianla bebudak yg dpt afmasuk nanti..dikutuk macam2 pasal dorg xyah lalui tugasan di minggu ke-9 then senang2 dpt p final..bukan salah dorg bila dorg terpilih...tp cara astro nih mcm xkena sketla..

Aku rasa..lebih afdal kalu konsert 9 neh dorg wat cam konsert afmasuk jek..then 4 org yg tinggal tuh dah jadik finalis dah..aku rs...motip astro tanak bgtau yg 4 org yg tinggal tuh finalis sbb nak kaut undian dr 2 belah mata..undi afmasuk n afundi..mak oiii...kayalah dorg ekkkkk...

Lastly..fan ARIL..ni peluang kita..taip AFMASUK10 ARIL dan hantar ke 32999 mulai arini spai ari sabtu neh kol 9 mlm..jgn sia2kan peluang yg ada..ingat..pesaing bukan calang2.ECAH n ZIZI ada fanbase besar jugak..so..undilah ARILbyk2 k..




Pesanan kaki : FAN ARIL..JGN DENGAR SGT KUTUKAN2 FAN LAIN YG TAKUT ARIL MASUK FINAL..TERNYATA DORG TAKUT DGN ARIL KAN..WOW..ARIL MEMG TERBAEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKK WOK!

4 ulasan:

Cakap Kosong berkata...

aku dah undi , bagai nak mampus dah nih...sambil lepak kat umah baru......hehehe!!!!!

kakjahku berkata...

ahahahah...
aku pon pulun neh..
uii cakap kosong..
undi kne konsisten tau..nant ari sabtu undian org len mest naik..

chekdenoor berkata...

hmmm....maseh terfikir-fikir nak undi ker tak....... hehehehe

Bukan apa..... anak chekdee kata...undian chekdee tak ada luck... selalunyer bila chekdee mula mengundi (kecuali mawi)...sure pelajar tu terkeluar.

Kes aril terkeluar....minggu tulah chekdee mula mengundi untuk aril....banyak juga....then..dia terkeluar....waaaa...terkedu chekdee........(kes sama bila chekdee undi khair, mas, dan dafi)..... takut juga kan.......

nak kasi pendapat....heheheh

kakjahku berkata...

Chekdee..
hu2..xtau nak omen camne..
Chekdee buat apa yg chekdee rasa baik..hu2

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.