Ahad, 24 Mei 2009

ARIL dah balik dah...ekekeke..

Salam...


Pada fan ARIL yg kadang2 suke singgah kat blog haku..ni ha aku tepekla gambo2 terbaru ARIL..credit to cikalyza@ARIL LOVERS cari.com yang gigih mencarik gambo2 nih kat facebook mimi gangstaz..actually kan...rmai gak rupanya artis2 cute dari M'sia yg pegi Indonesia neh..cik MILAH pon ade rupenye...Harap projek nih adalah sesuatu yg big n sukses la kan...baik utk karier ARIL yg kian nak berkembang nih kan..khabarnya ada pihak yg tgh ushar si AWOK nih..n AESB khabarnye..(khabarnye ok..xtaula sahih ke x)...tgh buat pilihan utk bekerjasama dgn salah satu dari pihak2 yg berminat tuh..meletop kan AWOK nih..

Bila nak dpt bergambo camni nih...ekeke... Aku kalu tangkap gambo ngn retis camnih je aku pose..mata xtgk kamera..kah2...senyom pulak sampai ke telinga..ketaq tu toksah dok tanya..mcm demam kura2
Comey pulak aku tgk MILAH dgn AWOK nih.....jeles...ekekeke

OK..ni pulak gambo AWOK kat majlis kawin ADLIN..selamat pengantin baru ADLIN n EMELDA..nih aku tepek sket berita dr
mstar online...

DIVA...kehadiran Aril menghangatkan lagi suasana resepsi perkahwinan juri AF7-nya, Adlin dan Emelda.

'KEMERIAHAN majlis resepsi pengantin baru, Adlin Aman Ramlie dan Emelda Rosmila Abdul Hamid turut digamatkan oleh kehadiran dua alumni Akademi Fantasia 7, Aril dan Akim.
Mereka berdua yang baru pulang dari Indonesia terus diterbangkan ke majlis itu demi menyempurnakan permintaan Adlin sejak mereka dalam akademi lagi.
Aril mendendangkan lagu Nakal, Kasih Tak Sampai dan Larut secara duet dengan Akim. '
Apa maksud pekataan DIVA yg digunakan utk ARIL ye..mayb lagak n gaya ARIL yg mcm superstar tuh membuatkan dia nampak mahal...aku akui kadang2 vokal ARIL x la terlalu hebat....tapi...pembawakan n gaya dia memang tip top..showmanship dia meletop..Artis kat M'sia yg ada attitud camni boleh bilang je kan...cth terdekat Faizal Tahirla..walaupon sesetengah rakyat M'sia nih xleh terima artis2 camni kan..aksi2 luarbiasa mcm slide...lompat pentas...mop lantai..terbang(mcm pejal tahir wat kat anugerah ape ntah aritu)...yg membezakan ARIL n Faizal Tahir dgn penghibur2 mcm Mawi,Anuar Zain n terbaru..juara af7...Hafiz...mereka berada dalam liga yg sama...tetapi...ada yg membezakan mereka...iaitu sikap 'berani mati'..muahahah..
Hope ARIL berhati-hati dalam setiap gerak langkah...amik Faizal Tahir sebagai pengajaran berguna!(aku feeling2 ARIL bc blog haku..kah2)
NOTA KAKI:~~~aku dah letak cara nak vote lagu TOKSIK n KPSB kat tepi tuh...vote ok...support mereka kat luar...jgn kat af je..

5 ulasan:

mama_ieta berkata...

tq..coz bg tahu perkembangan semasa tentang awok....

Tanpa Nama berkata...

pic dgn rizz tu pesal kJ x wat red eye removal? menakutkan.

kakjahku berkata...

mama_ieta..welcome..
Tanpa nama...xmo..nk tunjuk yg ori punye...ekekeke

Tanpa Nama berkata...

si Riz tu senyap jer. wat per skang? balik duk Grik jaga restoran dia tu ker?

kakjahku berkata...

pegi tgk kat website rasmi ye...ada info aktvt dia..or pegi blog rasmi...

n dgr lagu ku pinjam satu bintang kat radio era n hotfm!!

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.