Khamis, 21 Mei 2009

ARIL @KLIA n Dalam Dilema..hua2

Salammm..

OK..malam nih aku free sket..jadik saja jek nak hupdate sket blog aku nih kan..errr...nak tanya sket...Shoutbox aku tuh jadik kecik ke??kat koputer aku,shoutbox tu jadik kecik..puas aku try edit..xleh gak..adoyai..nk kne wat shoutbox baru ke nih..malehnyeeee...

Pic nih aku amik dari blog JOE LEe.

JOE LEE ckp...AKIM n ARIL pegi Indonesia sbb nak buat script reading n screen test jek..katanyela..maksudnye..dorg xstart shooting lg la kot..yela..gila ko nak dok Indonesia spai 3 bln pas sehari je kuar akademi??..mcm masuk akademi balikla..kan af 3 bulan..hoh..kang org lupa lak kat AWOK n AKIM..tidakkkkkkkkkkk.

ARIL n AKIM dijemput khas utk wat pesembahan kat majlis kahwin ADLIN kat IPOH..dah dekat ngn Penang nih..tapi..xdapekla aku nak pegi..majlis tuh mestla majlis tertutup kan..nantla bila AWOK wat gath ke..aku cam nak join..ngn angles nan hadoo xpenah join gath..ahahahah...jadik pembekal gambar jek..tu pon bla RIZ turun Utara..3 kali dahla aku jupa RIZ..ketaq wooo...kang kalu jupa AWOK..mau merah padam jek moka aku..wakakakakkakak..ketaq jgn cakapla kan..kah2....senyum parkinson memg xdpt dielakkan lagik..


AWOK ucap sayonara kakjah..kah2

PIC paling mahal!
Cth senyum parkinson!!kah2..moka dah mcm penjahat je..kah2

Ni senyum x brapa parkinson sbb ramai2..kah2
Second Story..hahah
Dalam dilema..ye..aku dalam dilema..sbbnye..sbb ada dua lagu yg aku kna undi kat radio..hahah..lagu AWOK n lagu RIZ..kat blog SultanMuzaffar,ada fan RIZ yg cam xpuas ati jek bila aku asik promot AWOk je..adehla..dlu lagik aku dah cakap..korang jgn expect aku akan minat sorg je artis lam dunia nih..aku pon manusia biasa jek...aku skang fan kipas susah mati AWOKKK n RIZ..ok..aku xlupakan RIZ..aku tetap pensupport beliau..
So..pada fan AWOK..sila ikut arahan nih utk vote lagu AWOK
taip REZA TOKSIK,nama korg send ke 32555
then lawat laman web era.fm...
dafta epass dlu..then klik program..carta c30 n pilihanmu@era...vote TOKSIK!
Pada fan RIZ ..hahahaah...fan RIZ dah terer dah undi2 nih..
taip REZA Ku Pinjam satu bintang,nama korg send ke 32555
then...korang pon tau kan apa nak buat..hahahahahahah

KEsimpulannye:~setiap peminat ada cara tersendiri utk support artis yang diminati..aku ada cara aku..harapnya..cara aku yg xseberapa neh dapatla serba sedikit membantu melonjakkan lagik karier artis pojaan aku kan..hu2..a termampu jek...

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kakjah camne...yek nak daftar e-pass tu ye kita wat x jd la..tolong ajarkan step by step bole x kakjah plesss....

kakjahku berkata...

hoh..camne nk ajar neh..just isi apa yg patot je..kalu dia ckp ada error..tgk error dia kat mana..then isi betulkan error tuh..

AbdulWaheeD berkata...

aril x best kan ekekekeke

Tanpa Nama berkata...

sudah2lah tu kakjah oi. awk tu dh makin nmpk kertu. cari jela laki kawen cepat2.

kakjahku berkata...

AbdulWaheed..panggggggggggg

tanpa nama.....oh my god!!!!dah kertu ke KJ nih..nak kne mkn innershine la ari2 camni bg awet muda..kah2

AbdulWaheeD berkata...

sob sob sob..nak balik umah mak ler mcm ni ekekeke

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.