Rabu, 27 Mei 2009

I miss my friends....uwaaaaaaaaaa

Salam...

Sebelom korang layan citer haku...nih layan gambo AWOK dulu wat cuci mate...adoi..cutenyela aku tgk si akim nih wat muka budak2 dia...memg akim nih mcm2 budak2 lagi..cute je tgk depa dua org kat AWANI semlm...AKIM bila xtau nak jawab apa2...mest tgk ARIL...then..ARIL pon selamatkan adik kesayangan dia neh...cute je 2A nih kan..hu2..BTW,...thanks kat JOE LEE yg sudi amik pic nih kat starhill...launching anak wayang katanye..

Arini aku nak wat entry yang lari dari af..muahahaha..asik citer pasal af je kan..aku kan penggemar af..aku xtaule sejak bila aku minat af nih..mayb stat aku tgk af3 kat desasiswa dlu kot...time tuh aku gilerrr ngan Mawi...tp..nan hadooo aku xvote byk2 pon..aku vote time final konsert je..hua2..ade gakla aku anto kad raya kat mawi..tapi kan..nan hadooo dia balas...so..tu la kali pertama n terakhir aku anto kad raya kat Mawi...(adeh..pengakuan la pulok)...aku paham...mawik ada berdozen-dozen fan.. duluuuuuuuuuuu

Ok,,,berbalik kat topik tadi..kata nak lari dari af..tp..intro pon dah imbau kenangan silam pasal af...aku memg tgh rindukan kenkawan aku time blajo dlu..kawan skelas,kawan seMatrik,kawan seU..banyak dah lost contact...ada bbrp org je yg still contact spai skang..tp..kebanyakannya dok jauhla..ada yg keja kat KL,kat Sabah n kat seluruh M'sia...aku je dok terperuk kat Penang..lhir kat Penang...dok pon kat Penang..x berkembang sayap aku..muahahaha

Skang ada gakla kenkawan yg aku dah kawan bebelas ke bepuluh tahun yg stay kat Penang lagik..ngan depa la aku salu lepak2...chill2...tp..xla selalu..sbb depa pon bz..2 org kawan aku nih memang aku dah kawan sejak kecik2 lg...depa ni je la yg stay kat Penang lagi..depa ni la yg akan jadik geng2 membawaaaaaa aku...pegi jupa retis pojaan pon ajak depa dua org ni la...hua2..depa memang tau aku nih hantu AF..kah2



Yg ni pulak gambo budak klas aku yg paling last skalik...nama skolah dirahsiakan...kah2..kalu la ada kenkawan aku yg tertgk gambo nih...contact2 la..aku ada gakla kontek2 ngan membe2 sekelas nih...tp..kekadang je la..ada yang dah kawin,dah jadik mak org dah..dah jadik bapak org xde lagi kot...muahahaha


Ni pulak gambo2 kenkawan satu matriks ngan aku...kami dok sebilik...tingat aku kat lokasi bilik kami yg agak pelik dari org lain...pendek kata agak menyeramkan la..sbb tingkat tuh ada bilik kami je...dahla sunyi giler..aku kalu p bilik membe n terbersembang sampai kol 2 3 pagi...nak balik bilik mest aku lari pecut macam watson nyambek...abih begego tingkat tuh...muahahahahahah...bila nak dapat jumpa depa ni lagik...sume dah ada kerjaya masing2..



Nih plak kenkawan kat U yg paling kamcengla ngan aku..depa nih suma org Terengganu n Kelantan..kira aku jadik ala2 org pantai timur gakla walopon blajo kat utara..muahahahaha..nan hadoooo dah xpenah jupa dah pas masing2 dah konvo..just kontek kat YM n msg je..rindunyeeeeeeeeeeee aku kat korang suma...uwaaaaaaaaaaaaa


Nota Kaki:~~~lagu TOKSIK malam nih no.21 kat C30 era...vote toksik..taip UNDI<>21 send ke 32555...caiyok2 geng!!!

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

KAK JAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....
hahahaa......

mereng nk email KJ leh tak ?? x pun fs ke,fb ke, myspace ke, ym ke...apa2 la...n terus2 keep in touch dgn kj...hehehe

Tanpa Nama berkata...

lupe nk habaq...
ni email mereng tau..

mereng_girl@yahoo.com

kakjahku berkata...

mereng..dah anto email..chek ye

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum Cik Jah...kipas payah nak mati RIZ n ARIL.wakkakka...ini komen ikhlas akak no...apa yg akak tngok dlm gmbr cik Jah neh...akak suka cara brpakaian awak.ranggi camna pon ttp sopan x mcm sesetengah gadis skrg ni..yg brtudung tp bju ya ampunn...ketat mcm nangka bungkus.jerr..kekalkn brpakaian sopan ye dik.

kakjahku berkata...

Akak..InsyaAllah..akan jah kekalkan slagi hayat dikandung badan..hu2

AbdulWaheeD berkata...

kom salam kat awek2 ek ekekeke

kakjahku berkata...

Amboi Abdulwaheed..hoh

AbdulWaheeD berkata...

ekekekek x boleh ke

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.