Isnin, 11 Mei 2009

Celebrate AWOK masuk final..agagagga

Salam..

Apa kabar sume??Hope semua pembaca blog aku hidup dalam penuh keceriaan..segala masalah yang melanda tidak seharusnya dijadikan penghalang utk kita menikmati setiap detik kehidupan nih kan..hu2..ayat bunga2 cinta la pulak kan..bagi aku...macam mana cara sekalipun kita menggerakkan rentak tari hidup kita..kita adalah sama..manusia biasa yang punya kekurangan..
Kehidupan aku biasa saja..xlebih n x kurang..walaupon kadang2 rimas nak pikir pasal macam2..tp..tetap rasa happy..

Arini..membe aku..Shimah(wahaha..jgn marah noo...sebut nama hang..kah2)..ajak aku p repair laptop dia..apa ke hey la pulak ngan laptop dia tuh la..dah abih warranty mula la buat hal katanya..aku tumpang simpati la..sian Shimah xleh online..hua2..koputer cabok aku xwat hal lagik..kang kalu dia wat hal..aku katok2 dgn hammer..hua2...

Pas antar laptop Shimah kat kedai..kami p shopping kat care4..p beli kasut..aku dah lama x beli kasut baru..yela..ada interbiu..saja jek beli kasut baru..interbiu apa..rahsia..agagagagag...pas beli apa yang patot kat care4..Shimah ajak aku jalan2 lagik..boring dok umah katanye..yela..xleh online..gelapla rasa dunia nih kan..wakakakakak..sian Shimah..aku pon takot gak koputer aku rosak...yela..koputer aku stok2 zaman batu..hua2..dah banyak kali dok kata nak beli laptop,,tp..nan hado..

Pas shoping2..lapo la pulak perut neh..then..Shimah ajakle aku makan kat restoran RasaMas..xpenah lagik aku makan kat situ..murah gakla makanan kat situ..kira murah gilerla dr kenny rogers ke..nandos ke..secret recipe ke..makanan dia pon ok..saja jek makan2 walopon sebelom tuh aku dah melantak nasik kat umah..yela..shjoping punya shoping..lapo la balik..aku saja jek soh Shimah amik gambo2 neh..feeling2 cam nak wat post ala2 Mr.Manager..wakakkakak..lunch kami neh sempena nak celebrate AWOK masuk final..walopon makan bayo sendirik2..merasalah kan posing2 sbil makan..

Shimah yang cute..merangkap jurukamera..
pinggan Shimah bersih dalam bbrp minit awal..jenuh aku nak mengejo..matilah makan ala2 ayu kan..

Aku sebenarnye masih kenyang..sblom order mkn tuh rasa lapo..tp..bila mkn rs kenyang..mayb perut aku tgh mogok soh diet kot..

Makanan kami aritu..

Merasalah amik gambo camnih kan..eksotik katanye

Mata aku cam xlarat nak celik..yela..tido lewat sangat kan..merasalah jadi kelawar malam2

Muka Happy Shimah walopon tgh tensen xleh nak online dlm bbrp ari..agagagag


Malam neh xsabonye aku nak tgk diari af..lagu apa gaknye AWOK akan dapat..mood aku skang cam bebudak lam pic neh..

Nota Kaki :~~~~FAN AWOKKK...AWOK DAH MASOK FINAL..JOM KITA UNDI BIAR AWOK JADI TOP 3 OR JUARA TERUS..HAPPYNYEEEEEEEEEEEEEEE AKU DAPAT TGK AWOK KAT FINAL..

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ramai kata ko gila rupa dari bakat... dan ianya betul...

kakjahku berkata...

ananymous..suke ati ko lah..taste aku bknnye taste ko..

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.