Khamis, 7 Mei 2009

TUJUAN UTAMA ANDA TGK AF??

Salam..

Adoiiii...lemaunye bdn aku semenjak dua menjak neh..yela..asik tdo lewat..Mak aku pon dok bising soh aku tdo awal sket..dahle dah dekat 2 minggu x p jogging..asik shuffle je kat umah..ahahah..shuffle la sgt kan..ni kes membawaaaa minat si AWOK tu lah..ahahah..bes jugak yek layan shuffle2 neh kat utube..sbenanyekan..aku xpenah amik tau pon psl shuffle2 neh..tp..bla ada si AWOK neh..aku saja je lah p carik2 video shuffle dia yg bersepah sepah kat utube nun..ternyata..layan gakla aksi2 n bit2 shuffle beliau..

Ok..balik kat tajuk aku kali nih...Apa tujuan utama korang tgk af??Just nak berhibur..nak isi masa2 korg yg lapang sgt tuh..ke korg saja jek nak melibatkan diri sambil2 carik bahan utk create sesuatu yg sensasi je??Bagi aku kan..tujuan aku tgk af neh sebab nak berhibur..tu je sbbnye..mcm yg penah aku cakap sblom neh..setiap kali af..akan ada studen yg menjadi febret aku..tapi kan..wat masa neh..aku just sgt2 minat ngn RIZ AF6 n ARIL AF7..walopon sbenarnye..aku dah tgk af sejak af3 lagik..u know what..aku penah gak minat mawi..ahahahaha..skang dah kurengla..nape ntah..



Sesetengah org kan..beremosi lebih2 bila tgk af..samala cam aku..wahaha..aku emosilah bila studen febret aku keluar..mcm ARIL tersingkir aritu..memang aku nangis n ilang mood pastu..skang dah ok sbb ada afmasuk..biasalakan..bila kita ari2 dok tgk je muka org tu kat tv..n..akhirnya kita jd suka tgk gelagat2 dia kat tv..then..dah xde dah dia kat tv pastu..memang sedihla..waaaaaaaaa..n hati pon rasa sedih gakla bla ada org kutuk2 our febret studen kan..tp..sapela kita neh nak tutop molot2 busuk tuh kan..Molot aku pon penah busuk satu ketika dlu..tp..tahun neh..aku tranfomasikan diri aku utk just sokong my febret studen dr membuang masa mengutuk studen2 lain..



Sesetengah org kan...cepat je darah naik bla tgk af..nak tergelak aku baca komen2 yg xpuas ati kat ARIL..anak emas katanye..sb dia ada afmasuk katanye..xadilla..menipu pengundila..adoi..napela ada org2 yg terlalu berfikiran negatip mcm nih..apa salah ARIL??astro nak buat afmasuk tu..bknnye ARIL yg arahkan dorg wat camtu..mcm ARIL cakap kat radio ERA..'kami just mengikut apa yg pihak astro aturkan'..bukan arahan ARIL,ECAH,ZIZI or mana2 pon studen yg telah tersingkir, AFMASUK diadakan...ni semua rencah yg astro cuba sajikan kat penonton af..normal la ada yg suka n ada jugak yg xsuka dgn keputusan astro..cuma jgn lebih2 sgt kutuk2 nih..nant hilang sudah elemen hiburan yg kita dahagakan dr af nih..Come on la..AF nih bukannye rancangan pasal isu politik ke,isu ekonomi global ke hape..AF is just for fun!!Tgkla AF dgn hati yg tenang ok..............

Astro pulak..aku tgk..macam nakal lak..ahahah...apa yg ramai dok complain tuh..yg tu lah dorg akan lebih2 kan lagik..macam dlu..ada org cakap..byk airtime diari utk ARIL n YAZID..spai ada yg ckp diari af tuh dah mcm diari YAZID..tp..ada ke astro kurangkan muka ARIL n YAZID kat diari pas dorg dok complain tuh..xde nye..lagik byk muka ARIL n YAZID kat diari aku tgkk..yg nyata...aku sukeeeeeeeeee...padan muka yg dok complain tuh..pastu pulak..dorg ckpla penyingkiran ARIL sbb nak adakan afmasuk..mulala sana sini dok cuba halang astro adakan afmasuk neh..las2..ada jugak afmasuk..wahahha..aku gelak je lah...padan muka yg suka complain tuh..apa..korg ingat dorg nak sgt dgr korg merungut rungut cam hape tuh..boleh jalanla..korg kate mcm2..af..tetap korg tgk..bising je lah..ha..kan aku dah jadi cam astro..............



Pendek kata..AF neh..kalu xde isu..xsahle..nama pon rancangan realiti no.1..walopon aku tgk OIAM nak create jugakle bbrp isu..tp..xpanas sgt pon mcm isu2 remeh temeh yg sengaja dibesar-besarkan oleh org2 yg tujuan dia tgk af bukan utk berhibur...............................




NOTA kaki : FAN ARIL..KORG JGN PUAS SGT TGK PERATUS AFMASUK ARIL SEDANG LEAD SKANG NEH..ESOK2 PERATUS TUH MEST DIKEJAR DEK PERATUS STUDEN LEN..
PEGANG HENFON..TEKAN 'AFMASUK10 ARIL HANTAR KE 32999 OK'...


7 ulasan:

Cakap Kosong berkata...

Tulah kan...kita tgk af just for fun...tapi diorang nih, lelebey plak.....apa2 pun afmasuk aril bebanyak!!!! muahahhahaaaaaaaaaaa!!!!!!

kakjahku berkata...

Cakap Kosong..betol tuh..tgk af pon nak amik serius sgt..apa ke hey..

afmasuk10 aril ok!

Tanpa Nama berkata...

Tujuan ko nak tgk lelaki lelaki ensem kan....... kesian la industri muzik adanya peminat mcm ko nie.... untuk tangkap pic bukan tuk dgr lagu........ lagu Riz yang tak best pun ko kata best.... buta seni..

kakjahku berkata...

tujuan aku nk tgk..penyanyi yg pakej lengkap..means..sora bes n personaliti tip top..
setakat suara bes..muke xleh jual..watpe aku nak minat..utk hiburan neh..aku punya taste ikut rupa jugak ok..

face the fact la..woi..

kakjahku berkata...

aku memang xtau pape psl seni..yg aku tau..ARIL n RIZ adalah artis yg bes..n..sume pon ckp camtu..so??

Tanpa Nama berkata...

perempuan bodoh: tgk aje tampan terus kata inilah artis berpakej.

sejak bila semua cakap camtu... segelintir aje seperti orang orang cam ko. kalau semua dah juara dah riz tu....

kakjahku berkata...

adoi..emosinye ko anonymouse..bhs ko dah melambangkan pemikiran ko..

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.