Isnin, 1 Jun 2009

AWOK @Jelajah Era Pekan Pahang(EDIT)..n kat konti ERA...RIZ n Fan cutenye..muahahahhaha..

Salam sume..

cam lama dah je aku x update blog kan..xde bahan aku nak citer...akhir2 nih aku cam blur je nak citer hape kat korg...hua2...kalu korg ada idea psl topik2 yg patot aku wat kat blog nih..korang bagitaule...muahahahah....

Nih kat bawah ada gambo budak comel sorg nih dgn RIZ...aku tanak bagitau nama dia..kang dia marah lak...muahahah...amboi...siap cubit2 pipi...mest xtdo malam kan..kan...cute je gambo nih...nih 1st time fan yg comel nih jupa RIZ..rasanyela...betol kan...wahai fan yg comel??agagagag...nih gambo RIZ kat plaza pelangi JOHOR...dia ada show kat sana...



Ok..tunggu punya tunggu...akhirnya ada jugakla yg sudi kongsi gambo2 ARIL kat jelajah ERA kat Pekan Pahang...ARIL nyanyi lagu Nakal...hope...sesapa yg pegi tgk show ARIL ni...n ada amik video..tepekla video kat utube...fan yg jauh2 nak tgk jugak....susa nak carik video aril yg terbaru kat utube...xmacam RIZ dlu..ada je yg sudi tepekkan video yg dorg amik kat utube...Sharing is caring kan...







Nih pulak stok terbaru gambo ARIL n AKIM kat konti ERA...nampak cam rakaman C30..xtaula..errr....C30 ada rakaman ke masalahnye...ke carta ERA???alamat termiss lg la aku kang..



Ok...ni je lah gambo2 yg aku dapat tepek utk kongsi2 dgn sume...

Nota Kaki: Rekues TOKSIK n KU PINJAM SATU BINTANG kat radio Era....KPSB dah masok carta ERA...TERbaekkkkkkkkkkkk YEOP..hua2...
carta C30 1 jun 09...TOKSIK no.18...KPSB no 21...taip undi<>ked.lagu send ke 32555 k..

10 ulasan:

mereng05 berkata...

nk tanya skit...KJ age masih sweet 23 ke ??? jeng jeng...jwb2...tgh confius...kalu la betui kan...alamatnyeee....i'm your kakak la...waaaaaaaaaaa

kakjahku berkata...

KJ lahir tahun 1985..
sebaya ARIL..hua2..mereng umo bape??

mereng05 berkata...

mereng lahir thn 1983waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...rupe2nye ku dh kertu ler gamaknye...

tp jgn panggil ku kakak...sensitif...muahahhaa

kakjahku berkata...

Wahahhaha...mereng sebaya akak KJ...mereng dah kawin ke blom??akak KJ dah ada anak sorg...hua2

mereng05 berkata...

I'm still single yer...
x dok sape2..wakakak...tunggu aril leh tak ??? (menanah KJ dgr) muahahhaa...x de maknenye...

mereng05 berkata...

lupe nk habaq...KJ tulun sampai kan salam sayang mereng kat cemuaaa AL cari.com n to aril also..2 mmgu nih mereng x dpt masuk cari.com coz bz skit jadi x leh nk chat lama2.

windu kat dorang semua tp x leh join depa.Cuma leh singgah sini jer...waaaaaaa...frust tul

kakjahku berkata...

insyaAllah Mereng..nant KJ sampaikan

kakjahku berkata...

Mereng...dorg sume kem salam kat Mereng jugak..

Muckcheek berkata...

Thank you for updating your blog especially tentang Aril. Famili akak (me, my hubby n anak2) support Aril. Tu pasal akhir2 ni rajin pula dok browse internet cari berita tentang aril ni. You r still sooo young, naper guna nama 'kakjah'? U anak sulung ek? Anyway akak ucap ribuan terima kasih untuk 'adikjah'. Keep up the good work. Salam, jaga diri dan stay young...hehee.

kakjahku berkata...

Muckcheek...
name kakjah cam cumel jerr...hu2..sy anak no 6 dr 7 beradik...anak manja sy nih..hu2

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.