Khamis, 11 Jun 2009

Angles @ Penang Bawak Kak Wien Round Penang...n citer panas AL's

Salam..

Apa ada pada AF??AF adalah sebuah program hiburan yg mempunyai berjuta-juta penonton..Selain menyajikan hiburan,drama dan pelbagai realiti yang diadaptasikan dari kehidupan seharian kita,AF juga adalah salah satu medium yang menjadi penghubung diantara pelbagai lapisan masyarakat..Bila tiba musim AF..kelab Peminat aka FC akan wujud..tujuan utama adalah untuk membantu pelajar kegemaran mereka untuk meraih tempat di gelanggang AF.. Setelah tamat AF...adakah FC akan terus hidup??Ya..FC akan terus hidup..dengan syarat...ikatan silaturrahim diantara ahli FC haruslah terus utuh..diikat kemas..


RIZ~~I will always be ur no.1's fan..hu2

OK..balik ke bhs asal yang aku slalu guna kat blog..ahahaha...Aku ada join 2 FC..RIZ angles n ARIL LOVERS..kat Penang..aku ada la jugak geng2 angles...FATEN n BASHA + Mama Faten...hu2..tapi..geng ARIL LOVERs@Penang xde lagik..sesapa yg minat ARIL kat penang nih...kontek2 la aku..leh kita kongsi2 pasal ARIL n serang ARIL kalu dia mai Penang..hu2


Kelmarin..aku n angles dari Penang wat ala2 mini gath la..walopon 3 org...anggap cam gath gakla..kami sume bawak Kak WIEN..angles yang dtg dari KL pegi jalan2..nih 1st time la aku jupa kak WIEN..sweet orgnye..hu2..mula2 plan nak tgk movie jek...b4 bertolak ke tempat kejadian..aku sempat lagik goreng karipap..yela..pesanan khas dr angles2 nih ha..aku n Shimah spai kat hotel Sunway lam kol 1 lbey kot..seb bek x lewat sgt kami spai...time tuh,..Basha dah sampai dah..Faten n mama dia x spai lagik...dok x berapa lama pastu...Faten n mama dia pon spai..so...kitorg discuss la arah tujuan kitorg pastu..Basha cadang nak pegi round2 Penang..aku tnya Shimah..ok ke??then shimah kata no hal..apa lagik...perjalanan pon bermula........kami p dgn dua keta..Faten nek ngn aku n Shimah...bes borak2 ngan faten yg cute nih..hu2
Faten..mama Faten..n my karipap..hu2
Mula2 kan..kami rancang nak p bkt bendera..tp...sampai je kat sana..org yg jaga parking tuh ckap..tiket ada yg kol 5 jek...yg awal2 sume dah abis...so...terbantutla plan nak naik bkt bendera tuh...
Perot dah nyanyi2 dah lam keta..yela...x lunch lagik..kami ikut Basha pegi bazar..kak WIEN nak bli jeruk2 katanye..spai kat bazar tuh...pusing2 gakla cari tempat parking...then..abis je kak WIEN borong jeruk...mama Faten ajak lunch kat LINE CLEAR nasik kandaq...seriously..aku walopon anak jati penang...xpenah mkn nasi kandaq line clear nih...wahahahah..unik gak tempat dia..tersorok..tp...femes woo...terangkat gakla nasik kandaq dia..yg lawaknya..ada sorg mamak nih mengomel ngomel bla dia tgk ada antara kami yg mkn x licin...membazir katanye...hu2..penat2 dia masak kot..kami x abiskan..abis je mkn..bincng2 lagik nak ke mana pastu...

tgk jam..dah agak lewat gakla..plan nak ke umah P Ramli pon terpaksa dibatalkan sbb katanye tutup kol 6 ptg..jln agak jem..kang spai2 tutup plak tempat tuh...lastly..kami sume bertolak ke Batu Feringghi..bes gak pegi batu feringghi nih...cantik...lehla amik gambo..posing2 sket...wahahahah...spai je kat sana..kami sume bekelah dgn karipap haku yg aku rs da sejuk n x berapa sdap tuh...n air yg disponsor oleh Basha..hua2..

Nih Danish...anak kak WIEN...dia nih kan..cute je..kalu org nak amik gambo..pdai je dia senyum

Nih gambo kami sume yg diambil oleh Shimah...


Bes gak sesekali berkumpul dgn angles nih...byk citer pasal RIZ yg kami kongsi2..masing2 citerla pasal pengalaman masing2 dgn RIZ..kami gelak2..sembang2..cam dah lama je kami kenal...semua nih adalah magik yg dibawa oleh AF..hubungan silaturrahim terjalin antara kami..walaupun sebelom nih..kami x penah jupa dimana-mana pun..hnya berforum n ceting di website RIZFC..nih baru sikit angles yg aku jupa..kalu angles yang ada kat KL tuh..yang havoc giler tuhh...camne la suasananya ekk????Errr....geng2 ARIL LOVERS camne lak gayanye ekkk....yg aku tgk kat utube...wahhhh...havoc gak depa nih...tingin nak jupa n meloyar buruk dgn depa nih gak...uhuh


Pas puas menghirup aroma angin laut yg sepoi2..kami pon bertolak balik...kak WIEN tingin nak balik nek feri...so..kami pon balik nek feri..lama gakla aku x nek feri nih...terhoyong hayang gakla aku rasa..hua2..tingat dlu2 time blajo..jenuh gakla aku jalan kaki nak nek feri nih...pastu..tingat pengalaman bual2 dgn sorg mamat saleh yg moka mcm keanu reeves(eerrr btoi ka aku eja nama makhluk tuhan nih??)...sembang2 walopon english haku kadang2 broken..hu2


Spai je kat seberang..kak WIEN msg ajak kami sume dinner kat kassim mustapha..so...dgn rs yg kadang2 cam malu gakla..kami pon teruskan perjalanan ke kassim mustapha tuh...kassim mustapha cam penuh je..then...kak WIEN cakap hubby dia tunggu kat Khaleeq...kami pon bergegas le pegi kahleeq plak..sume cam supan2 je kat situ...segan dgn hubby kak WIEN..hu2...seb bek ada mama Faten..kalu x...sume senyap je...hu2...xtau nak order hape...shimah kata nak mkn tandoori...so...orderla tandoori satu set...aku x penah mkn tandoori nih...betol...xtipu..sbbnye..aku x makan sgt kat restoran nasik kandaq...walopon dok penang..hu2..sbbnye..aku dah boring..abg aku pon jual nasik kandaq gak..selalu je aku makan..hua2



Ok..tamat citer pegi jupa angles nih...satu pengalaman yg best gilerrrrrrrrr...kang kalu ada angles dr KL yg nak mai penang...kontek2 la kami..angles kat penang nih..balik je uma..aku mandi...mkn sket..then on9..mula2 ingat nk upload gambo2 yg aku snap...tp..cam malas plak...aku enter umah aril lovers,,,,aiyak..ada isu panas...ada blogger yg wat entry ala2 batu api..xbaikla wt camtu kan...cam nak melaga-lagakan fan ARIL plak..yela..fan ARIL ada yg kompol kat AL's@ cari.com n ada gak yg dok melangut tunggu info kat myspace yg x terupdate tuh...upssss...jgn marah...fakta nih..camnila..admin ARILFC ckp..aktvt aril nih..jenis yg x confirm...kadang2 last minute depa cancel...so..admin x brani nak update..takut las menet diubah..sbb aritu ada skali sorg AL yg ala2 naya gakla psl silap info nih...wahahahhahaha...fan knala paham..ARIL n admin pon ada life dorg...x menang tgn wok...
nota kaki:~~kita minat artis tuh...jgnla nak demand lbey2 mintak mcm2 dr artis..nak artis layan kita sorg jek...artis pon manusia wok...dorg pon ikut cakap BOS je..muahahahaha..

2 ulasan:

AbdulWaheeD berkata...

g penang x ajak i pun ek ekekeke

kakjahku berkata...

AbdulWaheed...mai la penang...jln2 sorg2..kah2

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.