Selasa, 9 Jun 2009

Kenduri AWOK(story edited) n layan perasaan...muahahahhaha

Salam...

Semalam 8 JUN 09...ARIL n famili ada wat kenduri kesyukuran kat kediaman baru dorg kat Nyalas,Melaka..Before aku citer lebey lanjut pasal kduri ARIL nih...korg layan la dulu story aku ye..aku bukan apa...sedey tau...sedeyyyy...ARIL..aku xpegi kduri ko...bukan sbb xdpt cuti ke hape...aku takyah mintak2 cuti nih...sbb...aku keja sdiri je...tapi...sbb umah ko jauh sgt le...hu2..aku dah le xpenah pegi melaka...nak pegi sensorg..matilah kang aku sesat....uwaaaaaaa...xpela..nant kalu ditakdirkan...kita pasti akan berjumpa jugak...maybe kan...insyaAllah..oleh sbb x dpt pegi kduri ko...aku knela hiburkan hati aku yg lara nih...wakakakaka...xdela...hiburkan ati yg frust sketla...sket je..aku pegila bekelah tepi pantai...sbil mkn mekdi(kan aku dah janji ngan ko nk jdkan mekdi makanan febret haku)...aku pon msg2 la ngan kenkawan ARIL LOVERS yg pegi majlis tuh,maya n fzmm...n yg senasib ngan aku..VISCOSE...tp kan...VISCOSE pon bertuahla jugak...dpt borak2 dgn ARIL kat fon...aku...huuuuuuu...xdapekla merasa...aku kalu dpt cakap dgn aril...mest aku ketor2 je...pastu mest aril akan ckp yg aku nih..blur ke hape??muahahah



Gelagat budak kecik nih wat rs frust aku ilang sket...

moka org frust..n haru pas maya ckp diorg speku..patotla ARIL ingat nick aku..makcik dia rupanya nama MAKJAH..adehlaaaa...haru...jgn aril samakan aku dgn makjah beliau dahla...ahahahhaha

muka wat2 cam happy...tp...huuuuuuuuuu
He never failed to makes me smile(matilah ckp omputih jap)


Burger McChicken nih walopon sedap...rs cam lbt je aku abiskan..sbb aku dh kenyang....muahahahhaa

My sis...merangkap driver...yela..aku kan xreti drive walopon dah lulus ujian memandu stelah 4 kali amik tes...wakakakakkaka

He also never failed to makes my day..


She always ask me...'makcik...awat cam sedeyyy je'..then aku jawab...'bf lari'...wakakakkakakak

fzmm dgn AWOK...errr...fz..tinggi gak ko ye..n cun...hu2..fz ialah pembekal kebanyakan gambar2 nih..ada gambar2 yg ala2 mamarazzi...yg pasti gamba2 nih sgtla cuteeeeeeee...fz cakap dia ada beposing kat 'pingu'....(jeles jap)

OK...start citer pasal kduri tuh...aku ringkaskan je lah yek...Geng2 ARIL LOVERS @cari.com.my ramai gakla yg pegi...errr...nih yg aku ingat je...fzmm,maya n hubbynye,arin,dovey,goss,Shasha,cikalyza n ramai lgla...dorg konvoi pegi umah ARIL...khabarnye...ARIL melayan dorg dgn layanan 1st classs....teharu gak aku dgr citer dorg..betapa ARIL tersangatla appreciate kitorg kat cari.com.my nih....n yg sedeyyynye...bukan aku nak propa ke hape...ARIL dok cari...kakjah mana kakjah???ARIL...huuuuuuuuuu...sedey...



Nih banner pasal kduri tuh...khabarnye..ARIL lovers @cari.com ada gak diminta begambar ngan banner nih...utk artikel kat BH...wahhhh...xsabo nk baca
Nih antara gambo bertaraf Mamarazzi...muahahha...ARIL tgh bergayut dgn sapa..adakah 'J' bukan nama sbenar...feeling2 ZUBIR jap..matilahhhhhhhhh

Lagik gambar jejaka yg khabarnye tersangatla hensem...ciptaan Ilahi yg indah kata seseorg...muahahahhaha

ARIL sgt peramah,sopan dan bijak melayan peminat...itulah komen dari semua yg pergi majlis tuh...bukan sbb dorg bias...tp...itulah hakikatnye

Aku cam dapat rasakan betapa besnyee geng2 AL kat majlis tuh..layanan ARIL yg 1st class..khabarnye siap hidang2 kuih khas utk geng2 AL @cari.com nih...wahhhhhhhh...sampai semuanya membawaaaaaaaa n terbawaaaaaaaaaaa...muahahhhaha


Inilah wajah bapa kepada seorang lelaki yg istimewa di mata ARIL LOVERS!

Gamba paling cuteeeee...ARIL n PINGU..

Xsalah aku...teddy bear nih anak cika kot yg bagi...cute je...

Nih gambo anak uncle PILUS yg mengatakan dirinya org kampong sbb rambut dia kaler itam..n ARIL budak bandau sbb rambut kaler oren...muahahhahah....katanye...dia nih ada ciri2 pembuli spt yg ARIL maksudkan...nota:dlu time bintang RTM..aku minat dia neh tau!


ARIL renung sape tu..?????????


kuih febret ARIL...so..bg sesapa yg nak amik ati ARIL...blajala wat kuih nih spai pandai..muahhaha...aku xpdai wat kuih nih...wat karipap je aku pandai...kat pasar malam umah aku ada org jual kuih nih...tp...saiz dia mak oiiii...gedabak!


Okeh..nih plak pic yg aku amik dr Doveyhovey...gambo dia n aril aku x letak sbb nampak comel sgt..aku xleh nak tepek..rasa jeles meluap-luap..hua2.korg tatapla puas2 gambo ARIL yg memg original punye kehenseman dia neh...maklumla,,,kan ke rmai yg dok complaint aril asik mekap tebal...seriously..ARIL memang hensem..ni komen ikhlas dr aku yg susah nak cakap org tuh hensem!Harus tgn aku ketor2 n mulut pon ketor2 kalu dpt begambo ngan dia neh..hua2



Nota kaki: bila ARIL nak mai Penang???teruskan vote TOKSIK...ARIL dah masuk studio utk rakam Toksik...xsabo aku nak dengau...BTW...lagu hafiz versi studio...lainnyee...

22 ulasan:

Muckcheek berkata...

Salam. Cayalah KJ. Seperti yg dijangkakan, KJ mmg boleh diharap...Saaayang KJ. Tima kasih byk2 lah atas kesudian menyumbangkan maklumat utk org2 mcm sy ni. Time opis ni takleh nak browse cari.com sbb takut ralit. Time kat umah lak tenet lembap. Lagipun berebut dgn anak. Thanks again. KJ, wlpun minat Aril, akak takleh lah nak follow pkembangan dia mcm korang. Tak sempat dan tak sesuei gitu. Tapi sokongan dari segi nak afundi, afmasuk, vote dan beli album tu anytime. bila ada peluang i will owes intai yr blog. InsyaAllah. Tlg sampaikan kat Aril, cuba convice Astro untuk cari lagu lain yg lbh berkualiti. Dia kena pandai negotiate ngan astro. Katakan bhw dia boleh buat astro untung byk tapi astro kenalah bagi lagu yg lebih mesra telinga khalayak ramai. Lbih kurang gitulah tapi dalam bahasa yg manis didgr la. hehehe

I am Karl berkata...

Hye Kak Jahku!!

huhu

kak jah sgt2 popular tau... dlm hati ARIL dh ada Kak Jah!!!

huhu

sian KakJAH xdpt join kenduri smalam!

kalo x leh jumpe.. karl nk sgt jumpe Kak Jah & chekdeenoor

mereng05 berkata...

KJ mmg hebattt...maklumat tepat sekali...thnk to AL cari.com coz bg KJ maklumat then leh la reng tgk n baca...

sokong pdpt akk muckcheek..KJ kan dekat di hati awokk..

Reng pun meroyan gak tau tgk gmbr2 nih...mau x jelesssss...

kakjahku berkata...

Muckcheek..hu2...enjoy dgn gambo2 tuh...ermmm...pasal lagu ARIL tuh..mayb lam masa tedekat nih susa nk dpt lagu len...dorg nk naikkan lagu TOKSIK dlu kot...so..Muckcheek jgn lupa undi lagu Toksik ok...

kakjahku berkata...

Karl...
hu2...besnyela korg dpt p kduri tuh...sure xleh lupa spai bla2 kan...yeke KJ sentiasa di hati ARIL...hua2..yela...makcik Aril kan nama makjah

kakjahku berkata...

RENG...
hua2..jeles ke..kakjah lagila jelessssssss

Fin berkata...

KJ...
Sayang KJ hangat2 sbb update gambar awok...Tapi tak puas ngan pics ni...nak lagi..nak lagi...Begitu juga dgn cite sal aril...Ensem giler la arih nih..Tu kira ori..Bukan gambar studio ke...time photoshoot yg bcelak bermascara sume...Aril ni putih kan...Putih dia camne ek?Putih kekuningan ke..kemerahan ke or kepinkian....ekeke...KJ..Cuba ko jadi detektif jap..Cuba siasat pasal yg sorg repoter ckp awok sayang kite tu sombong masa dia minta no tel time final konsert ari tu...Aril tya dia utk ape n dia heboh satu malaya yg aril ni ek...kuar dlm majalah hai bln ni...Aril dah msk studio?..x sbr nak dgr nih...KJ..tlg cakap kat jeff..nego la ngan astro wat rancg studio 1 bsama astro....mini konsert ke hape ke..yg penting kitorg miss nak tgk performance aril nih...huahhhh...

kakjahku berkata...

FIN...tuh ha KJ dah tambah lg foto tuh..
yg pasal reporter tuh rsnye dah settle dah..
kalu pasal studio 1 tuh susahla sket...tu astro punya org besar punye keje...kita tunggu reunion konsert ok!

Fin berkata...

KJ sayang...Thanksssss...Tambah lagi le pics tu..nak.lagi...(sambil hentak2 kaki..kah..kah..kah..)KJ,masa aril jadi co-host kat C30,chem tya kalau boss era amik die jd announcer nak tak?Aril kata nak sbb dia suka blajar(sesuatu yg baru lak maksudnye tuh..)Camna ni KJ?Harap jgn jd kenyataan le..tak nak Aril-Ku-Sayang jadi DJ..Memang leh dgr sore dia ari2 p nnt susah dia nak perform...nak dgr dia nyanyi,suffle lagi...

Fin berkata...

KJ..Tau tak email aril?Pass kat fin plezzz...

DIGITAL OF NARA berkata...

hye kakjah. nara nie [yg dlm myspace tue lar..agaga] tengs coz sllu beri pic2 terbaru aril. cayunk kakjah. agagaga. to fin, nara rasakan kalo aril nak jd DJ pown apa salahnye. aril boleh dikatekan artis bertaraf superstar tau. leh menyanyi dngn bagos, leh menari dngn baek wok, leh berlakon, leh jd pengacare & also leh jd DJ. mmg world abis tau! kalah mawi. hihi kalo pasai jadual menyanyi, aril bknnye jd DJ setiap mase. pandai ar astro n erafm uruskan nnt. kakjah cube tanye2 tentang kru records tue. kte nak ambik aril. nara tnye kwn2 aril mereka bilang aril masih fikir2 dlu nak join yg mne. tp mmg semue kwn2 aril soh msok kru coz kru leh naekkan name aril mcm kru naekkan name adam [my saudara.hehe]

kakjahku berkata...

fin...
khaiyoshi_kreko@yahoo.com
-pasal jd DJ tuh..KJ setuju dgn NARA...ok ape kalu aril jd dj jugak..DJ pon kayes ma..hua2

NARA-klu bleh kan..KJ pon nak ARIL terima KRU tuh...KRU nih walopon muzik dorg lain sket...tp...dorg stil bg peluang kat their artist utk pilih aliran muzik yg artist tuh nak..cth adam la kan...mcm2 jenis muzik dance dah dia try kan...n..sumenye dpt sambutan..

eQueen berkata...

kakjah, aku pndai waqt kuih tu.... nk blaja dr aku x.... hehehehe

kakjahku berkata...

Equeeen...ha..nak resepi..hua2
n cara2 wat gak..hua2

fin berkata...

KJ sayang..n nara too..Ok kalau aril nak jadi dj..p satu2 le..fokus dulu on nyanyian die..cam nana..burn ..adi..dorang jarang dah menyanyi...leh dgr sore je ..Burn tu best sore dia..lagu duet die ngan vince mmg best killer p skrg dia dah sbatijd DJ n karier die dlm nyanyian tah kemana..so aril pun should fokus more on singing..sambung blajaar vokal kat cikgu CT..Sore dia sedap cuma kena polish skill nyanyi tu sket..Ceh..gerenti aku jd guru vokal af8 nnt ni..kah..kah..kah..sal KRU tu..aa.aa..stuju sgt2,aril should choose dorg..Cuma hrpnyer dorg leh produce lagu ala2 padi tu sbb mmg aril suke yg mcm tu pun n japanese rock..atau muzik yg dia leh shuffle ler...

shafinie berkata...

O ya Kj..million thanks sbb beri email aril.

kakjahku berkata...

FIN..kang pepandaila ARIL nak plan masa depan dia kan..tp..hope dia x lupakan bidang nyanyian la..sbb tu kan passion dia..

Shafnie...no problem..ARIL pon byk kali bagitau email dia neh kat radio..hu2

fin berkata...

Kj..Shafinie tu nama penuh fin la...Cara KJ ckp kat atas tu cam ckp dgn 2 org yg berbeza...hua..hua..hua..

kakjahku berkata...

FIN..yeke..wakakakka...

DIGITAL OF NARA berkata...

yup nara se7 gak lar. huhu hope aril choose kru. kakjah nara nak email aril boleh?. agaga

kakjahku berkata...

NARA...khaiyoshi_kreko@yahoo.com...
mest penuh killer inbox aril nih kan.ahahah...
psl KRU tuh...ur sedara..ADAM..dia ada tau apa2 x psl KRU n ARIL nih??ada dpt apa2 hint x??

AbdulWaheeD berkata...

saya x suke awokkkkkkkkkkk

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.