Khamis, 4 Jun 2009

penin pale aku...adehla..

Salam...

Malam nih aku penin pale..series..memang penin pale haku..sbbnye..byk sebab..salah satu sebab dok mengadap cenel @15 spai naik juling mata haku..n salah satunye lagik...tenet aku wat hal...hampeh tol..wat abis kedit haku je pegi cal hotline celcom berukben nih..bknnye ada penyelesaiannye pon..las2..bakat ala2 mcGyver aku nih la yg berjaya wat intenet haku kembali berfungsi..mueheheh..(aku feeling2 je)...bla dah bejaya on9..aku pon terdetikla ati nak hupdate blog haku..errrr...blog haku byk citer psl artis febret aku plak kan..xpela..aku kan fan yg gigih(errr,,,yg ni pn aku feeling2 je..mueheheh)...

nih gambo 2 org budak cacat otak katanye dgn BURN..aku amik dr blog BURN...merapu je kat cenel @15...sakit otak aku skodeng 2 org budak nih cet kat @15..mlm nih ada yazid pulak..lgla tambah penin pale haku..memg merapu le bebudak nakal af7 nih kan..

Mak aku xde kat umah..mak aku pegi PERLIS...tepaksala aku ditinggalkan kat umah dgn mereka2 nih..abg aku walopon jd penghuni umah...tp...dia jarang ada kat umah..adik aku pon bru balik...tp...esok nak pegi camping la pulak...hurmmm...tepaksala aku jaga anak sedara aku yg sorg nih..dia nih cuti skolah je mest nk menempel kat umah aku..hahaha...dah le suka sepah-sepah kan umah..makan pon demand nak makan yg sedap2 je..matilah aku kna masak mcm2 kang...tp nasib baikla dia xikut mak aku...kalu x..maunye aku kne tinggal ngan kucing je...seram gakla...agagagaggagagagg


Nih kucin haku yg paling tamak...muahahah...mkn byk pon bdn kecik je...kucin jantan..
namanye Chi Chiau

Nih kucin jantan jugak..namanye NyauNyau..umo dah nak dekat 5 tahun dah..dah boleh masuk skolah tadika dah pasni...hua2...kuat mkn mcm yazid..agagaggga

Nihla anak sdara haku yg kuat sepah2 kan umah...cita-cita nak jadik cikgu katanye..tu pasal suka ajak bebudak main cikgu2 kat umah aku..then...sepah2 kan le umah aku...aku cam nak picit2 je bebudak nih kannnn...haih


Okay..seperti yg korg tau...ARIL akan adakan kenduri kat kampung dia kat Nyalas Melaka ari Isnin nih..sesi bertemu fan kol 3 katanye..maklumat lanjut korg pegi banglo aril lovers...or bc tulisan cik normah becok..hua2..aku konfem xpegila..jauhhh tuhh...dahle aku xde sedara kat Melaka tuh..aku pon bz minggu nih..so...xlehla aku nk pegi travel2 lam masa tedekat nih kan...InsyaAllah..kalu ada jodoh kang...ada jodoh ko...wakakakakaka..xdela...kalu xde aral...lehla aku jupa si AWOK nih...jupa sekali pon jadila..aku tanak jupa byk kali..kang AWOK boring tgk muka aku..wakakakakkaka
NOTA KAKI: toksik no.19 malam nih kat c30...KPSB no.28...tp..kat carta era...KPSB dah up jadik no.14 dah..wahhhhhhhhhhhh...bes2..hope Toksik dpt masuk carta era pulak...caiyok2...BTW..jgn lupa dgr carta era ari sabtu kol 3 ptg n ulang ari ahad kol 9 pagi...
ada AWOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!yes2

4 ulasan:

Muckcheek berkata...

Salam 'adikjahku'! Baca sumthing +ve ttg. Aril dlm murai.com. arini. Harap-harap astro tak sia-siakan potensi aril. Kalau dia org bijak, aril boleh pergi jauh dan yg untung dorang juger. Win-win lah kiranya. Klu u jumpa aril sampaikan salam akak dan kasi tau kat dia, rajin2la luaskan ilmu 'seni'nya. Dekati org2 mcm afdlin, yasmin ahmad sbb arilpun minat theater dan lakonan. Up kan englishnya n of course vokal skills.

Akak ckp dgn 'adikjah' sbb tau u peminat tegar aril. Akak nak join forum cari pun tak kuasa lak. Baca jer leh lar. hakhakhak. Ciaooo

kakjahku berkata...

muckcheek...malam nih cet la dgn aril kat @15..
insyaAllah..kalu berkesempatan sy sampaikan ye

mereng05 berkata...

KJ rawwwkkkk...hhahaha
kunun2 x p erk...hahaha...
saje je nk wat awok sebut2 nama KJ la tu..hahaha...

Mereng pun dok leh pi...ari senin tuuuu...kojeeeeeeeeeeeeeee...

KJ, kita bile leh jumpe ??? jeng3hahaha

kakjahku berkata...

Mereng..mai la Penang jupa KJ

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.