Sabtu, 13 Jun 2009

pic terbaru AWOK...Event RIZ angels n blablablabla..

Salam...

Adoi..letihla aku minggu nih...macam2 aktvt mengisi hari2 aku yang kadangkala agak lapang nih..wahahah..umah aku...cam biasalah..memang riuh rendah dgn budak2.,,mcm nursery daaa...pasni lehla aku bukak nursery plak ke...ekekeke..biasalahkan...duduk umah pusaka nih...sedara mara jauh dekat.kalu balik penang jek..umah aku nih la tempat depa bekumpul..mak aku nih kira cam org paling tua la lam family kami yg besar nih...sbb nenek aku dah meninggal..aku dah biasa dah suasana riuh rendah nih...dari aku kecik spai aku dah beso..memang camnila umah aku...tp..kalu time xde sape yg datang...sunyi gakla..hu2..cam biasa..seblom korg layan citer psl retis febret haku...korg kne layan stori aku dlu...muahahaha..kt bwh nih atr wajah kanak2 yang membantu meriuhkan lagi suasana umah aku dgn jayanya


STORY UTK FAN RIZ

Ok..next story...amik ko...panjang lebar tau blog haku...nih ha..ada iklan sket pasal event terbaru RIZ angels...sempena 1'st anniversary RIZ angles..maklumat lanjut korg pegi laman web RIZFC...link dia ada kat atas tuh ha..aku cam tingin gak nak join...tp...kna ikut persetujuan my fren dlu...sbb..aku xbiasa p KL sensorang...kalu my fren jd nak turun KL..barulah aku join...kalu x..aku tgk gambar je lah...hu2..geng2 Angels @ Penang takleh p lak...depa ada hal..faten nak masuk blaja dah...basha lak nak ke Melaka lak..hmmm...aku dahla segan...yela...xpenah jupa angles dr KL...takat nih bru jupa kak WIEN je..tingin gak aku nak join...tp kan..aku xreti main bowling...camno??


STORI UTK FAN AWOKKKKK
Ok..kat bawah nih ada gamba2 terbaru AWOK n geng2 nye..termasuk ADMIN ARIL FC..JAY,APEKWHUUT n AMIRUL...dorg ada event shuffle kat Seremban..gamba nih dorg amik time nak rasmikan cupcakes dr YUNEADE...flown all the way from SABAH tau cupcakes nih...memang gigihla si YUNE nih kan..betuahla ARIL ada fan tokey cupcakes nih...ahahahah...tokey karipap camne ekk nak bagi karipap??ahahaha...tungguuuuuuuu...kat RIZ xpenah bg karipap lagik..rugi tol la aritu aku xbg...nak bagi ke tanak ...ermmmmm...mayb..one day aku bgla..seriously...ARIL n ADMIN ARILFC nih kalu bab appreciate apa yg fans buat...memang terbaekkk la..siap wat video lagik...kadang2 kan..benda2 camnih pon dah dapat bagi knangan yg cukup manis dekat fan..ARIL...anda memg humble...




Sebagai peminat kan..bagi aku..bila aku kata aku minat..memang ikhlas dari hati aku...aku xde nak balasan lebih2...kat af..aku undi ARIL sebab aku nak dia ada kat diari n terus hiburkan aku kat pentas AF7..bila dah kuar af...aku akan undi lagu dia...n try dapatkan info2 terbaru pasal dia...sebabnya...satu je...sebab aku minat...aku x jupa ARIL lagi pon xpela...suatu hari akan jupa jugak kan..ada gak fan yg nak beza-bezakan fan ARIL..cth ayatla kan..'ARIL lebih2 kan fan kat cari.com.my...mcm fan kat cari.com.my je yg undi dia..fan kat myspace pon undi dia gak dlu'...cth je lah...nape nak ungkit2 psl uools mengundi sume2 nih...kalau uools betul2 minat ARIL..xperlula nak mengungkit pasal undi2 sume nih..kalu nak info pasal ARIL...harusla gigih kan..kalu myspace x update..pdai2la uools korek dr tempat lain lak kan..yg uools dok melangut tunggu kat myspace je nape.??...kat cari.com.my tuh...xde sape nak halang uools join pon kan..masuk je lah..cari.com.my tuh satu medium utk fan ARIL berborak pasal aril..xyahla nak beza-bezakan fan ARIL...kat myspace,kat facebook,kat cari.com.my ke...sume kita ada minat yg sama.....ARIL....kannnnnnnnnnnnnnn..xyahla gado2 lagik ok!

Nota Kaki: REKUES TOKSIK n KU PINJAM SATU BINTANG KAT RADIO OK!!!!

11 ulasan:

suraya berkata...

helo kakjah..arituh cari aril lovers kt cari.com.my tak jumpa aa..blur2 cket, jarang bukak cari.com.my tuh, baru nak berjinak jinak jek..tak reti huwaaa..dah reg tp tak join lah, tak jumpa wokk..hrp bantuan..dah aa jrg on9..asyik miss je ape2 psl awok nih..interview kat era pon dpt dgr doploh minit yg terakhir tu je..isk3..

anyway ur blog mmg bez, terbaek wok..dpt gak updates psl aril, riz sume..gambar2 yg comel2 lagik..time kaseh ye..
take care !!
salam..

Muckcheek berkata...

KJ, baca email tak?

Suraya, masuk cari.com pastu tengok dlm thread paling aktif, mesti jumpa salah satu banglo arillovers

kakjahku berkata...

suraya..u tgk kat link atas tuh...akademi fantasia(laser site punya)..u klik link tuh..then..u akan masuk board af..masuk je banglo aril lovers yg paling latest kat c2 k...thanks

muckcheek...brp ari dah x cek email...ahaha...jap nak cek ekk

AbdulWaheeD berkata...

ekekeke kak jah bile nak blanje kfc ni ekeke

kakjahku berkata...

AbdulWaheed...b4 KJ blanja.AbdWaheed blanja pizza dlu..wahahah

AbdulWaheeD berkata...

dukut laaaa awak ni...
sob sob sob

suraya berkata...

orait..tq kakjah n muckcheek..:)
btw kak jah, sy org penang..hehe..sape lg eh aril lovers kt penang..

kakjahku berkata...

suraya...u org penang ka..lehla kita kontek2 nant..KJ memg cari geng2 ARIL lover kat penang nih..
kang bg ur fon no kat email nih ekk..

feebob_plum@yahoo.com...

mereng05 berkata...

salam kj...lama lak x tggal jejak kat blog kj nih...

dgr2 kj dh ade fb erk...hehehe...nnti kite chat sama2yer..

kakjahku berkata...

mereng..a'ah ada facebook..

add pkai email nih ha

feebob_plum@yahoo.com

suraya berkata...

orait kak jah..:)

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.