Sabtu, 20 Jun 2009

adoiiii....jerebu...

Salam..

Jerebu..ye..skang neh jerebu makin menjadi-jadi...aritu aku joging..ingatkan kabus di pagi ari..rupanye jerebu yg menyesakkan napas haku nih..adoi..dahle siang malam asik panas je..apa nak jadi ngan dunia nih agaknye ye..jap..aku pk..errrr..kita pk je lah sesama yek apa yg nak jadi..dunia ini indah...tapi..manusia xpernah puas dgn keindahan itu..............

AWOK..ko dimana??AWOK dimana-mana..cam haku gakla..tapi aku kat mana2 dialam maya je..kat alam realiti haku terperuk kat penang je..muahaha..AWOK nih merata dia pegi..gambo kat atas tuh haku dapat dr facebook..katanye AWOK n gang dpt jemputan wat show kat Pekan pahang...jemputan dari Sultan Pahang..gambo nih disnap oleh fans AKIM kalu xasalah..eleza737..nih kat airport Subang..

Gambo nih plak haku dpt dr facebook gak..AWOK kat majlis suriaFM..errr...asal aku tgk kaki AWOK nih langsing sangat...nih mest berkat dia blaja shuffle dlu..wakakakak...tp..ada gak aku tgk org shuffle2 ni chubby sket..mayb AWOK nih memang sejak azali lagik kaki dia memang langsing camtu..agagagagagagagga


Hah..td aku p makan kenduri kat umah Faten d'angels...kenduri kesyukuran sempena dia dapat sambung blaja kat UITM..congratulation FATEN..aku p ngan Basha..1st time Basha datang umah haku..rupanye..aku n Basha ada gakla bau2 bacang..bila Basha dah borak2 ngan mak haku,barulah dpt tau pasal sume2 nih..hu2..kecik je kan dunia nih..

minggu nih byk gak aktiviti haku..ari2 ada aktiviti..dah macam YB lak,,,,wakakakakakak...antara aktiviti paling sengal yang aku kna buat minggu nih adalah sapu laman umah..adoi..dahle berabuk..daun rambutan plak bersepah-sepah..yang paling haku hangin..bla haku dah elok sapu licin2 daun2 kering tuh..adala makhluk2 Allah yang rajin pegi kait buah..pastu,,,biarje daun2 rambutan tuh slonggok kat laman tuh hah..letih aku tau....huarghhhhhhhhhhhh...


err..gambar nih xde mengena ngan citer haku hangin kne sapu daun kering di kala jerebu...


Nih adalah salah satu cara utk menyamaratakan rasa french fried anda...nih bukan apa nih..ada perbezaan rs french fried kami..sebungkus tuh cam ada lori garam tumpah...errr...kami tuh merujuk kat aku,shimah n ainnur(membe shimah..Ipoh mali)..yg dok speku2 sapa yang blanja haku mkn mekdi aritu tuh kan..sbenanye..Ainnur yang blanja aku n shimah makan mekdi...sbbnye.. tanda terima kasih psl kami p amik dia kat plaza tol Bkt Merah time keta dia rosak aritu..walopon haku hnya tukang menambahkan kebisingan lam keta time tuh..Ainnur tetap blanja aku skali makan mekdi..thanks Ainnur...sayang ko ketat2..


errr...nih muka makhlukAllah yang sedang kelaparan..tiba2..ada burger big mac terhidang kat atas meja...tanpa membuang banyak masa..makhluk Allah nih pon mkn burger tersebut dgn menganga mulutnya seluas mungkin..tanpa memandang ke kiri dan ke kanan..ke atas mahupon ke bawah..hnya pandang ke depan je..yakni tumpuan penuh pada burger big mac tersebut..huarghhhhhhhhhhhhhh...dgn lafaz bismillah...tamatlah riwayat burger big mac tersebut lam masa yg agak singkat...


Tertnya tnya lam atiku...bila gaknye ARILFC nak wat gathering ye....n bla portal Rasmi yang diwar2 kan di myspace arilfc sedikit masa lalu akan siap??myspace ARILFC..cam hidup segan mati xmau je akhir2 nih..ermmmmmmmmmm...mayb..sbg ahli..aku terlalu demanding...ada aku kesah..cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak..lagi cak cak cak cak..
Nota Kaki:~~aku makin suka mkn mekdi la....agagaggaga...vote TOKSIK n KPSB byk2 k..next week mayb RIZ akan muncul di muzik2..pencalonan lagu KPSB..not sureee...but...ready k..

2 ulasan:

AbdulWaheeD berkata...

mkn x penah ngajak ek ekekek

kakjahku berkata...

AbdulWaheed nak blanja ke kalu ajaK??hua2

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.