Rabu, 29 April 2009

AWOKK dan ADIK2NYE yg HEBAT

Salam..

Minggu neh aku agak letih n dalam mood yg kureng sket sbb byk menda xbes yg jadik..mak aku xbrapa sihat then nak hiburkan ati tgk af pon..AWOK dah xde...pastu tambah pulak ada malaun mana dok carut aku kat blog JOE..adoi..dlm byk2 org yg dok komen kat blog tuh..aku jugak yg malaun nih nak provok2 bagai..biarlah si luncai tuh lemas dgn labu labunye..setau aku..sume komen2 yg aku letak kat blog2 femes mcm blog JOE tuh..sumenye aku jaga kata2 aku..lainla kalu aku berforum kat forum cari.com ke kan..agak kasar la bahasa kat sana..so..aku sesuaikanla bahasa dgn persekitaran forum tuh kannnnnnnnnnn...malasla aku nak layan sgt org2 bodoh tuh..tp..aku knala jugak pertahankan diri aku kan..aku sbenanye x penah lagik komen kat mana2 blog guna nick 'anonymous'..sbb...aku jujur dgn apa yg aku komen..setiap stetmen yg aku kuarkan..aku dah pk risiko2 nye..

Ok..lupakan kisah2 sengal tuh..balik kat tajuk kat atas...masih lagik pasal af..yelah..kan skang neh tgh musim af..setahun skali je..hu2..AWOK dah kuar..xtaula pasni ada afmasok ke x..tp..dgr citer..ada dah org2 kuat lam industri seni neh dok teropong si AWOK neh..yelah..AWOK kan glemer giler skang neh..pakej lengkap kan..aku doakan AWOK pandai merancang perjalanan seninye..AWOK mesti boleh punye..AWOK rajin..hu2

KALAU XDE AFMASUK..SAPE PILIHAN KORANG..AKIM or HAFIZ???Dua2 boleh menyanyi dgn hebat..vokal..Hafiz lead..Showmanship..AKIM makin hebattttttttttttt!

Tapi kan..undian nampaknya berpihak kepada YAZID n ISMA..memang sukar nak gugat kedudukan nih..aku xdpt nafikan..ada voters yg mengubah undian dorg pada YAZID pas ARIL kuar..gasakla fan2 lain..hu2..yg pasti..aku x termasok lam senarai tuh..bg aku..tanpa AWOK..AF7 dah pon spai ke titik penamat..Sabtu nih aku nk tgk AIM..kalu mingu 9 ada AFMASOK..baru aku tgk af balik..muahahhahahahaha

Hubungan antara AWOK dan adik2 bongsunye..AKIM n HAFIZ memang rapat..mayb kat diari dorg x tunjuk yg AWOK rapat dgn Hafiz..tp..minggu2 terakhir AWOK kat diari..barulah fan Hafiz yg slama neh dok kutuk kata ARIL anak emas lah,kaki bodeklah, bukak mata sket..kalu xde ARIL..rasanye..Hafiz tiada keyakinan utk sampaikan lagu dia..n..minggu ke 7..bukan Hafiz sebenarnye yang bekerja paling kuat..tp..abgnye AWOK yang berusaha utk memantapkan lagu rap adiknye Hafiz,menghafal lagu fiona(aku tgk..byk part dia nyanyik)..n tugasan utama..NAKAL.n..AWOK berjaya..dia x overshadow Hafiz,dia berjaya mengembalikan memori 4U2C dan mendapat kritikan positif dr ke 3 pengkritik utk persembahan individu..kalaulah AWOK dapat masuk balik...................................

Saat paling meruntun jiwa..3 x aku tgk part neh..3 kali aku nanges..hu2..betapa rapatnye dorg neh..sedangkan sesetgh fan2 dorg bercakaran..

AKIM nampak sedih kat diari..siapa yg paling sedih masa ARIL tersingkir??Aku sedih sgt tgk AKIM tarik tangan ARIL n angkat tangannye..'ye..nilah abg AWOK aku yg paling hebatttttttt'..tu kot kate2 AKIM pd AWOK..

N Hafiz...korg boleh tgk kan reaksi Hafiz..terkejut giler..mesti dia sedih kan..ARIL yang banyak support dia minggu tuh..
AKU HARAP..TAHUN NEH ADA AFMASUK..n..kat final ada 7 plaja..sbb af7..terlebey suda kannnnnn
Nota kaki: Credit to bro BAD..

10 ulasan:

I am Karl berkata...

kak jah

karl tau kak jah mmg kipas susah mati ARIL

sama la

karl ade wat entry khas bout ARIL kt my blog...

singgah baca k..

kakjahku berkata...

hi karl..ok..nant kakjah singgah ekkk

Tanpa Nama berkata...

kakjah,xpe la...
kiter percaya nanti aril mesti ada tempat yg terbaik dalam industri hiburan kite...hehehe...kita sama beri sokongan...xyah ada AFmasuk pun xper...kiter percaya aril better than isma or hafiz...bukan nak provok ke apa..tp kiter suka aril gak...kita xleh blah le undian isma always top...apa lebih dier ek...apa komen kakjah....

kakjahku berkata...

anonymous..
undi ISMA tinggi mayb sbb ada hardcore dia yg kaya raya..undi giler2..tp..kakjah x rs Isma rmai fan..
Kakjah x la harp sgt afmasuk..tp..kalu ade..memg kakjah happy sgt

Tanpa Nama berkata...

tula kakjah....
xbest la cm ginih kan...
kalu ada hartawan dok undi...diaorg sure xnilai bakat dah kan...
AF keluar Isma...kihkihkih
AFMasuk ARiL

kakjahku berkata...

ye2,,,
afkeluar isma..
afmasuk ARIL..
mungkinkah terjadi???

Corey berkata...

hehe kak jah jgn speku lak kata final ada 7 org. astro ni bukan suka tgk org detect idea diorang. kang ditukar last minit kang.

sama gak masa org sangka seblum ni sape perform 1st akan terselamat.. last2 awok out gak

byk lagi la..psl AFMASUK pun ntah2 sbg gimik diorang buat gak tp mesti ada kelainan sket..maybe yg masuk tu hanya perform je or maybe gak diorang buat pelajar2 yg tinggal kat dalam tu yg kena vote siapa diorang nak masukkan balik

tahun ni byk tradisi dipecahkan..kebarangkalian diorang nak buat sama mcm AF yg lepas2 amatlah rendah.

expect the unexpected.

kakjahku berkata...

btul jugak tuh COREY..xkesahla camne dorg nak wat..janji dpt lagik tgk AWOK kat af..hu2

Cakap Kosong berkata...

kak jah......aku prust tahap kronik..tido tak lena sejak awok nih keluar!!!

kakjahku berkata...

cakap kosong..aku pon frust x abis lg neh

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.