Selasa, 21 April 2009

RIZ DAH KEMBALI HENSEM....

Salam...

Mingu neh aku agak jarang on9 sebab tenet aku lembab n byk aktiviti yg mengisi masa lapang aku..kekeke..bykla sangat kan..tajuk kat atas tuh saja jek aku taruk..bukanlah nk kata RIZ xhensem seblom nih..tp..dgn gaya terbaru nih..RIZ dah nampak lagik hensem n terserlah imej sbg artis..memg sebelom nih rmai fan RIZ merungut yg imej RIZ agak kureng berbanding ngn rakan-rakannye kat af6..cth Nubhan la(pandai Mr.manager ubah penampilan nubhan nih kann)..aku pon agak xsuke tgk RIZ pkai snowcap..tu pendapat aku je..xtaula kalu fan lain suka..hu2..RIZ kat af6 memg rmai org terjatuh cinta sbb dia memiliki suara yg sgt merdu n persembahan dia hebat hampir setiap minggu...then bila kuar af..mula2 penampilan dia tip top..tp..pada satu tahap..nampak imej dia agak kureng..sbg fan..aku rasa xbesla macam nih kann..aku tau RIZ pon pening memikirkan imej yg sesuai utk dia..dia xde pengurus mcm Nubhan yg boleh sediakan mcm2 utk dia..apaepon..RIZ..I will always support u..n..segala teguran fan u..bkn niat nk jatuhkan..tp..utk kebaikan u jugak..populariti senang nak dapat bila masuk af..tp..nak kekalkannye..kena workhard..

Ok..kat bawah nih ada gambar2 RIZ kat Konsert KEMBARA HARIAN METRO..it's good for RIZ bila ada show2 yg mcm nih..hope dia akan berjaya menambahkan bilangan peminat yg sedia ada..n berjaya menawan hati ramai lagi warga M'sia nih..RIZ..u ada ciri2 penyanyi lelaki yg mampu menawan hati ramai peminat kat luar sana..just gilapkan lagik kelebihan yg u ada..mest u akan berjaya..lagu2 baru RIZ memg merdu sgt2..hope his album akan melonjakkan lagik nama RIZ..ok..gambo2 nih credit dekat kak haneeza..angles yg bertungkus lumus di tempat kejadian..hu2



Pembaca blog aku..dengarkan lagu 'Ku pinjam satu bintang'..duet RIZ n ALYAH..rasanya belom kuar kat radio..lagu nih adala single ke 2 ALYAH..mayb akan kuar kat radio sikit masa lagik since single 1st Alyah dah meletop-letop..BTW..lagu 'Harusku yang pergi',single pertama RIZ pon dah ada kat radio..rasanya dah lama jugak..tp..kurang kedengaran..kalu nak dgr..rekuesla lagu 'Harusku yang pergi' kat Hotfm n ERA..
P/S: minggu nih ARIL dapat lagu Nakal..lagu neh penah dinyanyikan oleh RIZ kat reunion af6..memg mantopp habis..hope ARIL akan perform bes jugak..ARIL n RIZ xsama..tp..dua2 ada aura yg melekat dihati kakjah..
FAN ARIL..AFUNDI ARIL BANYAK..sukeee aku tgk undian ARIL makin meningkat,,,,aku memg xsalah pilih..ARIL mantopppppppppppppppp

3 ulasan:

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

kakjah....riz dah kurus ek? bagus la kalo imej dh tukar skit, takyah snowcap tu, akak rasa kekadang x sesuai dgn wajah riz.

Aril dpt lagu nakal? huhu....2 minggu ni x dpt tgk af sb dok rmh kwn xde piring astro..konsert pun x dpt tgk ni....

kakjahku berkata...

kak zana..
a'a..dah kurus sket..
kan..xsesuai sgt snowcap tu..

ARIL bawak mest bes mcm RIZ jugak..
kak zana..tgkla kat utube nant

Tanpa Nama berkata...

salam kakjah, Riz dah makin hensem n slim kan.., hrapnya biorla kekal dgn imej gitu, bukan x leh pkai snowcap tp selalu sangat boring gak peminat tngok ye x. kakjah sorry to say... kite langsung x minat Aril bkan x suka tp org sibuk kata dia ikon AF adoi.. malu n rasa jatuh la mrtabat AF ni, kalo dia jd juara pun entahla apa nak jd..,betul rupa ada,showmanship ada,aura ada la ckit2 tp bab vokal camna??.. bole ke dia menandingi vince,zahid or yg terbaru produk AF RIZ...

Riz.. kalo di gilap betul2 n kalo dia berusaha sungguh2 di boleh prgi jauh. rupa semua org tau,aura ada apatah lagi suara mmang merdu n pnghayatan jg mantap. Riz ptut brsyukur Allah anugerahkn dia bnyk kelebihan.

tp tu la kan..telinga msing2 dan kita x kisah pun kalo di takdirkn rupa Riz ni cam man belon pun tp suara sedap d dngar kita ttp support dia.hehehe...o.k itu je komen sya.

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.