Ahad, 26 April 2009

konsert 7 af7:-- goodbye AWOKKKKKKKKKKKKKK

Salam n selamat sejahtera..

AWOK dah tersingkir..itulah stetmen n hakikat yg perlu aku terima sekarang nih..walopon hati aku melonjak mahu ARIL terus berada di gelanggang af..ya..aku ke sana sini..dari blog ke blog..ke forum..menyuarakan hasrat afmasuk..kalau ada harapanlah..kalu dah xde..aku terima je semua tuh..AF..kita pon tau kan..bila jari menjadi juri..segalanya mungkin..walaupun hakikat tu sukar utk ditelan..

Semalam..hati aku memg rasa x sedap..dpt rasakan AWOK akan terout sbb undian dia dgn bottom 3 tuh agak dekat..n..lam ati aku cakap..kalau fan ARIL yang lain xundi lagik..habislah..dahlah ARIL perfom 1st..org cepat lupa..n finally..bila AC dah peluk ARIL..i know..sumting bad will happen..AWOK aku telah out..OMG..aku terkejut sgt..yang kuar dari mulot aku time tuh..'nape AWOK??alaaaaaaaaaa'..mak aku pon sedih AWOK dah kuar..katanye..'dah xde budak muka cantik'..hu2..mak aku suka ARIL n YAZID..hu2..saja nak bagitau..

aku dedikasikan lirik lagu yg dinyanyikan oleh Claudia semalam..kepada AWOK..walopon aku rasa AWOK xde nak baca pon..kuang2

"When you're gone...The pieces of my heart are missing you
When you're gone....The face I came to know is missing too....
When you're gone...All the words I need to hear to always get me through the day
And make it OK....
I miss you"


Aku xdapat bayangkan betapa bosannya diari minggu nih tanpa AWOK..
walopon rmai kata AWOK poyo..over..cakap banyak..suka bodek..bagi aku..AWOK adalah seorg lelaki yg jujur..AWOK..don't give up..


AWOKKKKKKKKKKKKKK....aku harap ada afmasuk..sbb..xdapat bayangkan final nant tanpa AWOK beraksi..n xdpt bayangkan jugak kesuraman konsert ke 8 nant tanpa aksi2 luarbiasa dari AWOK..

P/S:- sume pic credit to srisaujana n viscose @ ARIL LOVERS cari.com forum n mstar

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

huhuh...KENAPA ARIL YG KUAR....kakjah i also feel sumthing yg xbest akan terjadi dlam AF...huhuh
AF masuk Aril blik....need him coz him is superb in da AF...HUAhahauha

Corey berkata...

ARIL dah keluar dengan bermaruah. biarlah orang ingat dia dgn cara tu. pernah tak dengar expression.."stop while you at the top". Well Aril skarang di puncak glamer dia. sedang diminati.kalau buat album pun akan laku. AFMASUK ni akan mengacau je puncak fame dia. akan menjadikan maruah dia yg tinggi tu akan jatuh kembali.
lagipun not fair pada fans org lain yang bertungkus lumus nak pertahankan idola diorang.

Kalaulah dia masuk balik pastu ditakdirkan keluar balik or performance dia tak mantap. org akan lupa balik. pastu kalau menang pun org akan cop juara recycle. padahal masa dia terkeluar hari tu org kagum dan simpati pada dia. AF pun dah nak habis dah.. biarlah dia bebas..nanti jadi juara pun terkongkong buat apa..
Real fans takkan pentingkan diri sendiri dgn suggest AFMASUK ni.

ya mmg betul penting diri sendiri sebab nak jamu mata dan puaskan hati tengok ARIL kat diari and konsert lagi padahal dia sudah mencipta nama dan boleh advance lagi using memori persembahan mantap bermaruah sebelum dia tersingkir.

Tanpa Nama berkata...

Aiyoo...tersingkir sudaa..awok.jgnla sedih kakjah. w/pun aku x minat Aril,terkejut gak dia terkeluar awal, ingatkan leh smpi final. pd aku ni la prsembahan terbaek awook sepnjg 7 minggu dlm AF tp ko jgn marah kalo aku kata NAKAL versi RIZ jauh lebih bagus dr Aril...walaupoon...aku x jugak minat kat Mat Deris neh hehehe...cuma br aku prasaan antara RIZ n ARIL ada satu persamaan...kedua-duanya x hipokrit..jujur dan suka jd diri sndiri.no plastik2..tang tu aku respect kat diorng.

kakjahku berkata...

anonymous1-yes,af akan jd sgt bosann...arghhhh

Corey-betul gak tuh..tp..hati nih maseh nak tgk ARIL kat af lagik..walopon kannnn

Anonymous2-well..masing2 ada pilihan..bg kakjah kan..dua2 bes..RIZ ada cara dia n ARIL ada cara dia..dua2 pon unik dimata kakjah..n..betul tuh..kakjah suka keduanya sbb x hipokrit..

Tanpa Nama berkata...

betina sundal ke ko ni...??? awat maki hamun klubbkidd... muka pun ada ciri ciri jalang aku tengok ko ni.

kakjahku berkata...

aku maki hamun klubbkidd kat mane ye..bgtau sat

kakjahku berkata...

kadang2..ayat kita menunjukkan kebodohan jugak..to anonymous yg fitnah aku nih..lenkali..pkai spek power tinggi sket ye..ko cuba tgk betul2 komen kat box joe tuh..aku ke anonymous yg bwh aku tu ke yg kutuk joe??bodo la ko ni kan

kakjahku berkata...

BTW kan..popuan jalang salu muka lawa kan..salu pikat datuk kan..ko nak kata aku lawa ke..(ehh..terperasan la pulak kan)..

Cakap Kosong berkata...

frustnyer aku kak jah oiiiiiii!!!

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.