Khamis, 23 April 2009

Lelaki2 menarik dunia hiburan seluruh dunia....muahahahahahhah

Salam..

Adoi..boringla pulak arini kann..pas tgk diari td..xde koje nak wat..then..aku pon terpk nak hupdate blog.pk punya pk..then..aku mkn bubor nasik ngan sup daging..then..toing..trus aku dpt idea nak wat pos ala2 gedik nih(errr...gedik ke??)..ok..korg sure ada program2 tv febret korg kan..aku biasalah...korg tau lah kan kriteria pertama yang aku nilai dalam memilih program2 febret nih..muahahahaha..mest ada lelaki2 yang menarik..hoccay..ni antara lelaki2 yg boleh menarik haku menonton sebarang program tv yg melibatkan mereka dgn jayanye..walopon adala lagik lelaki2 yg menarik lain..tp..ni antara yg aku ingat je..
RADO..
err...nama sbenar dia Dude Herlino kalu xsalah..sifat2 ala2 suci yang dimiliki oleh Rado telah buat aku jatuh cinta..watak dia sgt berkesan..aku nak tgk drama lain yg dia blakon selain INTAN..aku xpenah cari info psl dia neh lagik...nant aku rajin aku carik ye..leh wat post khas tuk dia je..muehehe

Kenal x sape nih..ni lah Host rancangan Survivor..JEFF PROBST..lesung pipit dia tuh memg menawan..aku kadang2 lbih suka tgk dia neh dr peserta2 tuh..muehehe..aku layan survivor spai yg kat China tuh..tu pon half way jek..skang aku tatau ape dah jadik ngn siri tuh..dah pegi mana lah pulak kan..


MARC-ROVILSON--yeahhh..ni lah pasangan yg aku paling suka dlm sejarah amazing race asia..dua2 hensem n macho..then..terer pulak..aku sedih jugak dorg xmenang..hu2..aku support dorg..siap rasa cam nak banner jek..muehehe

SUPERNATURAL series..of coz lah aku suka hero dua org neh..Jared Padalecki n Jensen Ackles..dua2 hensem walopon lam citer neh dorg nampak comot kan..aku xpenah miss walau satu episod pon..aku memg suka gilerrr SUPERNATURAL..walopon citer mengarut..muehehe..(asik gelak.apehal??)

Walopon sume dah tau..aku nak jugak bagitau lagik..aku suka tgk AF7 sbb dia nih la..ARIL aka AJAM..gelagat dia yg sarcastic kadang2 tuh memg cute jek..walopon sesetgh fan af7 lain ckp dia nih cam annoying..tp..bagi aku..dimata aku..ARIL memang sempurna..

TAIP AFUNDI ARIL send KE 32999

AF6..yeahhhh...aku suka af6 sebab ada lelaki yang sexy ini..RIZ..walopon org cakap molot dia agak puaka..tp..bagi aku..ok la tuh..aku penah jupa dia nih..aku rasa..dia seorg lelaki yang sgt gentlemen..x blagak langsung..RIZ..u go RIZ..pedulikkan komen2 yg negatip tuh..just be urself..

RIONALDO STOKHORST..amboi..nama kemain lg kannnnn..aku stat suka dia neh time tgk citer LIONTIN..pastuh tgk pulak citer PUTERI YANG TERBUANG...aku memg rasa cam nak nangis bila dia neh blakon part2 sedih..memg sangattttttttttt menjadi..

PATRICK DEMPSEY--marka dr GREY lam citer GREY's ANATOMY nih memg sexy kan..watak2 dia dlm GA tuh yang ala2 soft spoken tuh memg berjaya wat aku jadik minat ngn citer tuh..selain plakon2 lain yg jugak bersahaja..kira dia nih penambah minat aku kat GA..hahah


Korg ingat x doktor yang paling hensem lam citer ER..hahah..NOAH WYLE aka DR.JOHN CARTER..aku memg sukaaa sgt tgk citer ER nih dr kecik lagi..time tuh berangan nak jadi doktor..tp..nan hadoo kan..lam banyak2 doktor watak dr.Carter iaitu seorg cucu org kaya yg mendedikasikan idupnye sbg doktor ER memg menarik..ada part yg dia kna tikam tuh..aku cuak gilerr..ingatkan watak dia akan dimatikan..

MING DAO..korg ada tgk citer 'A prince who turns into frog'..ala..lebih kurang camtulah tajuk dia..hero dia neh kalu muncul kat mana2 rancangan tv..maupon gameshow2 yang berbahasa cina..walopon xde subtitle..aku ttap teruja nak tgk...siap mimpi2 lagik..muahaha..hensemmmm


Jesadaporn Pholdee..TIK..dlu kan ada byk citer siam kat tb3 n tb2..kira musim dorg belumba tayang citer siamla..aku punyelah suka kat hero yg sorg nih..time tuh aku rajinla carik gambo2 n citer pasal dia neh kat tenet..filem dia yg last skalik aku tgk..'the eye 2'..

HANS ISAAC..dari aku kecik sampaila umo dah 23 n nak masok 24..aku memg suka HANS ISAAC..dia neh mantain hensem dari dlu spai skang..agaknye..bilalah dia neh nak kawin kan..dlu kan..aku penah meluat giler kat ERRA pas kontrovesi dia dgn Hans..skang xdela rasa camtu..hu2

FAIZAL TAHIR--wow..mamat nih memg hebattttt..tu je aku nak cakap..

Korg ada tgk filem 'KAMI'..ni antara salah satu babak menarik citer tuh..ni pergadohan antara ALI n ABU aka EZANY n NAS-T..dua bakat muda nih memg sgt bes..selamba je dorg blakon..aku hrp Ezany akan blakon byk drama lagik..sbbb..dia sgttt cool..NAS-T murah rezeki nampak..

EDISON CHEN..walopon pangai x semenggah..aku mengakulah..aku minat setiap filem yg dia blakon..pantang jupa vcd citer dia..aku mest nak beli..(dlu aku beli vcd cetak curik)..wahahahhahahaa

DANIEL WU..berbanding EDISON..dia antara plakon hong kong yang ada reputasi yg baik..aku stat kenal dia neh pas tgk filem 'purple storm'..muka dia neh kann..mcm sorg senior aku kat skolah..hensem..rasa cam nak p tgk je film terbaru dia dgn Jackie chan tuh..mcm bes jek..tp..katanye ada adegan dia n jackie tanpa seurat benang..amponnnnnnnn..xsanggop

CHAD MICHEAL MURRAY..start minat time aku tgk drama ONE TREE HILL..aku tgk dia sgt cool..tp kan..bla dia dah kawen..then..dia potong rambut ala2 mawik tuh..aku dah kureng minat..n..dah lama termiss citer OTH
AFDLIN SHAUKI aka CHIEF KODOK..muehehe..aku rasa..rmai pompuan suka cara dia neh..selamba n kaya dgn sense of humours..lelaki yg klakar memg sangat menarik..walopon body dia sgtla subur..tp..dia cute n setiap ayat yg kuar dr molot dia sgt lucu..

ADLIN AMAN RAMLI..aku suka dia sebagai pengkritik dan pelakon watak jahat je..lain2 aku x sukee...hahah...dia adalah seorg yg sgt genius..setiap kata2 yg kuar dr molot dia..walopon kadang2 hazab..sumenye betol je..

Aaron aziz..wow..korg tau sejak bila aku minat dia neh..sejak dia blakon citer EMIL EMELDA..selain hensem..lakonan dia yg selamba tuh sgt menarik perhatian aku..then..aku bertambah kagum bila tgk lakonan dia dlm 'Revolusi KL Drift'..jahat gilerrrrrrrrrr
P/S: ni antaranye je..ada lagik yg aku x ingat..kang aku ingat..aku simpan lam ati je..wakakakakak

2 ulasan:

Corey berkata...

amboii3x.. terkesima dgn laki ensem sajo Kakjah..kriteria utama sebuah show eh ekeke. makan ati hubby kat umah tu kang.

kakjahku berkata...

Corey..wakakakakaka..suke2 ati je kan..mana ada hubby lah..kucing jantan ada le..ekeke

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.