Ahad, 19 April 2009

konsert af7:WOW..hebat gilossssssss!!

Assalammualaikum n Salam sejahtera..
Hmmm..aku rasa..post2 kat blog haku kebelakangan nih agak boring..asik citer af je kan..Aku mengaku..aku bukan org yg terer pasal muzik..sbb tu aku x wat review mcm blogger2 af tersohor mcm mr.manager,joe lee n sultan muzaffar..komen2 aku pasal setiap konsert hanyalah atas dasar perasaan,penghayatan dan kepuasan hati aku je..mana yang bes kat mata n telinga aku..mestila aku puji..studen febret haku this year..ARIL..so..aku rasa..dia tersangatlah bes setiap minggu..tak penah menghancurkan harapan aku sbg salah sorg fan beliau..
So..mingu nih..atas rasa kurang bias dan sedikit poyo..aku nak ulas sikit pasal persembahan plaja2 yg melekat lam kepala haku..yang aku x ulas tuh..paham2 je lah..BTW..semalam..aku x tgk semua pesembahan kat astro RIA..aku tgk kat cenel @15..sbb..aku nk tgk komen2 fan af kat sana..n nak jugak tgk betapa berapinya fan hafiz kutuk ARIL disebabkan beliau lagik bes,lagik mantap,lagik hensem,lagik power n dpt pujian dr ketiga juri mlm tuh bebanding dgn idola dorg.. Hafiz.. malam tuh..no doubt..dasar pendengki..ada je mesej busuk yg bertalu-talu menghiasi cenel @15 malam tuh..bagi aku..semua tuh normal..aku dulu pon sama jugak pangai..tp..aku dah insap dah..muehehehe
ULASAN DARI MATA HATI AKU..AKA..IKUT SEDAP ATI AKU JE..
AISHAH-segitiga
Wow..cutenye budak ecah nih dgn rambut pendek tuh..aku mula2 nampak ecah pakai baju tuh..rasa cam dia nak nyanyi lagu ala2 acha n bunga citra lestari je..x rock langsungle..dgn muka sweet..rambut ala2 MILA..adoi..nape kasik feseyen camtu kat ecah..dia nyanyi rock cemana pon..tetap nampak manja2 cute2 je..xde elemen ganas langsung..btw..agak cheeky bila dia lumpat ngn kasot tinggi dia tuh..nasib bek landing dgn sebaiknye..kalu x..mau terduduk ecah kat atas stage tuh..pastu terlatah..hah..sape nak jawab..
p/s:xsangka ecah nyanyi lagik bes dr Kikan..ke aku yg tonedeaf??
YAZID-di halaman RINDU
Why aku ingat pesembahan nih??walopon yazid nyanyi mcm lagu stacy yg 'sa..sa..sa..' tuh..betol..aku xnipu..cuba korg dgr..note dia putus2..ada ke tergagap nyanyi lagu ballad camnih..aiyokkk..mayb cekak rambut(err..cekak rambot ke) ketat sgt kot..suara dia bes..tone sedap..sora dia 'rich'..tp..aku xpaham nape dia stil x meningkat walopon dah 6 minggu kat akademi..ni nak jadi cam Nubhan jugak ke nih..matilahhh..aku nak kutuk plaja af lagi ke dis year..aku dah tranfomasi ok..ikut joe lee
p/s: xleh blah komen adlin..'ko mcm kurang ajar sket..'...'pegi salam dgn man kidal'..wahaha..Adlin nih selamba badok
QHAUD-seruan
Sayangnye QHAUD perfom las..tp..kalu tgk kat undian pon..Qhaud memg xkan ke final punyer..aku xdela xsuka Qhaud neh..tp..kureng minat jer..papepon..he's rock that nite..suara rock dia mantopp..xkelaut cam biasa pon..xde gaya kening terangkat(ke aku x perasan?)..Qhaud kalu bg lagu ganas2 camnih..barula kuar vokal dia yg jantan tuh..aku stil xleh terima why depa bg lagu ditaman teman kat dia arituh..adoi..menanahhhhh
p/s:sian tgk ARIL sedih xhengat time Qhaud out..ARIL..meh nak pujuk meh..hi2
errr...iklan jap..1st time nampak gambo pakcik PILUS n mak ARIL kat konsert..wow..semangat..pakai baju ARIL LOVERS..errr...nak bli jugakla t-shirt neh..cam cute je

ANDY..nape ko sgt macho??kira ko sama tarap le tahap kemachoan ngn ARIL..ANDY..the most sexiest drummer in M'sia..don't makes me wrong..ahaks..


PESEMBAHAN TERBAEKKKK KATA JOE LEE,MR.VERNON,N BBRP ORG SUMBER YG AKU KIRA RELEVAN NAK CAYE CKP DORG..
ARIL---yg pernah

Wow..can't takes my eyes on him..(i mean..tgk dia pefom)...aksi paling wat mulu tengkuk n mulu romah aku mencacak ialah aksi nihla..wahhhhhhhh...ini mamat manyak hebat woo..dia ada sama macam itu superman yg kna ban 3 bulan tuh..walopon sora dia agak manja compared to Pejal Tahir(my febret artis jugekkk)..dia sgt bertenaga..he's got style..n..aku rasa..aku xtersalah pilih plaja febret..pilihan aku sumenye ada keistimewaan n aura masing2 dan jugak..salu jadi mangsa kutuk..cthnye las year..RIZ..salu jd bahan kutukan kat cenel @15..aku sarankan..ARIL tubuhkan satu band..or stay dgn band 'sky'..sbb..ARIL memg sangat terer nyanyik dgn band..ARIL..u're fantastic..ARIL meningkat dr mingu ke mingu..he's a fighter..nope..the truth is..he's a hero!!!(err,,aku nak bejinak tulis lam bi)

Kesimpulannye..congrates to principal tiara..u've done a very good job as a principal of af..setiap minggu..aku rs excited nk tgk af..sentiasa tertanya..Apa yang akan terjadi seterusnya??tema apa pulak pasni??apa pulak drama mingu nih??

P/s: sume gambo credit to joe lee

FAN ARIL..THIS WEEK AKAN JADIK LEBIH SUKAR..SO..GANDAKAN AFUNDI ANDA UTK MELIHAT ARIL TERUS MENTRANFOMKAN DIRINYA MENJADI LEBIH HEBAT..KONSERT 6..ARIL DAH BUKTIKAN..DIA SGT SERIUS UTK MENJADI THE BEST PERFOMER IN AF7

3 ulasan:

kakjahku berkata...

errrr...karangan aku nih xdpt nak jauh2 kan tiap perenggan dia..ntah napela jd camtu..boring pulak aku tgk..pjg lebar je

seriperak berkata...

go aril go!!! hope aril berjaya ke final... btw. luper lak nak bagi slm... ya ampunnn

what can i say is... ARIL is THE BEST! walaupun dia x dinobatkan as a best STUDENT oleh fakulti minggu ni.. but... kita semua tau kan... ARIL TELAH MEMENANGI HATI PENGUNDI DAN PENGKRITIK...

A little bit down tgk dia mcm frust je tadi kat diari kan...Angelina kacau pun... xdilayannye... Sian aril.. but muka shining2 balik bila nampak marsha.. sabo je la dak aril ni.. comel giler.. hahah

opss teroyan kat sini lak.. sorry2... dok merewang2 kat alam cyber ni.. n terjumpa blog ni..
APE2 PUN ... TERBAEKKK WOKK!!!!

kakjahku berkata...

Hi seriperak..
mayb ARIL down lepas sembg dgn cikgu Fati tuh..

apepon..keep voting ARIL..yeahh

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.