Sabtu, 14 Mac 2009

Salah ke????

Salammmmmmmmm...

Stelah bbrp hari haku mengalami masalah ngn tenet haku..lastly semua masalah tu pon dah disettlekan..yg membuatkan jiwa haku ni rasa bengang sangat...rupanya..bkn wireless haku yg bermasalah..kad sim yg rosak sbenonyee..aku paksa sepupu haku p report psl kad sim dia..sbb broadband ni asalnya dia yg pnya..pas dia kawin..katanye dah xmo main ceting2..(takot bini marah)..dia pon bgle broadband dia kat aku...hu2..aku sambung bayo bil le..
OK..BEBALIK KAT TAJUK KAT ATAS TUH...WAT SASPEN JE KANNNNNNNNNNNN....
Sebelum haku cakap panjang...haku just nak bgtau yg segala yang haku nak tulis ni hanya luahan rasa hati aku je..sesapa yg terlibat..haku mintak maaple..
Seperti yg semua sedia maklum..haku ni fanatik RIZ AF6..yup..memg haku vote dia..lagu dia n sokong apa je yg ada kaitan ngn his career...diulangi..his career aje..xde niat pon nak jadikannye lebih dari tu...xde la aku nk jadikan dia boipren ke..xde..bkn apa..ada yg dah salah paham..ok..tu satu..satu lagi..jgnla nak mengharap yg haku akan stay minat sorg je artis kat dunia ni..bukan RIZ AF6 aje yg aku minat giler2..diulang..BUKAN RIZ AF6 AJE..bila org tgk nick aku kat @15..kakJAHku..(xde la aku kata glemer sangat nick aku ni)..dorang dah tau yg aku ni,memang fan RIZ kat kapet..bkn takat fan..fanatik kata sesetengah mod n cetez..
Apa yg menjadi masalah skang nih...bila ada bbrp org fan RIZ yg enggan mendedahkan identiti dorg(aku rasa...dorg bkn ANGLES yg haku kenal)..yg msg2 haku...ckp haku dah xminat RIZ..dok sokong AF7 le..dah beralih arah le..adoyai..kalu la org2 tu budak2..aku leh terima lagile..kalu dah dewasa..macam aku ni..hemmm...xtaula apa nk aku labelkan org macam ni..aku malas nak layan org2 yg malas berfikir nih..even kak MUZ(presiden RIZ FC) pon xdela nak marah haku pasal sokong AF7 ni..pada yg berkenaan...jgn harap aku nak layan korg..aku layan sikit2 je..for ur information...haku cukup bengang kalu org msg haku...then xmo bgtau nama dia..haku cal xjwb(tp..haku cal line maxis je..line lain..aku kedekut...bek aku cet kat @15 dr aku cal korg..hoh)..kalu aku jwb msg 'hmmmmmmmmm' ke 'urmmmmmm' ke...2 maknanya..aku maleh nak layan..ada paham!!!!
Aku nak cakap kat sini yg haku nih...tergolong lam berjuta2 rakyat m'sia yg suka sgt tgk AF...korg tgk profile haku..haku ni kira penggemar AF..aku tgk AF bukan sbb RIZ aje tau..aku memg dah minat AF sejak zaman Mawi..tp..satu2 nye studen yg memikat hati aku utk afundi ialah RIZ..sbb2 nye..aku malas nak ckp..byk sgt...salah satunye(waaa..nak ckp jugak..kakaka)aku tgk ada sifat2 dia yg nk dekat sama le ngn haku nih..wahaha...aku bukan baik sgt ye..xde manusia sempurna..ok..
Aku jugak nak bagitau kat sini..xde niat tertentu haku dok antar msg kat @15 tue..just for fun..aku rasa @15 tue..jd satu medium utk berinteraksi ngn masyarakat jugak kan..at the same time..haku minat RIZ..so..aku pon lakukanla something yg leh membantu RIZ...xde niat pape..aku x meletakkan level diri aku sebagai fanatik RIZ kat kapet @15...org yg merasakannya begitu kan...so..aku nak kata apa lagi..tp aku memang mengaku yg ..AKU FANATIK RIZ AF6!!!!!!!

Selain RIZ..aku jugak sukakan STACY..tp aku tak fanatik..aku cuma sukakan bakat dia...suara dia,tarian dia memang aku suka...lam hset haku..ada lagu2 stacy..tp x la sebanyak lagu2 RIZ..So..fan RIZ yg berkenaan aje(yg aku tego lam post haku...yg termakan cili je..)..jgnla nak marah2 bila aku puji stacy jugak kat kapet..dah memg haku suka Stacy ni...apo nak buek kan..


Aku pon suka RIZ berduet ngan NADIA..aku suka NADIA jugak..tp..lagu nadia xde lagi lam hset haku...cuma lagu perlu kamu versi RIA je yg ada lam hset haku...lam hset haku hanya ada lagu yg aku betul2 suka n minat penyanyi dia je...kalu aku xminat..dgn lagu2 haku xsuke tau..wahahah..
Okla..ayam pon dah berkokok..kang esok pagi aku nak bgun awal gi joging..kang joging sambil tdo plak..hua2..Mintak maap ye pada yg berkenaan..kalu rasa korg tue pk x berapa nak panjang..xyahla susah2 nak msg2 haku..bg ayat2 genius sket..biar mencabar sket hotak haku nk pk..mcm budak2 le pangai korg nih...aku panggggg naya je..hoh..bubye




5 ulasan:

mUzLiA berkata...

pijah....biaq pi la org2 begitu...walaupon af7 dh start ke..hak masing2 nk tgk...apepon...RIZ tetap kita sokong...akak pon layan gak af7 ni..but..dlm hati still kt RIZ...btol x?

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

akak pun layan af7, sampai kena marah dgn husband...tak peduli..lantak pi...

kekadang manusia ni selalu salah faham apa yg kita ckp atau tulis...sabo jek..

kakjahku berkata...

kak muz..betoi3x..
lam ati..tetap minat RIZ..
kannnnnnnnnnnnnn

kakjahku berkata...

kakzana..
2 la pasal..
susah tol nak bg org xphm bhs ni paham..

Tanpa Nama berkata...

Hai..kakjah,tau kenapa sya suka Riz?..bila tngok Riz, sya sprti melihat diri sndiri,lagi satu latar blkang kami juga hmpir sama,sya minat dlm bidang seni exp..nyanyian dan sya juga datang dr keluarga seni sama mcm Riz.Bukan nak prasaan tp itu la hakikatnya.Kakjah belum pernah hati ini trasa dkat pd seseorg artis itu kecuali RIZ.

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.