Isnin, 30 Mac 2009

Konsert 3 AF7:ARIL nape ko hensem??kah2

Salam..
Mintak maaf banyak2 ye wahai pelawat blog haku..post haku yg sebelom nih..agak xsempurna sifat..aku dah try byk kali utk mengedit..tp..tetap x boleh nk upload..mayb sbb celcom berukben haku yg mengalami tahap speed mcm siput vavi..Alhamdulillah..skang dah boleh update blog..harap xberlaku lg kesulitan mcm yg sblom ni..

Okeh..tajuk aku kali nih agak sengal..ada aku kesah ke..suka ati akulah nk letak tajuk ape pon..ARIL hensem...org mata rabun,mata juling,otak x berapa center je yg ckp ARIL ni x hensem..bg popuan mcm aku..lelaki macam ARIL ni dikategorikan sbg lelaki yang hensem dan sgt menarik..walopon..ada yg cakap..perangai dia x semenggah..tp..bg aku..takat yg aku tgk kat diari..aku x kenal dia secara peribadi pon..ok je dia nih..cuma..agak outspoken..mungkin telah terbiasa dgn kehidupan sekeliling beliau..budak KL katakan..artis AF..dari AF3-AF7..ada je yg aku minat..slalunya yg hensem je..selalunya..ada faktor x pada artis2 AF yg aku minat..RIZ cthnya..aku suka suara dia..dan cara dia melayan peminat..muka dia pon hensem bg aku..setiap kali AF..aku mest akan ada studen yg aku minat..bkn ape..utk menambahkan lagi kepuasan aku bila tgk AF...kalu just tgk..tanpa ada sorg studen yg ko rasa nk tgk sgt dia di diari,di konsert..bg aku..agak boring..xde keterujaannye..

Wow..ARIL..ko ada faktor x..ko boleh buat aku terpaku depan tv..tgk ko perfom dr A-Z..dimalam yg pekat..lampu rumah dipadamkan..aku sokong EARTH HOUR ok..dgn susunan muzik yg agak dramatik..dgn muka ko yg layu,sedih je..dgn pencahayaan yg mood sedih je..aku dapat rasakan kejujuran ko dlm menyampaikan lagu 'ANDAINYA AKU PERGI DULU' nih..suara ko yg mcm penyanyi jepun(aku kdg2 suka dengo lagu jepun..ada sorg penyanyi yg sora dia sama ngn ARIL)...sedap sgt kat pendengaran aku nih..aku xkisah ADLIN nk ckp ko xde dinamik ke..yg penting..lagu yg ko sampaikan tuh..amat2 sampai dijiwa aku nih..Syabas ARIL..aku doakan ko akan terus ada di AF7..AMIN..

cuba korg perati..hensem mamat nih..aku rasa..dia leh jadik sgt pemes kalu menang af

Hah..rasa nk termuntah x baca komen aku pasal pesembahan artis AF febret haku tahun nih..hoh..lagik satu pesembahan yg aku suka..aku tunggu nk tgk..pesembahan Aishah..sbb ape..sbb backup singer beliau..hahah..amik ko..sume lelaki2 gantang jadi backup singer..fuh..sexy woo tgk dorg nari camtu..Aishah pon tentu bedegup jantong bila dikelilingi lelaki2 gantang tu..haha..eh..asal aku rasa mcm gatal je ayat aku nih..hish..kah2..Aishah sgt cute..aku rs..dia akan p final..cuma satu je yg xberapa bes..suara dia xjelasle..part nada rendah..aiyo
Hero korea kat sbelah dia tuh..mest bedegup jantung Aishah
Ada satu lagik yg aku suka..beliau nampak besemangat pada mingu nih..lagu PAWANA bkn senang nk bawak..dah tu..pesembahan pembukaan pulak..tp..aku rasa..dia sangat bertenaga malam tuh..cuma baju dia je yg wat jiwa aku kacau sket..adoi..nampak mcm mat in**n pulok..harap pasni dorg bagi dia pakai baju yg sesuai la sket kan..uhuk


Kesimpulannye..aku puas ati tgk konsert ke 3 af7..lantak le org nak komplen kata boring ke..lagu xbes ke..aku tgk bes jek..aku rasa..produksi af dah buat yg terbes..org yg dok komplen tuh cakap byk..tp..tgk jugak..bising je..

P/S: mingu nih aku harap ARIL dpt lagu bes..n..peminat Yazid..up kan lagik undian beliau(sbb aku x undi beliau)..mingu lepas..sket lg je nk terout si Yazid nih..aku suka jugak tgk si rambut kerinting nih

1 ulasan:

s y a z a a l y a , berkata...

kakjahkuu !
ARIL mmg ensemm laaa !!
ahahahah
taste kitee sammeeeee
bole jadik gilee wokk pasal ARIL nihh .
kne ubat2 gune2 kot .
maiahha kddg :)
kakJahku rawxxxx !

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.