Selasa, 10 Mac 2009

5 ari paling sengal...MELOHDEH..AF7..wow

Salammm..

wahh..dah 5 ari haku x mengonlinekan diri..disbbkan oleh sekatan ke atas broadband yg haku baru amik dr my cousin..upenyerr..dah 3 bln dia x menyetelkan bilnyer..tepaksala le haku menyetelkan sume2 bil tuh..dah p settle..tambah satu poblem..network celcom plak poblem..xdpt le haku nak mengonlinekan diri kat umah..hadoila..alangkah sengalnyee jiwa aku skang neh..so..tepaksala haku ke cc..walopon haku memg malas sbenanyer nak p cc neh..huh..x privacy..haku x ske..skang neh haku kat cc le..tp..rajin jugak ye haku wat post..haha..yela...kang korg cakap blog haku neh boring pulok..xde mende kan..

Okeh..Start with melodi..

Yang menarik perhatian haku..mcm biasalah..Nadia n AC..haha..paham2 je la..aku ske yang sensasi aje..Tahniah hadek Nadia yang tlah bejaya menembusi INDONESIA n berduet ngan grup RED PEANUT..yang lbih membanggakan..hadek dpt plak wat pesembahan di Bandung..tempat artis2 indonesia mula2 mencari identiti dorg..bakat Nadia diterima baik oleh org2 Indonesia..so..apa nak kata lagi..kat M'sia nih..nape ada je org yg nak kutuk2 Nadia..n nak membandingkan Nadia n Stacy..plzzz lah..both of them memg seusia..tp..both ada their own style...Nadia ROCK GANAZZZ...n Stacy plak ROCK FUNKY..wokehhh...i love both of them..but not much like I love their Bro..RIZZZZZ...bakat mcm dorg ni yg patot diangkat..so..sokonglah mereka bertiga neh..diorg ada style,,bakat luarbiasa..ada pakej yg cukup..album STACY dah kuar..album RIZ..on the way..sokonglah dorg dgn membeli album yg ori..okeh..
KISAH AC.............................................................hahahhaaha
Yeah....seperti yg telah haku agak dr awal lagi..dekat2 nak stat AF7..AC mest akan tampil membersihkan nama beliau..walau dgn apa cara skalipon..haku rasa..dia dah berjaya membasuh kembali nama dia..walopon sikit je la..gud effort..haha..sape salah..sape btoi..hanya ALLAH yg tahu..

FORGET BOUT AC...JOM SEMBANG PASAL AF7 PLAK..


yeahhhhhhhhhhhhhh...apa yg kakjah dpt kata kat sini...studen2 laki af7 sume bleh tahan..hua2..kakjah ada gakle merembes(kakjah pon xtau maksud sbena istilah neh...wakakakaka...ada aku kesah ke nak guna ke??) tgk bbrp org studen neh..ni dari pandangan awal je ok..bakat dorg xleh nak nilai lagi..sbb bru 1st diary...yang kakjah suka tgk takat ni je la..ARIL,YAZID,AKIM,AISHAH....ARIL..bg kakjah..dia ada sifat sorg artis yg 'xtau malu'..istilah yg very the kannn...ada aku kesah..it's fun to see someone like ARIL in diary..cute..n byk cakap(tp..xdela over kann)..AKIM..i know..Dia still xtunjuk his true character kan..he's naughty..i thinkla..kalu bdk2 lepasan SPM ni..memg huhahuha la sket..dia nye character mcm ALIFF OIAM..I'm sure dak2 popuan akan minat dia neh..YAZID...bg kakjah..dia ada x-factor...he's not hensem mcm RIZ...tp...dia ni ada sesuatu yg buat kakjah suka tgk dia..sifat rendah diri..n..dia sgt berbakat..suara not bad..xsabo nak dengo dia nyanyi lagu jamal abdillah nant..sape lagi...yeahhh..the only girl yg kakjah rasa suka nak tgk..AISHAH..dia ni inesen je kan..awal2 lagi dah kna buli ngan isteri tokey blacan..hua2..hope..she's will be as gud as nadia or stacy...jgn jadi mcm IKA dah le..okeh....tooo early to comment more bout af7..just wait n see...sblom abis membebel..nak sentuh psl TIARA...wow...she's really good..ambitious...cara dia meletakkan satu 'benchmark'(erk..btoi ke istilah haku ni) pada af7..menunjukkan..TIARA ada perancangan yg rapi utk af7..n..hope..dia berjaya mentranformasikan semua or at least half of the student in af7 ni...gud luck TIARA... Bg mana2 yg dok complaint pasal TIARA jadik pengetua kat cenel @15 tuh..buang karan je lah korg..cakap ikut sedap keypaid korg jek..bru ari 1st lah nguk..kita bg chance kat TIARA...aku rasa..astro x semudah tu nak kasik tanggungjawab ni pd seseorg kalu dorg xbtul2 yakin yg org tu leh jayakan misi dorg..asal popuan je..korg mulalah nak meroyan kann..bkn laki je dok complaint..popuan pon same..weh..ko jeles ke hape..nant af8..korg2 yg dok kutuk ni..hantar je resume kat astro...tgkla dorg nak amik x korg2 jadi pengetua..ntah2..jadi tukang bancuh kopi pon xlayak..bisingla korg..Sorila kalu post haku cenggini..haku ni kalu bab2 letak gambo kat post neh..memg mendap otak haku...credit le dekat blogger2 yg aku telah cilok gambo2 dr blog dorg..sj je nak tunjuk...senarai awal studen febret haku..tahun ni ada byk jugak yg berpotensi..so..haku xleh nak choose sape lg yg akan jadi kebaboom...xmcm tahun lepas..kunset 1st haku dah suka ngan RIZ,NADIA,STACY n Gubhan...upssss...gubhan haku suka time awal2...lepas kna serangan angsa..haku dah fed up..wakakakakaka


KESIMPULANNYEEEEE....

mingu ni akan menjd mingu yg agak menerujakan bagi semua fan AF..kita tgk...sejauhmana AF7 dpt melakar satu sejarah dgn adanya sorg pengetua wanita..n sejauhmana AC MIZAL dpt menjayakan AF7 tanpa byk kutukan dan cercaan yg menyerang beliau disebabkan kisah nafkah yang disensasikan..n..adakah salah sorg dari plaja febret kakjah akan jadi juara af7???apa pun...sedih sbb xdpt online kat umah...n my febret for af7(AB)...x bejaya jd top 14..why??????

1 ulasan:

SwapNAVY berkata...

ulasan saya tukarlah pic 2....ekekekekkekekek

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.