Selasa, 3 Mac 2009

AF7...bes ke???

Salammm..

Huhu..disebabkan haku nih fan kipas susah mati AF..haku memg alert ngan menda2 baru pasal af neh..hahah..arini ada sesi penamaan calon af7...so..haku pon telah membongkar bbrp blog febret haku time af6 dlu..yup..sultanmuzaffar..my febret blogger..gambo ni sume haku dpt dr his blog..so..korang tatapla puas2..kalu xpuas..korang edit gambo2 neh..then..resize beso2..then..korang print..wat frame..gantung kat dinding lam bilik korg..wahaha..ape haku melalut neh..hokkay,,sbenanye..bkn sume gambo bakal studen af7 ni yg aku cedok..ada bbrp org jek yg menarik perhatian haku neh..


haaa..ni gambo bakal student yg paling tua..namanya KELANA..nama cam klasik2 gitu kan..umo 40 tahun..dr Sarawak..haku penah tgk dianye ujibakat..xsalah lam trek selebrt..suara sedap..pakcik ni kalu dptle jd plaja af7..nampaknye akan menggantikan mama RINA yg kuat berleter n ada berdrama sentap ngan my febret artist RIZ..kalu mama RINA kuat berleter..adakah pakcik ini akan menjadi seorg bapak yg garang kpd anak2nya yg lain di diari nant..ada x adegan studen2 degil yg nak kna libas ngn tali pinggang ke,kna lempang ke..wahaha..ape ke jadah haku merepek nih..hope..dia dpt..sonok jugak nk tgk this pakcik lam diari af7 nanti..

OK..nama dia RUBISA..umo 23..dari Sabah bah..aku admired her voice time my starz LG 1 dlu..time dia nyanyi lagu CINTA..suara agak merdu..kira x benanah tlinga la nak layan suara dia neh..dah pon berkahwin..hope dia dpt jugak..sbb dia neh ada potential jd artis yg agak berkualiti..b4 ni dia silap percaturan kot..mungkin rezekinya di AF..sapa tau??


LIZDA-umo 27..dr Sabah juga bah..apa yg menariknya pada haku..dia neh isteri kepada pelakon aka tokey blacan paling hensem..EZANI NIZARIFF..ala yg blakon citer anak betong tuh..bkn ape..aku tingin nk tgk drama ala2 rindu kat suami(mcm drama SAIDA kat af6)..pastu..lehla dia guna tagline..'jgn lupa afundi LIZDA..Belacan sedap tau..ummuaaaahhhh'..kakakkaka


AB-26...dr Sabah jugak..aik rmai giler dr sabah ye..juara dr sabah jugak ke kali ni???uhuk..cutenyeee...suara dia ni pon sedap jugak pada pendengaran haku..dia ni dlu bdk OIAM2..dia ni tersingkir b4 CT SARAH..time OIAM,,walopon tone suara dia diakui sedap oleh shafinaz n paul moss..tp..dia neh nampak cam xbrapa nk terangkat sbb pemilihan lagu yg agak kureng..hope dia dpt jd plaja af7..nk dgr dia nyanyi lagu2 yg sedap..kalu dia neh ngan RIZ..memgla suara RIZ lagi sedap(memukau giler)..tp..dia ada kelebihan lain..suara dia unik..afundi AB..(he's gonna be one of my febret..)



Cakkk...muka I mcm ADLIN x???wakaka..nak tegelak aku tgk muka dia neh..ada iras2 ADLIN le..n dia neh..pdai wat Breakdance tau..time penamaan calon af7,dia wat breakdance..bes jugak nak tgk mamat muka mcm 'along' ni masuk af7..haha..Adlin sure suka budak ni neh..btw..nama dia YAZID-umo 22..dari JOHOR..huhu2..kali ni rmai dr Sabah n Johor..nak tgk jugak camne la mamat rambut kerinting..yang kata sesetengah forumer kat board gosip yg aku link dr blog hakun neh..'muka x semenggah'..jahatnyela..


JAMBU batu..JAMBU air..JAMBU errr..jambu apa yer..hahah..mamat ni memg jambu habis..stok2 muka GUBHAN n GAFI..wahahaha..errrr...sedap ke suara dia neh..dgr suara habang dia..IZWAN PILUS..lehla tahan..minat gakla sora IZWAN PILUS time dia jd peserta bintang RTM dlu..suara adik dia pon mest ada iras2 suara dia jugak ni..tgk SAIDA n CT..ada bunyik2 yg nk dekat sama gak..bes jugakla kalu mamat jambu ni masuk af7..lehla jugak haku cuci mata tgk diari af7..kekdahnyee..btw..nama dia ARIL..umo 24..dr KL..

Ni pon..antara studen yg berjaya menyedapkan mata haku...xsemenggah tol pangai haku neh..haha..hape..sape ckp rupa xpenting nak jadik retis..jgn dok tipula..kalu ko muka pecah rumah..walopon bakat ko memg gah habis..xde maknanye..xrmai pon nak minat ko..kalu rmai yg pangai cam haku neh..alamat abisla org2 yg x ensem xleh carik mkn kat industri seni tanah air..kalo ko nak jd celebriti..ko knala bg muka ko..walopon x ensem..at least..lalu la aku nak makan nasik kalau aku nengok..he2..komen cam xde kna mengena plak ngn bakal studen ni kan..ok..nama dia OBRI..umo 24..dari johor

Kenal x sape ni..hahah..ni la NAS ADILA..aku xkenal sgt dia neh..lagu dia pon aku taktau ape tajuknye ntah..tp..dia artis rakaman..muka artis..surela lawa kan..suara pon surela sedap kan..hope dia dpt jugakle..nak tgk jugak camne ragam artis rakaman lam diari af6..dia nak jadik kekwat ke..kontrol ke..huhahuha ke..gedik ke..pijak semut pon x mati ke..hahah..
OKLA..TAKAT NI JE LA..KREDIT TO SULTANMUZAFFAR UTK SEMUA GAMBO2 YG HAKU AMIK DR BLOG BELIAU..EH..TAJUK AKU TD..AKU X KUPAS PON YE..SAT..NAK KUPAS SIKIT...
Khabarnye..'satu tranformasi akan berlaku' dlm af kali nih..ape ye tranformasinye..dengar2 semuanya serba baru..format pon nak ubah katanyee...jgn la ubah byk2 sgt yek..kang dah xjadi cam af dah..haku suka je af yg dolu2..walopon org dok complaint mcm2..complaint macam2..tp ko tgk jugak..hadoo...bykle korg sume punye peel..ini x betol..itu x betol..kan senang jadi cam haku ni..camne korg wat pon..aku layan je lahhh...aku harap AC akan bykkan lagi homeworks nye..dptkan idea utk wat joke2 yg lbih genius..ha..aku pon 2x5..nak complaint jugak..wakakak..okla..sape ekkk pengetua af7..haku nak abg romliee lg le...abg romlie..abg romliee...
SEKIAN..TGK JE LA AF7..BYK CAKAP PULOK..
TIRAI AF7 START MINGGU NI..ARI SABTU N AHAD..KATANYE







6 ulasan:

PROFkusut berkata...

aiyarkkkkkkkkkkkk
apa kes Nas Adila masuk AF
album tak laku ke??????????
lepas tu peserta mystarz LG1 AB ngan RUBISA pun ada?? tadak laip tol..!!!
tapi AB memang ada rupa la.. :)
pakcik tu dari swk? mcm pakcik dakni jekkk.. muahahaha

PROFkusut berkata...

ehh AB dari OIAM la.. lupa..
silaps dahh

kakjahku berkata...

Profff...
adakah pakcik KELANA itu..pakcik anda????

PROFkusut berkata...

mukannn... mukan pacikk saye...

tak sabar nak tgk pacik itew nyanyi lagu HIP HOP :)

Tanpa Nama berkata...

kakjah..ehem..ehem.. cam brkenan dgn AB jek,hehehe...,RIZ camna?

kakjahku berkata...

RIZ tetap dihatiku..selamanyaaaaaaaaa

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.