Selasa, 17 Mac 2009

Layan bebudak..2 lagu kunset 2 AF7..relevan ke???

Salammm...
Korang ni mesti boring haku asik citer psl AF je kan..nak buek camno..dah memg musim AF...gatal je tgn aku nak citer psl AF neh..hua2

Okeh..ni citer lama..tp..aku saja je nak citer..blog haku...suka ati aku le..wahaha..mingu lepas..haku n kakak haku plan nak bwk anak2 menakan kami,temasukle anak kakak aku skali..p makan kfc kat tessco Seberang jaya..saja nak bwk dorg p jalan2 n main2 kat sana..Bes jugak bwk budak2 nih..layan je kerenah dorg..ada yg berebut aiskrim..malu2..makan spai belemoih n mcm2la gelagat kanak2 riang yg dorg tonjolkan..Balik je dr Tessco..kami p Mengkuang Dem..saja p cuci mata..walopon time tu panas x hengat..hua2..besla spend time ngan bebudak nih..haku xde anak lg..so..skang ni le aku nak layan anak2 buah haku nih..Ok..tgk ajelah atr gambo2 yg haku snap ngan hset haku..hu2..


Gambo kat keta antik nih.saja nk enterframe

Hassan n Najma..kalu jupa..mest gadoh,,ni aku paksa dorg senyum

Ni dok tepi empangan..tgh panas..gasakle hangpa
Ni pic syok sendiri je..kah2


Iskandar..comey x??

Hassan yang nakal..


Citer pasal tugasan ke-2 AF7..

Aku xnak bg senarai lagu tugasan kat korg..korg pegi je laman web joe lee..then kalu korg nak complaint pon kat situ le..kat blog haku ni..tempat haku membebel sorg2 je..

picture credit to mstar

Aku tanak cakap byk..haku xpuas ati sbb ARIL dpt lagu ADAM...bukan xbes..tp..compared to other student yg dpt lagu yg lbih hebat..haku rasa..lagu ARIL pling x mantap..kalu pk positip..haku rasa..mayb sebab range vokal ARIL ni sesuai dgn lagu ala2 ADAM n DAFI..kalu tgk dia nyanyi lagu RAHASIA PEREMPUAN aritu..ermm...key lagu tu rendah sgt..xtaula kot2 dia leh bwk lagu bernada tinggi dgn baik..tp..sure ada tarian yg menarik dr ARIL nant..suara ARIL biasa2..yg menjadikan dia mahal pd pandangan haku ialah Showmanship dia n energy yg ditonjolkan...dia benar-benar perfomer atas stage..dia pon cute..mintak2 ARIL ke final..AMINNN

OBRI dpt lagu GUBHAN..Oh my god..boleh ke dia bawak ni???tp..kalu gubhan leh bwk lgu ni...walopon sering angsa berkeliaran...mayb OBRI yg tak bela angsa tu leh bwk la jugak kot..AISHAH with COBA..wow..aku tatau apa yg dorg nak tunjukkan..really can't wait to see n hear COBA versi AISHAH...RUBISA and GAGAP..ermmm...adakah RUBISA tidak akan semput bila menari???YAZID n LELAKI INI...wow..bygkan Jamal abdillah nyanyi lelaki ini...SIDI..please jgn tiru RIZ..suara u xsesedap RIZ..ok..

Keseluruhannya...quite interestin nk tgk dorg bwk lagu ala2 medley..mayb..tranfomasi AF7 bru nak bermula..TIARA ni bagus jugak,,dia masukkan elemen teater lam AF7 ni..cth..mingu satu dilihat suram..jawab TIARA...memg sengaja dibuat camtu..sbb nk tunjukkan elemen tranfomasi utk the next concert...mean..kunset 1 ni ala2 kunset prelude le..wardrobe pon pkai ala2 nk p suping..katanya..mingu ke mingu..wardrobe akan betukar dr zero ke hero,,just wait n see...sabar...

Ok..tu je lah bebelan aku kali ni...xsabo nak tunggu ari AHAD..nak p jupa RIZ kat Batu Kawan..hope dpt snap gambo2 dgn beliau..sbb..tau2 jela..rmai manusia kat sana..1st time nak p jupa RIZ dgn uniform angles..haha...xrasmi lg t-shirt RIZFC tuh...

P/s:Diari malam ni tunjuk ARIL byk kali x???suka tgk ARIL cute..

4 ulasan:

mUzLiA berkata...

yeszaa...pijah....pakai tau baju angels tu....jgn lupe...ngan crown sekali....then...snap photo ngan riz...awk pakai ni...hehehehehe....akak nk tgk...tau...

kakjahku berkata...

Ok kak Muz..no poblem...hi2

::JULI3T:: berkata...

muehehehe
tak puas hati gak
ARIL dpt my pebret song iaitu BENAR-BENAR - Adam..!!!

adehh jgn tak best lagu tu jadinya nanti..! kak jah minat aril ke??

kakjahku berkata...

Juliet..
walopon org kata dia ni x semenggah..
tp..kakjah rs..dia ni ada gak sifat positip..pk yg baik je sbb dia cute..hua2

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.