Selasa, 4 Mei 2010

aku dan 3 org artis yang akun minat gila skang nih..amikkkk

Salam...

letak gambar termenung jap..ermmmmmmm..skang banyak menda lam otak..macam2 konflik yang mendatang..biasalah..ragam hidup..makin lama ko hidup..makin banyakla ragam manusia yang ko kna layan..aku hari2 layan ragam bebudak umo 13 and 14 tahun..aku rasa time aku umo camtu..memang aku inesen giler..nak lintas jalan pon x reti kot..kakakkakakakakka..tp skang bebudak siap potong aku kat double line atas jalan lagik..tepuk dada, tanya mak bapak depa..kkakakkakakakaka



Mesti korang rasa cam nak muntah kan..bukak blog aku asyik tgk post yg lama tuh je..tajuk lak..Shahir layak jadi juara af8 x?uwaaaaaaaaa..nanges sesangat..tgk Shahir bagi ucapan kat kawan2 dalam af pon aku leh bergenang air mata..hua2..pepaham je la..aku kan peminat af gituh..ada aku kesah af8 x meriah ke..nan hado ke hape..janji ada peserta cam shahir nih..cukup le..kakakakkakakak..aku skang belum plan lagik nak join FC shahir..mayb aku akan sokong Shahir dari jauh je..sebab rasa cam segan lak ngan lobai Shahir nih..Pada pandangan mata hati aku..Shahir nih memg really nice boy gituh...tgk muka n dengar tutur kata dia..rasa tenang je..:P






AWOKKKKK..amik kooo..mata ala2 konsep vampire gituh..memang ARIL saja nak wat konsep camtuh..single terbaru ARIL nih ada bau2 cam japanese Rock punya muzik..layan gakla..since aku pnah jadik peminat japanese rock satu ketika dulu..Ada yang x puas hati nape astro nak bagi ARIL perform kat konsert af7..ntah papela..dah rezeki dia..janganla nak dengki..aku rasa ARIl nih dah lali ngan kutukan nih..ARIL..terus je lah cara ko..ada lagik peminat2 ko kat luar sana yg suka je apa yg ko buat lam bidang seni nih..ARIL is the 1st artist yang bukak thread utk peminat kat board kelab n anti fan cari.com.my..cayalahhhhhhhhhh wok..ko memang sempoiii je!


RIZZZZZZZZZZ..anda sangat kacak pada malam AIM..tahniah..walaupun x menang..tapi tercalon dalam kelompok lima yang terbaik dah memadai..tapi x puas tgk perfomance RIZ..sikit sangat part RIZ nyanyi..tapi xpe..camera banyak fokus kat RIZ..puas gak tgk RIZ joget..ahahahha

Akhir kata..cara nak sokong RIZ..beli album bermula semula n vote single RIZ 'Bermula Semula' kat radio (soooooo sad..radio tanak mainkan lagu yg tercalon lam AIM?urmmm)..Single ARIL..'Biarlah Begini' dah mula dipromote kat radio kot skang nih..nak dgr lagu nih cari kat utube..dah ada preview yang dibuat oleh geng AL's..kak put2..then x sabar nak dgr single lobai Shahir..Shahir..i leb u..no more lobai in af8..sobssssssssssssssssssssssssssssssssss

2 ulasan:

Qistina Filzah berkata...

kebetulan kiter pon minat aril ngan shahir...tp time af6 shuke nubhan la,& kiter gak cekgu gstt

kakjahku berkata...

hi Qistina..welcome to my blog..=]

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.