Isnin, 24 Mei 2010

Full of Activity..lobaiii WIN!

Salam..


What a bz weekend...yeahhh..start hari Jumaat dah ada aktiviti Hari Guru..siap kna jadi kepala utk nyanyi koir..nak tergelak pon ada..suara macam itik tercekik pon dipaksanya nyanyi koir..tapi tetap nyanyi dengan penuh semangat ok!This week budak2 exam..aku doakan semuanya dapat menjawab setiap soalan dengan baik..Amin!




Hari Sabtu..ada kursus pengurusan jenazah..satu kursus yang sangat membawa banyak faedah dan keinsafan..harap kita semua mendapat husnul khatimah yakni pengakhiran hidup yang baik..Jangan kita memandang rendah kepada org lain..kejarlah nikmat Allah S.W.T di samping tidak mencerca org lain..aku memg tak berkenan dengan sesetengah org yg mencerca org lain..baik kau dari golongan artis,pelacur atau sbgnya..x pyhlah kita nak mencerca..mungkin takdir Allah utk mereka nanti lebih baik dr kita..renung2kan..dan selamat beramal..



Pas kursus pengurusan jenazah..kami semua pakat konvoi ke rumah pengantin pulak..kawan baik kami..Linda..dah selamat bergelar isteri kepada Firdaus..Tahniah!Moga kebahagian kalian kekal selamanya!

Cuba tgk muka Adlin..nih aku capture time Shahir nyanyi lagu Biru mata hitamku..apakah maksud reaksi adlin nih..terpukau?konfius?Adlin memg insan yg unik..ahahah


Mana pergi Aril ?Kenapa x perfom time final af8......ARIL terlantar kat Hospital..kena demam panas n tekanan darah rendah..kesian sangat dekat dia..mungkin kurang rehat..inilah harga yang perlu dibayar bila bergelar anak seni...harap Aril lebih berhati-hati lepas nih..walau sibuk macam mana pun..kesihatan harus diutamakan..keep going Bro!

Skang ayat aku macam sopan je kan..kan..kan...nah..skang aku nak guna ayat ala2 azwan ali pulekkkkkkk..okek x?Wahai kakjah2 haters sekalian..hamikkkkkkkkkkkkk ko..ko ingat artis Af yang aku minat x boleh jadi juara??apa kejadahnye badi2 kakjah sume tuh haaaaaaa..terbuktilah sekarang nih lobai Shahir dah dinobatkan pon jadik juara..peminat2 Adira, n finalis2 lain..berkokok lah korg kat @15 n kat forum2 tuh ha..ada aku kesah??Sekarang Shahir adalah juara mutlak utk akademi fantasia musim ke 8...Shahir..ko hensem, suci n murni...welcome to the new world..jagalah diri kau ye Shahir..




Oklah..dah x larat nak taip dah..aku nak pegi skolah pulak nih..yeeeeeee..memg aku sempat berblog bagai b4 pegi skolah..apa korg kesah?

3 ulasan:

Za berkata...

KJ, saya nak tanya if KJ tahu bila lagu baru Aril Biar Begini nak keudara kat radio, atau nape hingga ari ni lagu tu belum juga dimainkan di radio.

Dah puas saya tunggu. Terkilan sbb lagu lagu budak budak AF8 semua dah dimainkan diradio. Tengok Youtube tak puas. Nak dengar kat radio sambil drive to work.

kakjahku berkata...

Za..
xtaula..mayb bg laluan utk lagu2 dak af8 dlu..xpe..kita rekues je kat ERA

Za berkata...

KJ, saya pun dah request kat ERA dan Hotfm dah 2-3 kali, tapi yang dimainkan adalah lagu Menatap Matamu. Ok jugalah, cuma nak juga dengar lagu baru dia.

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.