Sabtu, 29 Mei 2010

AWOK is back..Lobai..n aku..hahahhah

Salam semua..

Beria-ia je aku cakap nak update blog kelmarin kan..tapi nan hado pon kan..semalam aku not in a good mood gituh..biasalah..ada hal2 yang kadang2 buat kita sakit hati..life always like that kan..xnaklah cerita pasal benda2 yang menyakitkan hati..now..aku nak share cerita-cerita yang aku rasa nak kongsi je ngan korang..n that thing mayb bes bagi sesetengah org..n annoying bg sesetengahnya jugak..susah nak puaskan hati semua org..think positive je lah..buat je apa yang korg rasa happy..janji x memudaratkan diri sendiri sudahla..

Tahniah Angah..kembar jelita..(pujian ikhlas tau) yg telah pun menamatkan zaman solo dengan boifren tersayang..hu3...moga kekal bahagia selamanya..Angah adalah kawan sekolah aku..n bila dah makan kenduri kawan2 sekolah nih, terjumpalah kawan2 lama yg dah lama x bersua gitu..Semuanya dah berubah wajah..makin matang dah..semuanya menunggu masa utk menamatkan zaman solo..aku je yang x terpk lagik ke arah tu..i'm single..yeah!


"Jgnlah hilang kesucian di wajah nya,dek krn debu dunia y kotor, jgnlah hilang keimanan di jiwa nya krn leka dgn nikmat dunia, jgn lah hilang senyum di bibirnya, krn cacian yg menyakitkan....kekal kan kerendahan hatinya begitu....dan selamanya begitu... sejak dr rahim ibunya..hingga ke akhir hayatnya... andai ini jlnMU ......utknya....bimbinglah dia YaAllah...krn kami menyayanginya~~"

photo edited from:saujana.net.my



Ungkapan di atas dipetik dari blog abang2 Saujana..Shahir yang mereka kenali memang alim orgnya..Ya Allah..ujian apa yg cuba Engkau Ujikan pada Shahir ini?Sesungguhnya..Hanya Engkau yang Maha Mengetahuinya..Shahir...ingatlah pesan abg2 Saujana..


Menjadi seorg yang punyai berjuta peminat(ko ade?) menjadikan Shahir seorang yang tersangatlah sibuk sekarang nih..Kesian pulak tgk gamba kat bawah..berpeluh jantan gituh..Bertabahlah Shahir..


Gambar akak2 mana nih haaaaaaaa?...ooooo..kemain lagik ye bergambar memalam nih kat tepi jalan lagik..jeles hoccay..ahaha..sebenarnya..nih gamba2 ALs yang sesungguhnya tersangatlah bernasib baik sebab terserempak dgn geng2 Af8 nih..sempat jugak dorg call aku n lagi skali aku dptla berbual dgn juara Af8 nih..haritu aku bercakap dgn Shahir af8 yang tersingkir di minggu yang ke tujuh..now aku bercakap dgn juara Af8 pulak..neves..hahah..soalan biasa yang aku tnya, bila nak masuk cari.com?Thanks akak Als yg sudi mengorbankan kredit utk aku berbual dgn lobai..terharu..huuu


AWOK..setelah beberapa hari mengharungi hari2 bosan di hospotal..AWOK pon dibenarkan kuar hospital..kuar je hospital dah kembali sibuk dgn kerja..layan kan je lah wok..janji masyuk gituh..tapi pasni kna berhati-hati lah ye..


Comel kan.......


Okla..takat nih je la..nanti kalu ada gambar or cerita yang bes..aku update lagik eh

5 ulasan:

widydib berkata...

kak jah...kite nak mintak izin copy satu gambar budak2 af8 kat atas sinun...boleh? kak jah jumpe dorang kat mane? mereka berempat je ke?

Za berkata...

KJ, thanks for the update on Aril. Glad that dia dah keluar hospital. Rindu dia kat Trek Selibriti (TS). Harap-harap minggu depan dia yang host TS semula.

kakjahku berkata...

widy..kj x jupa..but my fren peminat2 aril jupa dia..kat tpt rahsia..hu3
Za..sama2..sharing is caring

Qistina Filzah berkata...

"Jgnlah hilang kesucian di wajah nya,dek krn debu dunia y kotor, jgnlah hilang keimanan di jiwa nya krn leka dgn nikmat dunia, jgn lah hilang senyum di bibirnya, krn cacian yg menyakitkan....kekal kan kerendahan hatinya begitu....dan selamanya begitu... sejak dr rahim ibunya..hingga ke akhir hayatnya... andai ini jlnMU ......utknya....bimbinglah dia YaAllah...krn kami menyayanginya~~"
(bezla kater2 ni KJ...mmg amek kat blog saujana kerr?)

sally_8176 berkata...

oloh sukew nengok pic awok yg last tuh..sgt tomel2 keh...

n pic dia pkai baju ijau tuh..mlm tuh waswnyew kitorg g lawat diew..cumil la diew...huhuhuhu

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.