Khamis, 22 April 2010

Shahir layak jadi juara af8 x?

Salam sume..

Minggu nih malam2 aku dipenuhi dengan memerah otak membuat kertas soalan exam..di samping tuh aku sempat lagi tengok sinetron2 indonesia yang bagi aku agak menarik jugak..cowok2nya gantang gituh..biarla apa yang korang nak kata..kalu bab hiburan..aku hanya akan minat artis yang kacak saja..kalu pakwe?Urmmmm..x pk lagi pon..matilahhhhh!


Glen Alinskie..kamu gantang sekali..aku bisa jadi peminat kamu sih!
This boy..ya..lobai Shahir..dia nih likeable kat diary..x macam ARIL dulu..asyik dikutuk je.padahal orang judge by diary yang sejam tuh je..now..dengan diari yang setengah jam tuh..aku dapati Shahir nih a person yg paling intersting skali lam af8..Dia pak lawak..rupa ada..suara pon ada...Walaupon Joe Lee dah kritik af8 kaw2 punyer..bagi aku..xdela worse sgt that show..ada la jugak elemen yg dapat memenuhi malam2 minggu korang..Tgkla cemana Shahir perform this week..lagu makanan katanya..Go lobai Go!

Nih gamba ARIL n fan2 dari Sabah..Syafeqa n YUNE..ARIL memang x sombong dgn peminat..walaupon aku ada dgr rumours yang cakap macam2 pasal ARIL..for me..i believe him..As long as ARIL pandai jaga nama sebagai artis..peminat tetap akan menjadi penyokong kat belakang ARIL..hope lagu baru ARIL akan dapat sambutan hangat macam lagu Menatap Matamu..bila nak siar kat radio ekk?

P/S: ARIL kata nak wat unofficial MV utk his new song..Biar Begini...tunggu nihhhh!

Tambahan: Masih dalam mood terkejut sebab akak miss prez Riz Angels(kak MUZlia) n kak TUN serang hendap umah aku aritu..ahahha..utk 2nd anniversary RIZ angels, dorg nak wat trip..aku masih berkira-kira nak p..teringinnnnnnnnnnnnnn sangatttttttttttttttttttt!

6 ulasan:

..* Fr!z'Z *..111 berkata...

kak jah kena g gak....huhuhu

jom la....

Tanpa Nama berkata...

Shahir xkan jadi juara af8..naib juara mebe kot..pasai apa...badi kakjah kann..sape je yg kakjah minat mesti jatuh tempat naib juara...hehhehe...jgn mare cikjah gurau jew..

kakjahku berkata...

Friz..tgh tungu confirmation dr basha..hihih..memg nak p sgt2
tanpa nama~~a'ahla ye..

kakjahku berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~~zAnAfAhMi~~ berkata...

pergi je la kakjah, solo lagi senang kira....akak ni x dapat2 nak join, tumpang sengeh dr jauh je..

FyQah91 berkata...

wah..ada gak msuk blog kj..hehe

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.