Khamis, 18 Mac 2010

FAKER!

Salam...



Blog Oh!Artis...portal gossip yang panas,hangat n mendapat kunjungan yang ramai..malas nak kritik blog nih..sebab semua orang bebas membuat blog..cuma perlu ada sikit rasa bertanggungjawab dalam mengeluarkan sebarang artikel..siasat dulu..benda mudah saja..FB..kalau nak condemn artis, cuba siasat dulu..penghantar email yang menghantar segala macam screen capture utk anda semata mata utk membuktikan yang ARIL itu POYO sebenarnya telah tertipu dengan FB FAKER yang menyamar jadi ARIL!




OK..kat atas tuh aku bagi screen capture FB sebenar ARIL..untuk pengetahuan anda, FB ARIL menggunakan nama khairil azam pilus...tapi..kalau korang search..ada banyak jugak akaun yang menggunakan nama khairil azam pilus nih.. ada jugak fanpage ARIL..grup aril af7...FB sebenar ARIL guna gambar profile nih ye..harap maklum!


FB yang dimanagekan oleh ARIL membahasakan diri beliau sebagai ARIL..tapi FB fake nih..dia pakai pekataan 'sy'..nampak sangat budak2 x cukup umur je yang buat..dah banyak kali aku nasihatkan pemilik profile nih soh stop menyamar..tapi degil..budak2 cenggini la pangai..ko berangan ke ha?ARIL x pernah nak merajuk n marah fan x tentu pasal..ko tuh emo je manjang..kalu pangai emo camtu..baik ko xyah pefeeling jadi ARIL..(amik ko bahasa carotans bod gusip habis kuar)



Gambar kat atas tuh gambar profile FB FAKER tuh...ARIL AZAM PILUS is faker!


So..pada pemilik akaun FB ARIL AZAM PILUS..sekali lagi nak nasihatkan..kalau benar ko minat ARIL..just lets peminat2 ARIL yang ada dalam friend list ko tuh tahu yang ko bukanlah Khairil Azam B. Pilus ye..


MODE: tgk trek selebriti..jgn x tgk..


lagi bukti: ada sorg akak yang rapat dengan ARIL bgtau KJ..dia memang tau yang FB tuh faker sejak ARIL ada kat jakarta lagik..time tuh dia on fb..n dia nampak ARIL AZAM PILUS nih on9..so dia tegur..tapi dia hairan nape mamat nih say 'hi' je..seolah-olah mcm x knal dia..padahal..they're so close..n biasanya ARIL akan menggunakan gelaran 'tembam','chubby' or sbgnya kat akak nih..tp...nih cam x knal je..then akak tuh tnya ARIL..'td sempat on9 FB ekk..'..then ARIL jawab..'ehhh..manade..ARIL ada scene td'...then akak tuh taula yang ARIL AZAM PILUS tuh faker..then akak tuh kata kat ARIL..'x takut ke conman tuh?'..ARIL cakap..'pedulik laaaa'..



moral of the story:jgn biarkan orang menyamar menjadi anda!

3 ulasan:

ayah,ummi, farish berkata...

KJ..harap2 benda nie org lain akn percaya...moga Faker tu..terima lah akibatnya..menjatuhkan maruah aril..jahat betul org tu...

nonie berkata...

awak,teringin la nk join korang gathering ngan aril..mcm happening jer...hope korang xkisah..i'm nonie btw..i'm 17...tp kalau u guys keberatan,its ok..tp i mmg teringin sgt nk join..i bc blog u mcm best jer..if blh..awak hantr msg kt my facebook k..sy dh add awak dh..my display name nonie love.tq

kakjahku berkata...

ok je nonie..
nant kalu ada gath..kj akan war2 kan

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.