Rabu, 1 Julai 2009

5 Days in KL....

Salam sume..
Sori sgt2 pd yang nak baca stori pasal AWOK...aku xsempat nak update blog..aktiviti penuh sepanjang kat KL..n yang paling utama..xde bahan pasal AWOK sgt minggu nih.,..sebab aku puas jupa artis febret haku yg sorang lagik...RIZ...ahah..n lagik satu aku sdey sbb xdpt jupa AWOK kat SP..n jeles dgn Karl sbb dia dpt culik AWOK balik umah dia...amboiiii...kemain lagik ye ko Karl..dan lagik satu..sdey pasal my fren yg xminat AWOK ckp dia jupa AWOK kat KLCC ari ahad lepas..time tu haku kat IOI Mall..tgh membaling ke melontar bola bowling...bila nk jupa AWOK nih?????
nih gambo2 yg haku nak kongsi ngn pembaca2 blog haku..walopon aku tau kebanyakan pengikut blog haku nih fan AWOK..hu2..ada jugak kan yg minat RIZ..RIZ bes sangat..dia x jemu melayan fan2 yg nak bergamba ngn dia..aku cam biasa la..still segan ngn RIZ...xtaula camne nk buang rs segan nih..xpela..RIZ pon dah kenal ngn muka haku n shimah..yela...adala bbrpkali kami jupa..hu2..terharuuu gak bla retis febret knal muka haku yg x brp nak cun nih..pic kat bawah nih haku begambo ngn mak n ayah..ehhh...mak n ayah RIZ...eheheh...tingginye uncle zazizi nih...n still hensem..ptotla RIZ pon hensem..


Cute kan cupcakes kaler kunin nih..haku punya cupcakes dah terpenyek..adoiii

Korang knal x org kat bawah nih...nih la Bro bad..penulis blog badrulaftersix...aku suka cara penulisan blog bro bad nih..detail..hu2..mula2 aku ushar2 je bro Bad nih..lastly..baru berani nak perkenalkan diri...nasib baik beliau knal ngn nama haku yg satu nih 'kakJAHku'...kalu dia cakap x kenal..haku lari nyorok kat bwh meja time tuh gak...wahah..aku sempat bgtau bro Bad,kalu bro Bad citer pasl ARIL lam blog dia..aku lagi sukaaaa...hua2...bro Bad balas blik n ckp kalu ARIL x tersingkir n x masuk blik...'he's my hero'..bro Bad..what to do..dah takdir mcm tu kan..
Nih plak gambo dgn org2 kuat angels..dulu2 aku salu tgk je gambo2 dorg yg x jemu2 mengikut RIZ ke mana2 show..setelah satu tahun..barulah aku jupa dorg nih...semuanya peramah n cute2 belaka..Thanks pada korg semua...bertuah RIZ ada angels2 yg sweet di sisinya...moga RIZ angels akan terus kekalkan semangat menyokong RIZ...he needs us kan..

Miss Prez memang terbaekkkkk Wok...kalu x sbb Miss Prezz dan kak H yg merangkap sbg driver miss prez..aku n Shimah xkan sampai ke tempat kejadian..walopon sehari suntuk kat IOI mall tuh...rasa puas n happy tuh menghilangkan semua kepenatan tuh..walopon bola boling kaler pink tuh asik masuk longkang...aku tetap rasa bes dpt main bowling buat pertama kalinya aritu...hua2..siyes haku xpenah men bowling..

feeling2 haku menang...yeah...ratu longkang!!

Shimah cakap dia letih melayan budak kecik nih..Fieza nih kazen miss prez..dia peminat AWOK jugak..hua2..dia excited bla bro Bad bg nombor seseorg yg katanye ada no AWOK..hua2...Fieza..harapanle...dia xde la no AWOK..kempunan le kta jawabnye..tp..kalu ada no AWOK pon..aku nak watpela sgt..hemmmm..ada jugak jupa aunty Noni yg katanye gambo Awok penuh kat umah beliau..yeke aunty??...wahah...ekekeke
gilerr ahhh...aku p event RIZ angels dari pagi spai malam..yelah...ikut miss Prez...tp..best..balik umah trus haku pengsan..hua2..esoknya plan nak jln2 kat KLCC..yela..aku kan xpenah tgk KLCC tuh scr dekat sejak ianya ditubuhkan..jakun kan haku nih...tempat paling jauh aku penah p pon Ipoh kot..hua2...matilahhhh..citer dia camnih...time aku kecik2 aku ni jenis mabuk jalan jauh..penah skali aku wek2 atas keta yg pnoh dgn penumpang..spai sume lam keta tuh rs nak terwek2 gak..so..pastu aku trus jd fobia nk jln jauh2..fobia tuh terbawa-bawa sampai aku besar...baru skang nih aku cam brani nak jln jauh2 nih...tu lah citernya mengapa aku xpenah ke KL sejak berpuluh puluh tahun..las aku p KL time haku berhingus lagik...
Shimah kata dia x penah p akuaria nih walopon penah dok KL selama 4 tahun..so..kami dua org cam teruja la bla masuk akuaria nih..bes gak..ikan beso2..cuba korg tgk ikan kt bwh nih..ada ke ikan nih p nganga mulut dia yg beso giler tuh kat aku..spai mak Arab yg dok dekat aku menjerit..hua2..mayb dia nak makan aku kot..wakakakak

Spai malam gakla kami dua org jln2 atas KLCC tuh..xdela shoping pon..brg2 mahal jek...dahle haku dah byk shoping kat jln TAR n kat akuaria pon aku bli mcm2..err..lupa nk bgtau ari Sabtu aku stuck kat jln TAR..bukan ape..mata berpinar tgk byk sgt barang murah..hua2..habih dwet haku yg skang makin berkurangan nih..matilahhh...aku kna berjimat cermat...errr...dah byk kali aku ckp nak berjimat..tp..aku stil suka berbelanja sakan...arghhhhhhhhhhhhh...konon aku n Shimah nak balik awal..sbb aku dah janji ngn LEly n 2 org housmate dia...(kami tupang umah Lely nih)..nak ajar dorg wat karipap..last2...wat karipap atas katil je la jawabnye...wakakakakaka

Desa Pandan..kat cni bes..tp..susa sket nak dapatkan bas...kne amik teksi kalu nk p memana..ada keta senangle..BTW..thanks a lots kat Lely,Sue n Ija sbb bagi kami tumpang umah korg...halalkan segala yg kami makan n minum ye..kami nih dah wat cam umah sdiri lak..kuar balik lewat..hua2...kau ada salah ke..terkasar ke...harap maaf k..kang korg serik nk bg kami tumpang lagi plak..ekekeke...nant kalu p KL.kalu xde umah nak tumpang..kami tupang umah uolls lg ye...bes umah uolls..ada byk makanan...ha2

Ok..nih gambo kat Puduraya..1st time gak aku jejakkan kaki kat cni..errrr...ltih gak usung beg kat Puduraya nih..aku kan x penah merasa tunggu bas nak balik kampung..rupanya ni lah yg org kata tunggu bas balik kampung..errr...leh tahan gak rasa letih tuh..Goodbye KL..mayb lbt lagila aku nk mai KL lagik..mayb kalu AWOK wat gath..aku akan kembali ke sana..tp..please WOK..jgn lam masa tedekat yek...kopak aku..wakakakakakak...demand..matilahhh..kalu nak wat area utara..lam masa tedekat pon xpe..WOK..jom wat gath kat cinta sayang resort ke...snang aku nk p...hua2

Nota Kaki:~~fan AWOK..whats happen?????nape x dgr dah lagu TOKSIK kat era..come on..type ERAPDE TOKSIK ke 32555 sebanyak 10 kali sehari...xdengar lagik lagu TOKSIK versi studio kat radio..xde lagik or memang x diputarkan????sedih la camnih!

2 ulasan:

mereng05 berkata...

huhuhu kj....sowi lmbt masukkkkk...adehhh ponet nih...kije bykkk...

amboii kj...sakan nmpknye...dan2 jer suruh awok wat gath kat utara...menangis kami kat kl nih nanti...adehhh...

kakjahku berkata...

reng..ahahah...den dah pokai membeli kat kl nun..klu awok wat gath lam masa tedekat kat kl..mau den jatuh bankrap..bla Awok nk wat gath????

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.