Khamis, 2 Disember 2010

Ada macam2 cerita..pape je lahhhh

Salam..

dah dekat 2 minggu ye cuti skolah..pejam celik pejamm celik kangg..dahhh nak tahun baru..cepatnyela masa berlalu..


Motip gambar di bawah pohon asmara nihhh?????xde motip sebenarnya..saja nak puji tukang amik gambar..pandai amik ye..=) Nih gambar kat pucuk pokok nangka hoccay..uols mampooo? Ok..utk ABPBH..bagi peminat AF7...salah satu cara utk memastikan ketiga2 pemenang AF7 nih dpt top 3 ialah kerjasama antara ketiga-tiga fanclub!
Jangan tanya gamba hantu Gigi mana yang aku tempek nih..nih semua hasil kerja Aril aka ajam sewel tuh ha..hahahhaha

Tadi tgk2 video Shahir kat Inspirasi sanubari astro Oasis...sedapnyela suara Shahir nih...he deserve kot utk dapat title Bintang Paling Popular ABPBH tahun ni?????????
I miss Him ok...hahha...dah lama kot x jumpa...nxt event is coming very soon...nak pegi tuh memang teringin..tapi now yang mengusutkan otak nih..nak tumpang umah sapela kat KL tuh..slalu kalu pegi event Aril, akan stay together dgn akak2 ALs, tapi kalu event Angels nih..honestly..penghalang terbesar ialah tempat nak stay..itu je.

Gambit Saifullah...lately memang sering memikirkan dia nih..hahah..dahla dia rajin update status kat fanpage ( suka artis yang macam ni)...agak panas jugak kat fanpage dia psl ada makhluk Allah dok cucuk2 dia psl isu memilih watak tuh..kesianla jugak kat dia nih...bila dah xde isu..ppl nak jugak tolong 'create'kan.pape je lah..janji lakonan Gambit Saifullah x macam kayu lagik...im ur big fan Gambit!=)

yang tu je la nak citer...bosan sebenarnya..nanges

3 ulasan:

liea_H@shim berkata...

mari aje tumpang umah liea kakjah....boleh je..

kakjahku berkata...

Liea..
kalu xde tempat kj nak tumpang..kj roger liea yek..
x menyusahkn ke?

yun nurun berkata...

gmbr uols dengan pokok2 tuh...seyes iols xnmpk uols...sama kaler...haha

once again
ALLAH SELAMATKAN KAMU KJ!!!

=B

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.