Ahad, 28 November 2010

Cerita-cerita mereka..

Salam..

Dah masuk seminggu aku cuti..takat nih xde aktiviti bes lagik yang aku buat..xde aktiviti shopping2, sbb tgh nak save dwet..nxt year xtau lagik what will be happen..Hope ada good news utk aku..Amin!

Aril...dia cakap..'I've lived so long on hopes and dreams'...yeah..aku rasa semua org macam Aril..ada harapan n impian..cepat atau lambat je kita akan capai semua harapan n impian kita tuh..dengan syarat..kita terus berusaha n bertawakal kepada Allah...
gambar kat atas masa Aril tgh nak rakam performance utk Show Mawi..ntahla show apa..katanya berduet dengan Lan The typewritter..Wow..


Gambit Saifullah...dia adalah salah sorg pelakon yang boleh buat aku jadi ternanti-nanti nak tgk drama yang dia berlakon...latest drama Awan Dania...last time aku naik nyampah nak tgk Awan dania..tapi Awan Dania musim 3 buat aku x sabar nak tunggu hari Isnin...penangan Gambit Saifullah..huhuh...Gegambar nih aku amik kat blog nih
http://auwjuwie.blogspot.com... Bila baca blog Juwie nih aku rasa aku nak tambah 50 markah lagi utk Gambit..hahah..voley?

RIZ..ada yg cakap aku dah x minat Riz sebab xde citer pasal RIZ..hu3...jauh di sudut hati nih masih lagik minat dekat RIZ hoccay...masih tangkap feeling dgr lagu2 RIZ sebelom tdo..(ekekekekek)..RIz dah lain sangat rupanya skang nih..kurus n berambut pendek n opcos lebih hensem...Ok..njoy gegambar RIZ kat show proton nih..(nama show nih Innovation & Family Feast 2010 Proton 25 Yaers old)..tahniah RIZ..dpt show dgn jenama besar mcm proton..murah rezeki tuh!


p/s: ABPBH dah stat..vote utk mereka bertiga voleyh?

tambahan: Aril tercalon utk 3 kategori..pengacara lelaki, pelakon lelaki n penyanyi lelaki..wallawey..VOTE FOR ARIL hoccay

3 ulasan:

Za berkata...

KJ, Aril tidak lagi jadi hos Trek Selebriti. Sedihnya. Terlalu sibuk untuk hos atau tidak lagi layak utk jadi hos? Jimmy dah dapat balik kerja lama dia. Suka juga Jimmy, tapi masa Trek Selebriti ajelah boleh tengok Aril.

kakjahku berkata...

Za..jimi buat 5 episod je pasal aril bz dgn shooting kau dan aku..rsnya now aril dh habis shooting kau n aku tuh..dia stil jd hos trek selebriti...

BTW..kan boley tgk Aril kat Kau n Aku..hu3

Za berkata...

KJ, sy takleh tgk KDA2 sbb kena rebut TV dgn anak dan suami! heheheheh....

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.