Selasa, 14 Disember 2010

25 Years OLD!

Salam..
Tanggal 14 Disember 2010..genaplah umor aku 25 Tahun..dah masuk umor remaja2 purba gituh..Syukur kpada Allah S.W.T kerana aku masih dapat merasai nikmat kehidupan..walaupun ada yang pahit, itu semua adalah pengalaman yang mendewasakan..
Thanks my Mak n arwah ayah sebab dah membesarkan aku sampai ke tahap nih..I'm not too successful..not rich..but i have a beautiful life n beautiful persons around me=)..(berbahasa BI pulak khenn..azam tahun baru..n bg terer BI..nak mintak kos BI utk KPLI..sbb peluang nk dpt cerah..nanges)
Weekend aritu aku hang out dgn kawan n sepupu n anak sedara aku nih..bes jugak sekali sekala kuar jenjalan..Pesta Penang..same jah every year..hu3...paling x bes ialah tempat parking...dah tuh hujan pulakkk..adoyai..tp still enjoy the moments =)

Khairil Azam Pilus...i miss him!


Dalam hati rasa teringin nak pegi tgk konsert RIA..tapi macam x boleh je...sekali lagik..kekangan transpot..jauh kot zoo dgn ict shah alam kan...hurmmmmmmmmmmmmmmmmm!


2 ulasan:

Za berkata...

Happy Birthday, KJ! Semoga panjang umur & murah rezeki!

kakjahku berkata...

thanks ZA..so sorry..long times x bukak blog..hu3

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.