Ahad, 20 Disember 2009

KL~~Berbaloi-baloiii..kih3

Salam..

Letihhh..tu pekataan aku utk arinih..tertido lama killer..sampai terlupa nak marathon citer SEKAR..matilahh aku jadi rindu-rinduan ngn Rionaldo Stockhorst pasni..sobssssss.. ari RABU sampai Sabtu aku ada kat KL..stay umah adik Basha Angels..bes sangat stay ngan family Basha nih..layanan 1st class..thankss very2 much Basha..pdai ko masak..sedappp..aku bawak sepupu aku..sian pulak dia,aritu family dia wat trip ke S'wak,tapi dia x dpt juin sebab exam SPM,so,aku bawak je dia p KL..n aku juga telah menjebakkan beliau ngn ARIL n RIZ..wakakakakak..sori mak tih!

Basha n adik n anak sedara beliau..aku juin rombongan cik basha nih ke KL..hu3

Matilahhh kan..sampai2 je KL,aku dah ada satu plan baekkk punya ngan akak2 ALs..kak Arin n PUT..kami nak p lepak hartamas..selama ni dok dengar jek geng2 cacat otak dok sebut pasal Hartamas nih..so..nak tryla..1st time aku p hartamas..jadi cam canggung sket..hahhaha..dok ubah2 tempat duduk n tolak menolak sesama kitorg..wahaha..bawak sekali Basha n sepupu aku Pe'ah..abis sume aku jebakkan..plan kami just nak lepak n rasai suasana tempat lepak Ajam je..tup2..tanpa disangka-sangka..Ajam pun muncul..macam mimpi..hu3..borak2la pasal masalah negara n macam2 lagik..Ajam..thanks sebab sudi juin lepak2 ngn kitorang nih..'Geng2 ilmiah' katanye..wakakakak..adeyyy...JOE LEE yang gagah perkasa pon juin kitorg..mak aii..tinggi sungguh JOE LEE nih ye..tapi bergusip x tahan hoccay..wakakakkaka..ampunnnnnnnnnnnn!

kak Arin..ketua geng ilmiah..walopon..Gambar bahan menjeleskan Als kekdahnyee..wakakakakak

kak PUT..geng ilmiah paling berani kekdahnye..wakakakak
Ari kamis aku,basha n pe'ah pegi jalan2 ke Bukit Bintang..naik LRT n Monorel sume..mak aii..seram jugak naik monorel..sorilah..aku memang x penah naik monorel sume..datang dari kampong..tapi aku bukan SAWIT ok..wakakaka...ltey la jugak..jalan2 sampai pening..nak makan..adoyaii..nasik goreng bodo2 tuh pon dah double harga..x berbaloi-baloi..hu3..kami jalan2 je..beli hadiah kat RIZ..then lepak surau..sbb nak baca doa awal n akhir tahun..insaf jap pas pakcik teksi dok ingatkan kami baca doa akhir tahun n awal tahun..aku hampir2 terlupa..kata org..dunia,dunia jugak,akhirat jangan lupa hoccay!

Ari jumaat aku jalan2 kat JUSCO Selayang...x banyak beza pon ngn JUSCO kat umah aku tuh haa..xtau nak beli apa da..aku pon lepak je kat Song BOX..ari Jumat lepak Song Box..aduhaiii..waloponnn...matilahhh aku sorg je melalak kat dlm tuh...bila aku kuar je dr Song BOX tuh..hujan mak datuk punya le lebat..adeyyyyyyyyyyyyyyyy!

Saat yang dinanti-nantikan pon tiba..thanks very much kakH sebab sudi tumpangkan kami semua ke tempat kejadian..Event Besday IDRIS nih dibuat di Celebrity Cafe milik Ajai..Ajai n Wife beliau memang baik sangat...makanan kat situ lazat2 hoccay!Enjoy sangat malam tuh..org kuat RIZFC n Angels2 yang datang semuanya mesra belaka..n one thing..aku dah x ketaq dahh bila jupa RIZ nih,,hu3..ada borak2 sket ngn dia..then layan RIZ nyanyik sampai lbih dari 10 lagu kot..memg tabikla ngn kegigihan RIZ nih..walopon perut tuh ditampal plaster katanya..tetappp jugak nyanyi dgn penuh kesungguhan gitu..RIZ..anak monyet tuh simpan tau..kalu sdih2..tataple anak monyet tuh yek..anak monyet nih my 1st gift kat RIZ..hu3

kakH yang sangatla baik hati..thankss very much kakH cayangggg!

Nih Liea Hashim..yang kekadang berjemaah halau lalat2 kat @15 ngn aku dulu..hu3..syiok jupa Liea nih..cam lama dah kami kenal je..
Nih Jaja..nama sama,umo sama n minat pon kat org yg sama..waloponnn..wakakakakakka

Nih kakTUN yg comeyy..gambar beliau sentiasa terpampang lam blog nih ok..hu3..yelaaa..dimana ada RIZ,Disitu ada TUN..thanks bg hadiah besday...bes jupa TUN..

FRIZ nih pon gambarnya salu aku cilok..hahahaha...thanks FRIZ..sempoii je FRIZ nih..bes bangettt dapat jupa adhoc2 RIZ angels nih...



Nota kaki~~Aku dah clear pasal isu RIZ n ALyah..menurut JOE LEE..kalu RIZ nak letakkan lagu Ku Pinjam Satu Bintang lam album dia..dia kna bayar kat Ajai,then ubah susunan lagu tuh..in that case..RIZ dah pun bayar lagu tuh n lagu KPSB versi solo RIZ pon berbeza dari segi susunan muzik..so..RIZ berhak letakkan lagu tuh lam album dia..n album BERMULA SEMULA dah pon menjengah pasaran..kat tangan aku dah ada pon album tuh.dpatkan la yg original...lagu2 sume indahhh je..tambah ngn sora RIZ yg lemak merdu tuh..rs cam terawang-awang lak..matilahhh angau!

3 ulasan:

..* Fr!z'Z *..111 berkata...

hahha...daku mmg sempoi jer...
kak jah pon ape kurang nyer...
next event leh join lg yer...
x puas rasa nyer lepak ary tu..

p/s: sedap sore kak jah nyanyi ngn RIZ...

kakjahku berkata...

Friz.
hahaha..
insyaAllah kalu xde aral lehla join..
nasib baik x hujan lebat khannnnnnnnn..wakakakak

fadreza phycaze berkata...

tetibe aku cm rindu gyler babas nak lepak chat ngn korg...

nak berjumpa....xtawu lah lagi biler...

yeah....satu hari nnt...kita tetap akan jumpa....love ANGELS

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.