Isnin, 14 Disember 2009

I'm 24 NOW!

Salam sume..

Pejam celik pejam celik..dah 24 tahun aku hidup kat atas dunia nih..Alhamdulillah..walaupun hidup aku tidaklah mewah sangat..aku bersyukur dengan rezeki yang Allah S.W.T kurniakan pada aku..

The best wishes..yup..ARIL..anda memang baik..Aku akan sentiasa bersama ARIL walau apa pon yang korang nak cakap..Terbaekkkkkk WOK!Thanks sbb sudi wish utk my birthday..x penah artis wish birthday kat aku..ko sorang je wok..aku terharuuuuuuuu..siyes!

Today..aku xdela nak sambut besday sangat pon..just luangkan masa dgn makan n makan dengan my Best Friend Forever nih..Shimah..my Best Friends forever aku yang lain keja..so..soriiii..no nando's for all of u..hu3


Bukak2 blog aje..dah ada lalat pulak..hmmm..suka ati ko la lalat..selagi ko dok hurung benda2 kotor..selagi tu lahhh hati ko busukk...kesiannn!

Thanks Alynn@ cari.com yang sangat rajin buat artwork nih..aku punya besday dah dekat2 ngan besday salah sorang AL's Nisa aka Kasma BOOTY..ahahahah..thanksssss Alynnn yg kreatif!


Hari jumaat nih kalu x de aral melintang..aku akan menghadiri event RIZ angels..nak sambut Besday RIZZZZZZZZZz...yeayyyyyyyy...
Nota Kaki~~~jgn lupa VOTE RIZ n ARIL kat abpbh..kod RIZ dah bertukar jadi A49!

5 ulasan:

shima abu bakar berkata...

uiks...
da 24thaun da member aku ni...
but promise me..ur will be my bestfren 4ever n ever in what happen after diz okay...cayang ang pjah...hahaha
wehh...ang nk p KeyEll plak ker??
nanti kim salam kat Riz okay...

kakjahku berkata...

Shimah..i promiseee..
apa pon yg berlaku..
ingat bahawa hang ada aku sbg org akan support hang..ok!

a'ah..aku lam plan nk p KL..
tgkla cemane..ok..aku mest kirim salam punya...

..* Fr!z'Z *..111 berkata...

kak jahhhh....
hapy beday....
smoga pjg umuq n mrh rezki...
pedulikan gigi malang...agak2 mmg dia pon malang..tu yg jelez ngn akk....
c u dis friday....

kak shima...knapa x join skali...
x pernah jumpa akk...

shima abu bakar berkata...

owhh...ang nak g ngan sapa???huhu

frizz; xdapet join laa...byk kenduri kendara...huhu..next time kay...

kakjahku berkata...

FRIZ..thanks..ahaha..sian dia..malang betul nasibnya..wahahah..

Shimah..mayb p ngn Basha..esok bru konfem jd p ke x

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.