Rabu, 8 September 2010

~SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI~

Salam...

Rasa macam baru update blog pasal nak menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak..tapi sekarang dah nak raya dah kan..cepatnya masa berlalu..Di kesempatan yang ada ni aku mengambil kesempatan untuk memohon ampun dan maaf sekiranya ada penulisan di blog nih yang menyentapkan hati dan sanubari anda...segala yang buruk datang dariku..SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI..Walaupun nak raya..tapi tetap ada cerita yg kontoversi..(ehhh...kontroversi ke?)..kesahnya..ada sorang peminat fanatik Aril telah menyamar dan mengomen di fanpage Shahiratics...aku dah tnya Aril..berkali-kali dia kata yang dia x de keja nak join menda2 camtu...lagipun now dia bz dengan Kau dan Aku..n..macam yang aku knal Aril..dia bkn jnis org yg nak join sangat fanpage2 nih..nak mengomen..lagile dia xde masa katanya...korg pk la sendiri..banyak giler FAKER kat fb..kalu setakat jadi FAKER n dok diam xpe..nih dah pefeeling jd retis pulak..apa ke hey?

Org glamer macam Aril n Akim nih memang ramai sangat tringin nak terima tempias populariti gituh khennnn..

Nanges tengok gambar2 hiasan kat bawah nih..motifnye...sebab sekarang nih walopon isu gaduh2 antara negara kita dengan negara seberang macam hangat diperkatakan( suam2 je kot)..aku tetap setia menonton sinetron..entahla..aku memang suka je drama yang dihiasi dengan cowok2 gantang..xkesah isi cerita pun sebenarnya...satu2nya drama Melayu yang aku x pnah miss skang nih ialah Syurgamu Ramadhan...cerita menarik..


Randy Pangalila n Revand T Narya....kamu ganteng banget sihhh


Cuti raya kejap sangata pulak..sampai ari senin je..aku dah janji dengan budak2 nak bagi duit raya hari Selasa..tapi xpe..ari Khamis cuti..ermmm...sampai takat nih dulula..nant aku update lagi pasal cerita raya eh.

2 ulasan:

sally_8176 berkata...

wasew nak lempang jewk..si faker2 x guna neyh..sib beik kita taw n knal dorg neh camne..

hamboi KJ...duluk dimas..
skunk si galang ngn raka pulewk..
hehehhehehe

kakjahku berkata...

ahkak Sally..biasalah..kate suka yg jambu2..khennnn

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.