Ahad, 23 Ogos 2009

Salam Ramadhan....

Arini adalah hari lemau sedunia bagi haku n penduduk2 sekitar haku...ahahhaha...bkn ape..dari pagi sampai ke petang..asik ujan jek...biasanya kalu time ujan2,aku akan goreng cucur cempedak,goreng keropok lekor,goreng keropok,goreng cucur udang or goreng ikan masin then makan nasik panas2...or goreng makanan2 yang sewaktu dengannye..tapi..mustahil la nak dapat wat sume tuh disiang ari lagik lam bln posa nih...hu2..sabar2..mayb arini aku agak pancit sebab terlalu banyak tido kot...abih makhruh posa haku kang...

Semalam..sume Angels mest melekat kat depan tb..kol 11 malm kat tb1 ada rancangan santai @ Menara KL..RIZ,Gubhan,Rina Azhar n Chaq diundang jadik panel..tajuknye sumting pasal Artis realiti tv...cam biasa..RIZ bijak menjawab soklan...sampai kadang2 haku tgk Gubhan byk copy jawapan dia..ahahah...fan Gubhan jgn marah...By the way..mcm rmai jek fan Gubhan mlm tuh...ermmm...mayb dorg dah plan nak p tgk rakaman show nih...Baik RIZ,mahupun Gubhan..aku rasa..kedua-duanya agak sukses sbg artis..RIZ skang dah meletup-letup dgn single duet bersama Alyah...n lagu single dia pun dah kian kerap diputarkan kat radio ERA...menyusul pulak lgu single Ke-2 beliau 'Bermula Semula'...x penah dgr this song..hope can buy his album pas raya nih...xsabar nak dgr sume lagu2 RIZ...Gubhan plak..I think..tanpa Vernon pon dia still survive lam industri nih...errr...lagu single dia yg baru addicted gak..(aku nyanyi2 lagu nih lam bilik ayo..kah2)..Good luck la wat hero2 AF6 nih....


Gambo nih amik kat FB...nih dia hero2 AF7 plak...now kat Jakarta lagik..ARIL khabarnye still x sihat..skang nih memang musim demam..sesapa jek senang jek dapat demam nih...alamat makin slimla AWOK nih..pic terbaru dia yg aku tepek kat post sblom nih..nampak muka dia cengkung sket kan..siannyeeee....13 September nih ARIL n mayb AKIM jugak akan balik ke M'sia..rasanya..sampai2 kat M'sia...dorg x leh dok diam sgt..mest ada undangan berbuka puasa n mcm2 program lagik..Good luck utk AWOK n AKIM gak...


Nih kek pertunangan my bro...

Nih kucing yang slalu datang umah haku..nih kucing my cousin,,,tapi dia lbey manja ngan haku..hi2..mana taknye...bila datang umah haku jek..haku bagi dia makan nasik sepinggan..pas kenyang...mulala carik haku..tdo atas riba haku...mayb dia x kenyang kot makan friskies jek..tu sebab dia suka mai umah haku...nasik ngan lauk yang aku gAul jauh lbey sedap gaknye...errr...hape aku merepek...actually..AL's sume..nama kucing nih BOBO..ahahah

Nih anak sedara haku yang garang tuhla..hadoiii...aritu dia kna penyakit bengkak cantik...menda alah nih kan berjangkit...so..dia x pegi skolah la..then..apa jadik kalu bdk kecik bertuah ni x pegi sekolah???Habis bedak2 n make up haku dia sapu kat moka dia..pastu...sepah2 sofa..sepah2 umah..nih la hobi dia..nasib baik haku nih mcm mak sedara mithali..sabar2


Nih sekor lagik anak kucing yang very the manja ngan haku..nih kucing my cousin gak..tpi..siang malam dia lepak umah haku..wat cam umah dia sedirik je..kucing jantan haku yang dah besar panjang tuh jeles la jugak kat 2 ekor anak2 kucing manja nih..ha2..Teka sape paling sayang ngn kucing yang bernama Miew Miew nih...jawapannye...anak sedara haku..adik kepada budak kecik garang tuh...Wardah..

Nota Kaki:~~~~ x puas dgr lagu baru AWOK..menatap matamu...rekues lagi yukkkkkk

2 ulasan:

miss chekleen myashara berkata...

eii...tomeiinye kucing ngan org yg pegg kucing neh..
meh bg kt chekleen la kucing tu KakJah..huhu~

kakjahku berkata...

Chekleen..xmuleh...x muleh..hu2

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.