Sabtu, 8 Ogos 2009

Musim Hujan..pic AWOK@Jakarta...n.....??

Salam..

Errr...skang nih musim hujan kan..pada pendapat korg...penularan virus H1NI nih akan meningkat or menurun musim2 ujan nih...bg aku la kan..aku xrasa virus nih dapat dikekang lam masa tedekat nih..katanya virus nih akan terus menghantui kita sampai tahun depan..so..nak tak nak..kita mest amik langkah berjaga jaga..disamping beringat jugak..ini adalah bala yang Allah S.W.T turunkan pada kita..marilah kita muhasabah diri.



Haku memang resah jugakle time2 ujan nih..yelah..aku kan 'cikgu rempit'..aku p skolah nek moto cabuk aku jek..time2 ujan nih problemla jugak..haku rasa nak kna tumpang akak aku la camnih..leceh gak kalu tumpang dia..sbb dia salu balik lewat..jenuh dok ternganga haku kat skolah sorg2 nanti kang....ish...okeh..kat atas tuh gambo2 AWOK aku gatai tgn nak edit..credit to murai.com.my .


Yang lain nih plak gambo AWOK kat Indonesia yang aku amik kat banglo AL's..haku enter jek banglo tuh..terus sunyi sepi jek keadaan..haku pun rasa cam dah lma haku x enter banglo tuh..hua2..nih semua pasal cari.com yang sengal tuh la..tapi skang dah ok..mayb aku yg x dpt set masa dgn tepat utk join geng2 AL's kat sana..time haku masuk jek xde org..time haku xmasuk ada plak org..Aku rindula geng2 AL's..especilally geng SALOMA..hua2..


Takat nih je la dlu..haku xde modal..saja nak ltk pic2 jer..haku kan suka shaing2 ngn korg...hua2
Nota Kaki:~~~~~Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x suping,Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x jalan2,Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x jupa Shimah,Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x dgr Toksik kat radio...err...apa dah jadi???

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

huhuh...
tu la kan....masing2 dok bz la ni kann..
nanti la pas raya kita jumpa k...or nanti nak suping raya ka..
la ni aku betul2 xdan nak kuar mana2 pun...memang penat sgt..hahahah

kakjahku berkata...

ha..kalu nk suping raya lehla kita p sesama..doakan haku dpt gaji b4 raya...hu2

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.