Jumaat, 20 Februari 2009

Ubat Mujarab untuk Stress

video

Salammm...aku xde idea lah nak wat post apa lagik..hahah..tapi..oleh sebab aku nak idupkan blog aku nih..aku knalah post kan something kat cni kan..bolehla para pembaca blog yang budiman baca sesuatu dr blog aku yg xberapa nak matopp nih..

Ok..cuba tgk video kat atas tuh...pelakon yg terlibat ialah kakak aku(nama dirahsiakan..hua2)..n anak kesayangannye..juga nenek aku..nenek aku dah berumur 90++ tau..alhamdulillah..pjg umur nenek aku...(nenek aku byk wat ibadat sunat...tu satu rahsia beliau pjg umur)..

Korang mesti tertanya tanya...nape aku letak video tuh..anak menakan aku tuh..namanya Mohd Iskandar Zulkarnain..umo setahun lebih..time nih rasanya umo dia x cukup setahun lagik..garang x..haha..aku kalu ngasuh budak nih..mau sakit pinggang aku kalu asik dukung dia jek..semangat btoi badan baby nih..hua2..tambah lagik dia x reti duduk diam..kalu aku ngasuh dia nih dr jam 7 pg spai 3 ptg...pastuh..mest aku tido keletihan punyeee..haha..sbbnye..dia asik nak soh dukung jek..jalan xnak..

Apa kaitan video tu ngan post aku...jawapannyee...ubat mujarab utk stress adalah bercampor ngan anak2 kecil yang ada bermacam ragam..yang pasti..sumenya cute2..xde yang xcute..itam,putih,kuning,merah,pink...sume cute..bg aku..bila aku tgh stress...kalu aku tgk aje muka anak2 kecil nih..rasa tenang aje...heran aku kalu ada org yg x sukakan kanak2..n tambah marah bila ada yg nak dera dorg,rogol lah..apalah...binatang btoi org yg suka wat camtu kat bdk2..

Aku x kawin lagi..soo..aku rajinla jugak jaga anak sedara aku..walopon kadang2 anak sedara aku nih wat aku jd kelam kelibut dgn peel dorg..cthnyee...ada anak sedara aku yang suka sgt tarik kuar smartCard astro aku..wahaha..penah byk kali jugak aku tepaksa tunggu spai mlm bru leh dpt siaran astro..ada sorg lagik yg suka sgt gigit kucing aku..ganas btoi..sampai kucing aku kalu nampak aje dia dtg umah aku..siap nyorok2 dah..yang pompuan pun leh tahan gak..ada dua beradik nih..dorg kalu datang umah aku..walopon dua org..tp..jd cam ada 10 org kanak2 ada kat umah aku tuh..nangis x hengat..dah tu..abis mekap2 aku ditenyehnya ke muka..tp..xpe..aku paham..bdk2 memg camtu..hu2

Oklah..aku nk upload pic bdk2..tp wat masa nih..ada prob sket..kang dah bleh upload..aku tepekla kat post nih..hua2..

Moral of the bebelan : jadilah pak/mak menakan yang penyayang..walopon kadang2 bdk2 neh leh wat korg hangen satu badan..

0 ulasan:

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.