Rabu, 18 Februari 2009

RIZ DPT TOP 5 ABPH 08..bes2


gambar hiasan semata mata..tp ada kaitan gakla



Salammmm...tahniah RIZ kerana dapat jugak jadi top 5 Anugerah Bintang Popular 2008 kategori Artis Baru Lelaki popular..tgk pada senarai artis yg dpt top 5..kecut perut kakjah..Sumenyee mantop..ensem2..muehehe..bagi angles..kami dah bersyukur sgt2 sbb usaha kami menampakkan hasilnyer..tercalon dlm top 5 dah dikira satu kejayaan jugak..bkn sikit artis baru skang ni kan..sumenye mantop2..bkn penyanyi ajer..pelakon pon rmai yg popular kann...muka jambu2 kannn..walopon kakjah rasa..peminat RIZ xdelah rmai mcm peminat mawi world..tp..peminat RIZ neh sumenye rajin n very supportive..Kakjah bkn nye apa..kakjah suka cara RIZ yang rajin berusaha...bigbos maestro..mr.Freddie pon dah puji RIZ sebab x terlalu bergantung harap pd maestro utk terbitkan his 1st album..katanyeee..'RIZ berusaha sendiri mencari penaja utk albumnya..'lebih kurang camtulah..kann..nampak x yg RIZ neh..begitu fokus dgn apa yg dia nak capai dlm industri seni..xdelah nak kejar glamor aje kan..kalu asik harapkan org aje..xde kemajuanlah jawabnye..RIZ tahu menggunakan bakatnya..dia bekerja keras dan x penah sesekali nak give up..walopon perjalanan seninya x lah selancar Nubhan..kannn...by the way..congrates Nubhan jugak..dpt 2 kategori tau..hah..jeles tau..i know..rezeki masing2 kan..lepas nih...pakat2 bli sokkabo berita harian lagile jawabnye..adoila..kecut perut tau tgk saingan2 RIZ..warghhhh....caiyok2 angles,Rianz n Pepari n sume fan RIZ..nothing is impossible..ha..ckp omputih la pulok kann..

Lagu terbaru RIZ pon dah masok radio HOTFM..kat era je x dengar lagik..bila agaknya nak kuar xtaula,,kedit dah melambak aku guna utk rekues..era ni kan..ha..kang aku ngamuk kang..buat yg masih xtau tajuk lagu RIZ..'harusku yng pergi'..kat utube pon ade..belek2 la post aku sblom2 nih kann..lagu duet dgn Alyah..'Ku Pinjam Satu Bintang'..pon katanye dah nak kuar radio...aritu sepupu aku ckp ada dgr kat radio lagu nih..ntah2 dia kelentong..cait..aku pang jugak budak nih..ha..melalut lagi..

AF7...yeee...bak kata RIZ pada JIMMY SHANLEY lam trek selebriti..ngeriiii....yes..ofcoz rasa ngeri kan..batch baru pulak nak mai kan..RIZ kna work hard lgla..populariti seseorang boleh jatuh kalu xde pape impak maksima yang diappearkan..'ayat bahasa tagalog ke hape nih'...1st album RIZ pon nk release dah..aku xsabo nak bli nih..dah dekat setahun aku tunggu..mintak2 le..album nih memberikan kepuasan kepada sesapa yg mendgrnye..tp..harap RIZ x cepat berasa puas bila album dah siap neh..mesti kerja lebih kuat utk promosi dan baiki segala kelemahan yg ado..artis skang nih tumbuh mcm cendawan..kalu xde x-factor..(x-factor RIZ...suara yg merdu tp besar..suara yg lembut..tp garau..suara rock..tp flexibel..n yg penting..mata sexyyyyy)...RIZ ada sesuatu yg special...dia kna gilapkan lagi dan lagi...insyaAllah...one day..dia akan jadi seorg bintang..dia xde perunding imej dan pengurus yg mantoppp mcm nubhan..tp..dia ada kekuatan dan semangat utk bergerak lebih laju dgn kemampuan dan bakat luar biasa,...dan aku yakin..dia bkn seseorg yg mudah menyerah kalah...Go For It RIZ...
Posted by Picasa

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Wah,.. kakjah besar sungguh hrapan awk pd riz ye.kita pun minat sgt kat riz gak.kita simpati ngan dia blum apa2 dah bnyk ujian yg terpksa riz tempuhi,mcm yg br kita bca dlm blog budley,teruk tul dorng ni, hrap riz sabar dan tabah mengharungi dugaan sebgai anak seni.

kakjahku berkata...

yup..besar jugak harapan ni..bkn ape..sayang tau..suara dia memg sgt2 memukau..sian la kat dia kan..asik dikutuk je..dr af..spaile skang ni

Tanpa Nama berkata...

KAK KITE 1 KG NGAN RIZ...DULU PUN PNH GAK KEJE SMENTARE NGAN MAK DIE KAT KANTIN KEM ASKAR 304 GRIK TUH...ORG PGGL MAK DIE CIK SOM JE...HUHUHU...DULU RIZ NIH GOMOKK HAHAHA...TAPI SKANG DH KURUS SKET DAH...

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.