Rabu, 7 Disember 2011

Baru teringat aku ada blog..erk


Assalammualaikum...
Macam dah lama x update khenn..malas sebenarnya nak karang2 karangan dgn broken BM nih..ahaks..



gambar nih diambil time raya Haji.. Matilah kan Raya haji dah berkurun..dah masuk 11 Muharram dah sekarang nih..This year aku x mendapat cuti macam tahun2 sebelum ni..walaupun kerja Cikgu..tetapi sebab kontrak GSTT CFS yang baru diperkenalkan nih, aku kenala bekerja time cuti skolah..kalau x, xdela gajinye..Nanges..Gaji bln 10 pon x dapek lagi nih..T_T






 Harini aku amik cuti..yerla..kalu hari2 dok mengadap sijil berhenti sekolah budak2 tuh nak muntah jugak aku nih..hahah..Aril..artis kesayangan aku dah baik demam dah..so beliau ajak geng2 ALs tengok wayang dgn dia 8hb nih..Dah lama x jumpa geng2 yang kucintai nih..so..KL..here I come =)




Eh..balik umah nanti..means hari Jumaat ni aku update citer k..Mintak2 Selamatlah sampai ke destinasi nanti..Amin..Eh..Raya haji aritu lupa nak mohon ampun dan maap kan..maap zahir batin ye pembaca2 sekalian..kelmarin sape puasa asyura..angkat tangan?

1 ulasan:

Zai Vis berkata...

Sedapnya KJ...

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.