Jumaat, 10 Jun 2011

Ok..AF9 dah nak tamatttt

Assalammualaikum,

AF terakhir katanya dah nak tamat..so lepas nih no more diari af n konsert mingguan af..no more demam af n so on..sebagai pemenat retis2 af..haku rasa sedih la jugek bila af dah berkubur nih..Dah lama kot haku layan af nih..stat layan af2..tp layan cd pirate jah..tu pun sbb sepupu haku dok bli kat pasar malam, then ada jugak tgk kat desasiswa..ada sekelompok hantu af kat sana..wakakakaka! Td diari af9 merangkap diari af yang paling last dah pon tamat siaran..nanges T_T

Biar betol..nape cam konsert tirai jah stage utk final af9 neh?Sendu ya amats gituh..surelah sound system mcm x bes jah..sebenarnya aku x suka sgt konsep ala2 konsert terbuka nih..sound x besss..TITIK!

Makin tembam khen..yerla..asik mkn benda2 yang mengGEMOKkan jah.dah tuu pulak..jarang nak exercise..xde masa gituh..(Malas sebenarnya :P)

Azri..target aku..biarlah Azri dpt no.3 jah..kalau dia jd juara..org akan cakap dia ala2 sendu n banding2kan dgn Hazama yang masuk af x beraudition tuh..kalau dia dpt no.2 org akan cakap dia akan kna badi naib juara..dpt no.4..akan sendu..maybla..So..biar dpt no 3..no yg lucky utk plajar2 af gituh..

naib Juara af7 nih macam mane plak?I think hes going Well..ada lagu single, ada job astro n mcm2 lagik..Good Luckla capang eh..Korg2 yg minat Capang jgn lupa rekues Anugerah Terindah kat radio pulekkkkkkkkk!

3 ulasan:

Ain Najwa Roslan berkata...

go capang go !!!

yess sokong KJ ! . if konsert terbuka cmnee sound mesti hampeh punya.. pastu isshh tak feeling lah , malehh den nk besosak2 kat situ .

pndpt ain kan , lg last season sptutnya , stage lg gempak . ni mcm .. errr gempak lg stage SEKOLAH ! Haha ...

ape2 pun sedih gak lah AF akan menutup tirainya .. me dari AF season 1 smpai skrg duk tgk lagi..dri ain kecil smpai dh ke sekolah mengh ( nk hbis skolah dhpun) duk layan AF .. pasnieyh takde dah AF ..sobsob

Ain Najwa Roslan berkata...

if me pegi konsert ahad ni . comfirm nampak KEPALA ORANG je . hahahahahahah so kaweee malaass nookk g !! duk umah tgk kat HD lagi nampk jelasss *walaupun act nk jumpo abg syg kat sana , tapi.... dh tgk DATARAN TERBUKA .masuk FREE plak tuh , pahei2 jahhh , mesti ribuann org kat situ ,silap haribulan , nk jumpa ABG kemana , ape kemana . haha

kakjahku berkata...

khennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.