Rabu, 27 April 2011

DELETE


Ok..

1st of all..yg rs nak muntah tgk entry blog aku pnuh muka Aril jer tuh..nak wat cemana..peminat setia gituh..harusla tolong promote kawan2 khennnn..

Bagi aku, dunia hiburan nih just utk fun saja..xde mende pon..n dah jd part of my life kot..so..nak kongsi lebih2 pasal hidup aku, nanti jadik cam show off sgt kot khen..so..blog nih aku wujudkan khas utk AF n dunia hiburan yg lagha ittew...x
semestinya Af dah habis entry aku pun habis..tgk mood lah..kalu aku rs nak tolong promote bintang2 af fevret aku...suka hati aku lah khennnnn...

Ok..Back to the topic...

iols dah delete shoutbox..rsnya x penting pon shoutbox berkenaan..ditambah pulak lagik ada langau yang pengecut x brani nak kutuk depan2..tau mengutuk kat shoutbox ajer...better DELETE terusla shoutbox tuh khennn..siapa orgnya entahla kan..biar dia menjawab dgn tuhan je lah nanti yekkk...Drpd biar hati sentap baca kata2 org yang xde adab macam tuh, baik aku delete jer..senang jah..tekan REMOVE..abih citer..voley?

Kalau rs sakit hati sangat...komen jah kat post2..komen spai 1000 kali pon xpe..nanti kalu iols rajin iols baca n delete yek..voley taks?

Kalau nak kutuk depan2 or nak borak jom pegi facebook jer..then boleyla kita berkenalan yer minah langau..boley kita merapatkan lagi silaturrahim gituh..voley?boleyla iols knal pasti uols nih dr golongan mana..golongan lelaki yg iols pnah tolak cinta uols kah or golongan fompuan yang fanataik kat retis af yg iols kutuk..biasalah...2 golongan nih jah yg anti iols nih..voley?


1 ulasan:

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

ingatkan nak delete blog...rupanya..

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.