Ahad, 2 Januari 2011

Jawab Tag sat

Saudari Liea lam gambar kat atas tuh telah mentag aku..so..jap nak jawab soalan2 beliau..hu3


1. Apa benda paling penting dalam hidup anda
~~OK..bagi aku soalan nih bkn pasal perasaan or whatever ...tp pasal benda yg paling penting dalam hidup aku...the answer is..Everythings!Sbbnya..semua benda yang ada si sekeliling aku nih adalah benda2 yang penting bagi aku..

2. Benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
~~~tadi baru lepas shoping kat tesco dengan mak aku..so...banyak kot nak senaraikn kat sini..yang pasti bila bayar harga beratus hoccay..nanges jap!

3. Dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
~~~Mestilah nak buat kat rumah pusaka nenek moyang aku nih..tema..hurm..belom pk!

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
~~~macam post yang tadi aku buat..aku tgh mencari cinta T_T

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
~~~kalau ada kekasih..biarlah kekal hingga ke jinjang pelamin kan..yang pasti..bila dah sah diijabkabulkan..dialah kekasih aku n aku akan mencintai dia selagi hayat dikandung badan..wahh gitu kan..

6. Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
~~~Last aku beli surat khabar je..Berita Harian..tuh pun sebab nk undi ABPBH..haha

7. Antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
~~~Ayah dah meninggal masa umur aku 17 tahun..so..aku rapat dengan Mak.

8. Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
~~~Setakat nih..mungkin calon bf..miahahhaha

9. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
~~~Opcoz..

10. Di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
~~~Tanah Suci Mekah (teringin nak bawak mak p umarah), then kalau tempat nak melancung..hurm..Germany kots

11. Pilih salah satu, peluk atau cium?
~~~peluk kot..kalau cium cam geli..ahahahh

12. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
Satu~~Cute..happy go lucky!
Dua~~Suka bercerita..bes dengar cerita2 Liea.hu3
Tiga~~Berani n berkaliber gituh..

13. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?
satu~~Padamu Ku bersujud by Afghan..tp versi Shahir..i love it!
dua~~Jawab..both by ARIL n Armada
tiga~~Cinta ini by RIZ
empat~~Hati Yang Kau Sakiti by Rossa
lima~~InsyaAllah by Maher Zain

15. 3 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ?
satu~~hurmm..ahkak Sally
dua~~Mek Jing
tiga~~Ain Najwa Roslan..hahhaha

1 ulasan:

liea_H@shim berkata...

kakjah..part cium tu kelakar la..geli kan?hahahahaha

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.