Selasa, 5 Oktober 2010

VOTE BIAR BEGINI !!!!!!!!

Salam..

Ok guys..lagu BIAR BEGINI dah tercalon kat pencalonan baru Muzik2 pada Sabtu lepas..
So..rajin2kan diri korg utk klik http://apps.tv3.com.my/muzikmuzik/ website nih...apa yg korang kena buat ialah:

1. daftar
2. Klik kat button lagu BIAR BEGINI sebanyak 20 kali...sehari boleh vote 20 kali...klik je button tuh sampai dia keluar meset 'had maksimum mengundi 20 kali je'...lebey kurang camtu la..muahahahhaah!

Gegambar dari video klip terbaru Aril....mantopppppp videonye...x keluar tv lagik khennnnnnn! Uols nantikan je la ending MV nih..lain mcm ok!
Aktiviti for today...maklomla cuti khennn...kami p lunch kat restoran nelayan nih...memg unik..dubukak time ofis hour aje...then sabtu ahad tutup..punyala sedap ikan bawal goreng n lauk pauk lainnya...superbb!Korg tryla carik kat mana restoran nih ek..klu...perkampungan nelayan kat bagan!

Ok..thats ALL...errr...cara nak vote BB kat radio2..uols p website radio berkenaan jah..kat situ ada ajar k..ok..yg penting..vote kat muzik2 nih k!HARI2 MESTI VOTE!

3 ulasan:

Za berkata...

KJ, kat mana boleh tengok video clip Aril Biar Begini?

kakjahku berkata...

kat utube dah ade sayanggg
sori lbt reply...kebiziann

Za berkata...

Thanks!

Kelakar pulak video! heheheh...

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.