Isnin, 16 Ogos 2010

Marhaban Astro...cerita bes n x bes

Salam Ramadhan...

Fuh..penat arinih..setiap hari Isnin je memang penat tuh lain macam sikit...bukan sebab ada 6 waktu mengajar, tapi sebab hari "Isnin'...hahah...apa yg aku merepek ni..pejam celik pejam celik dah nak masuk 6 hari dah puasa..kejap je kan masa nih berlalu..Weekend memang bes kan..tambah2 kalau dapat me'luang'kan masa pegi menatap artis2 kesayangan.. Motip aku nampak tembam sangat dalam gambar nih...nih mesti jurukamera yg x pdai amik angel..huaaa..nanges..bulan puasa aku makin 'kembang' khen...nih semua salah nafsu makan aku..bkn salah aku ..hua3

Sekadar gambar hiasan...memetik kata2 Gambit Saifullah kat Fb..."paling tak suka orang yang: berbohong dan membuat fitnah, orang yang tak tahu cerita tetapi percaya sebab kebodohan mereka sendiri"...yeahhh...dengar tuh gossipperss...jgn nak percaya bulat2 apa aje gosip n khabar angin ye..i'm totally agree with Gambit..

Ok..story pasal Marhaban astro pulak yek..planning nak pegi yang hari Sabtu punya..tapi disebabkan lama giler masa yg terbuang kat tempat servis keta...n ada pulak tempat lain nak dituju, terpaksala tukar plan...n so sad...hari Sabtu katanya lagi bes..ada Daus..n sesi bertemu peminat lebih teratur gituh...

He is 'Mawi no.2'...yeke? Kalau dibandingkan tahap populariti dia sekarang, dia macam Mawi satu ketika dulu..Lots of fans...Shahir nih frankly speaking, memang genuinely baik..curlast x bahasa yang aku guna?hua3..memang baik sangat Shahir nih..kalau boleh dia nak layan semua peminat..n aku rasa yang dtg tgk Marhaban astro kebanyakannya his fan..satu je yg x bes..kawalan keselamatan utk Shahir nih ketat giler..insiden yg buat aku agak tersentap..kitorg dah lambai2 Shahir n panggil Shahir utk snap pic..n Shahir pun dah buka langkah nak mendekati kitorg..tetiba sorg mamat muka poyo habis..tarik Shahir masuk dalam tanpa senyum sikit pun kat kami2 nih..wow...thank u very much!Bukan nak talk bad..tp just nak berkongsi rasa x bes sket...Jgnla nak tunjukkan yg kami nih peminat mcm menyusahkan je..erkkk
Amar...now tgh hangat dengan citer Geng Surau..Memang plan nak p tgk Amar nihla..hu2...artis macam Amar nih memang bes..sporting je..senyum je walaupun dia agak x sihat rasanya on that day..Aku banyak snap his pic..sebab ada org rekues..hua2..Gud Luck Amar..susah nak cari artis yang mesra peminat macam Amar nih..keep it up bro !
AWOKKKKKK...hah..tatapla gegambar dia kat Beijing nih..ada gaya cam model x...bulan2 puasa nih Aril sibuk dgn kelas lakonan n tarian utk drama Kau dan Aku Musim kedua..rasanya jalan cerita totally lain la kot kan..sebab heroin pun dah tukar..n ada pelakon baru lagik..Iwan Af8 will join this drama..semua muka jambu..layannnnnnnn..

Bagi peminat Aril yang nak hantar kad raya kat dia..boleh dapatkan alamat kat Aril Official fanpage kat Fb..korg search je grup nih..ok..jgn lupa vote lagu Biar Begini....

p/s....nxt time harap sesi bertemu peminat diadakan dgn lebih teratur..tahun lepas boleh je buat dengan elok..kenapa tahun ni x boleh?Kesian peminat2 yg julung2 kali nk jumpa retis..

3 ulasan:

Za berkata...

KJ, Konsert Gemilang Aril dah keluar kat Astro ke?

Tanpa Nama berkata...

syste kj..yg aril nye official fan page uh byk sgt la..cne nk tau yg btl2 nye..huhu..hem,,n t klau msj ngn aril..ckp ngn dye..kte kem slm n kte wish smt ari rye..k..ting3..;)

kakjahku berkata...

Za..dah keluar da

tanpa nama:yg ada tulis Aril_official fanpage tuh dia punya le....
errr...xtau ur nama cane nak kem slm n ucap selamat hari ry tuh..hu3

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.