Selasa, 29 Jun 2010

What a BZ week...

Salam semua...

Last weekend umah aku ada wat kduri untuk sambut menantu baru..Aku dapat kakak ipar baru..Letih ya amat..hari Sabtu dan Ahad aku memg full of activity last week...Weekend akan datang nih aku ada banyak masa free kot..hope boleh rehat2 n hang out dgn kawan2...Lama x kuar ngan geng2 aku..

Ok..nih gambar akak ipar aku yang baru..cantik x?Welcome to my family...full of colours..cubalah jadi colour yang dapat dicampur dengan colour2 yang lain..OMG..i have to choose my colour jugak..one day...arghhhh
Ok...tatap je lahhh gegambar nih..berlaku last week jugak...RIZ Angels bercuti dgn RIZ kat Cherating..memg bes..toksah nak tanya lagik..(mode: jelesssssssssssssss!)
Che amat hoi3 ....skang cemana life?OK x?Mesti ok sebab dah jadi artis pujaan ramai gituh..Takut nak minat Shahir sebab peminat dia ramai yang fanatik...ops...not all..but some of them..memang benda tuh normal bagi artis yang beraura macam Shahir nih...again...ingat pesanan kakjah...jgn biar peminat control ur life!Nanti jadila macam Mawi.........Shahir esok nak ke Pulau Perhentian...habisla terbako kulit putih gebu ko lobai...


Khairil Azam Pilus apa khabar? Demam Bola dah kebah ke belom? Rasanya x kebah lagik...Good news...pernah dengar pasal Keynote? bersiaran di astro RIA..concert will be on Wednesday 9 or 10pm not sure...12 July..ARIL will sing one of keynote contestant's song...Hope lagu tuh berentak ala2 Armada band or Kerispatih song...aku tgk Suara Aril utk lagu2 camnih memang tangkap feel habis!Lagu Biar Begini dah kuar kat ERA...jangan lupa VOTE!ARIL akan shoot MV lagu nih dalam tgh bulan nih...tungguuuuuuu...Kau dan Aku...ada ARIL x? Tungguuuuuuuuuu!

RIZ...ok...tgk konsert Keynote esok...RIZ akan nyanyi lagu POP Balada ciptaan Shana...Dari Sumber yang boleh dipercayai..Shana memang sangat2 talented...Hope dia dpt cipta an extravaganza song utk RIZ...x sabauuuuu nak dgr!


Nota Kaki~~~~Aku selalu dalam mood sentap akhir2 nih..mungkinkah aku terlalu byk berfikir...pleaseeee Allah..Hilangkan sedikit benda2 yang mengusutkan pemikiran aku nih...I just want to be an ordinary ppl yang think that life is so simple...is it true?

3 ulasan:

mUzLiA berkata...

pijah...nx event jom join...wokeh...so xde mood jeles nantik...hehehehe...uikss...awat sentap tu??releks n cool babe...juz ignore other people...only think of our ownself...hanya kita tau ape yg terbaik utk kita...wokeh...cheer up yaa....

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

jgn bnyk sentap kakjah....kang cepat berkedut muka yg manis tu...
err....sentap dgn Riz? Aril?

kakjahku berkata...

KakMUZ..will try..dah mish uols damn muchhhla...
Kakzana..bkn sentap dgn dorgla..sentap ngn seseorg around me nih ha,,,tp dah ok da

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.