Sabtu, 14 November 2009

AWOK @15..RIZ @ Separuh Akhir Muzik2

Salam ...

Sori..semalam aku ralit bersembang kat banglo AL's sampai terlupa nak update blog...arini aku selsema sket..aku benci betul kalu selsema nih..janganla sampai aku kna MC minggu depan..banyak keja nak settle nih...Sekolah dah nak tutup..so..aku kalut sketla..nak mark paper..siapkan fail,..dokumen mcm2...xsangka dah 4 bulan lbey aku menceburi bidang nih...kerjaya yang agak mencabar...hari2 kita kna berhadapan dengan insan2 yang dahagakan ilmu dan kasih sayang...

Ari Khamis aritu aku layan chating ngn mamat cacat otak nih..ahahahhahah...memang hagak haru gambo kat atas nih..mouse sapela yang malang tuh yek...BTW..AWOK nye skill berchating kat channel @15 dah improve sket..cepat je dia reply meset2 yang melambak tuh...kan bes kalu 2 jam dia kat @15...chating kat cenel RIA agak lembabla..
Esok jangan lupa dengar HOTFM..AWOK kat carta30 HotFM..lagu menatap matamu rasanya dah nak sampai tahap cam lagu hanya kau yang mampu...ciptaan komposer Indonesia..tapi dilantun dengan begitu cemerlang oleh ARIL...kat carta ERA pun dapat nomot 4...next week hope dapat top 3 plak..so..vote this song...tadi ARIN ALs bagitau..dia dengar carta ERA...REZA Muhamad ada puji AWOK nih dahsyat...nyanyi lagu yang x pernah dia dengar lagik time gath...haruslaa...AWOK padai nyanyik lagu jepun hoccay...Drama Kau Dan Aku pun makin diminati ramai..watak AWOK yang katenye agak jahat tuh...dah nampak dah...ahahahha...


Ok..semalam memang aku semangat giler nak tengok Separuh Akhir Muzik2..xsabar nak tengok RIZ..nampak Angels yaang diketuai oleh kak MUZ..dengan crown RIZ angels lagik...terbaekkkkkkkkkkkk YEOP...ahahhah...persembahan depa memang mantoppp...cuma mayb alyah cam excited sket..dia ada jerit sket...tapi overall okla..x terpilih top 5 bukan maaksudnya dorg x bagus..mayb lagu2 yg dapat top 5 lbey kuat dari segi keunikannya..mayb ada peluang lagik utk RIZ Alyah mara ke akhir..who knows...
Alyah..i love ur vokal...tapi that nite mayb u excited sket..kalu x jerit kuat sangat..mayb will be better..just my opinion!
Kak Tun memang semangat giler semalam...nampak kat tv..memang terbaekkklaa sokongan Angels malam tuh...RIZ..u know what..what ever happen..Angels adalah insan2 yang sentiasa ada bersamamu...Kak MUZ adalah presiden FC yang terbaekkkkkkk...errr....next event nak wat bila ekkkk...???hi2

Nota Kaki:~~~harus vote lagu 'Menatap Matamu' n 'Bermula Semula'.............vote banyak2 okehhhhhhhhhhhhhh

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam kakjah...adoiyai..spoil..tol alyah nie..riz dah nyanyi okey..tp apasel ler alyah jerit2..note rendah pon dia bantai jerit...sian riz cam rimas jer die..
pakaian dah ketat sendat,sma kaler itam plak ngan riz..tambah buruk lagi pentasnye malap jer..dah xnmpk cerita cinta dorg,.. mcam misteri nusantara adelah..huhu..
alyah pnya muka serius sgt mcm org nak cari gaduh..brbnding riz yg selalu senyum..lg ler brtmbh manis muka dia.
tapi nak camne lg bukan rezeki KPSB kot..tngok lah nnt..pngumunan rasmi muzik2 mana tau masih ada pluang kannn kakjah...!
ape2pon riz-alyah dah buat persembahan trbaik malam tu congrats..ntah ape yg juri nak dari lgu ni..kita pon xpaham...cuba lagi next time ye riz...

kakjahku berkata...

Tanpa nama...
yup..mayb Alyah excited sgt kot..
doakan moga ada peluang lg utk KPSB okekkk

Tanpa Nama berkata...

hehehe...klako gak baca komen kat sahabat kt atas tu..kakjah tmbah komen lagi boleyy...ok.nak buat post-mortem ni..cewah..nape lagu KPSB xlayak gi final..

sama sore x serasi mlm tu..sama mcm pndpt kt atas..alyah seolah2 nak tunjuk power sore dia hingga sore riz plak tenggelam..GAGAL..

showmanship..ntah sape punya idea, org kata seorg ke timur,seorg ke barat..face to face tu korang..pastu pegang2 tangan kot org tv3 tngok xsopan kot..GAGAL

bab romantik..hehe..riz ade lah jugak nmpk..skit..ada rasa itu cinta jugak..la..but alyah sori..x da rasa la itu cinta..kihkihkih.kta lagu cinta xnmpk pon, mcm nak brgaduh yg tu ade nak2 si alyah tu nape yek dia xsuke ke duet ngan riz?..GAGAL

baju jeng3..alyah dah mcm catwomen pon ada..klu riz pkai costume batman..sure dpt msuk final punyaaa..gurau je kakjah.oii.!..kan elok klu dorg pkai baju serba putih mlm tu sesuci cinta ler katakann,yg penting xseksi.pas tu alyah pkai la rmbut palsu pnjng ikal mayang supaya nmpk mude skit klu sanggul cam makcik2..GAGAL

pentas...abis ler jadi mangsa gak..suram,kelam dah tu dorg pkai sedondon hitam adoii..ptt nye lg rancak lampu bior ler trang..pas tu klu ada props penari latar lagi meriah prsembahan KPSB..GAGAL

lirik lagu KPSB xkuat atau kureng puitis kot..tu psl x lepas...GAGAL

takat tu jer kot post-mortem kita rasanya dah pnjg sgt dah ni..nak bubuh byk lagi kang sakit mata cikjah nak bace..hehehe..itu pndpt kita lah..org lain xtau lerrr...

yang penting alyah dan riz dah cuba perform yg terbaik wookkkk...okey...!

kakjahku berkata...

ok aje post morterm u..ai terima je

 
© 2007 Template feito por Áurea R.C.